- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.941
Sen yine yapiyonda konusuyon ben yapmadan yapın diyomOssun bizde ozel seyler yapariz hahahaahha onlar gormesin
spor yappp sporikigundur yapiyorm ya havaya bak oyleyseniz spor yapin skilasirsiniz
Biliyorum canım da işte dert büyük oluncaBu kabizliga kafayi takim ice kabiz olum streslensemde kabiz olumm amann ne bicim bunye iste suyunu artir mesala ben bu ara nerdeyse 3 haftaya yakin yesillik yiyemedim sindi yesem giderim erik komposto kaysi gerci onlarda ikinci gunden sonra fayda etmiy sen suyunu bir artir duzene girer elbet nereye kadar inatlasacak bu veled :)) sinemaki yerine form çay kaysili olandan al ic haftada iki uc gun surekli icmek te zararli yani bunun sonucu tek bagirsak zarar gorse iyi tee kansizliga vitaminsizlige kadar ilerliyor
utan utanSen yine yapiyonda konusuyon ben yapmadan yapın diyom
cikar cikar onu xikar bunu cikar cikara cikara abur cuburum kalmadiiiiiii yeterrrr uleynnnMesela listeden o hosbesi cikartarak baslayabilirsin
Ossun bizde ozel seyler yapariz hahahaahha onlar gormesin
spor yappp sporikigundur yapiyorm ya havaya bak oyleyseniz spor yapin skilasirsiniz
Hocanın dediğini yap yaptigini yapmautan utan
Kız sen uyumadi miydinAy ben bi acıktım kızlar
Ya ne olacaaadi ye mi dicektikcikar cikar onu xikar bunu cikar cikara cikara abur cuburum kalmadiiiiiii yeterrrr uleynnn
Ben kendimi bildim bileli tombulum kizlar sanirim bu yumis yumislik ondan
Mekik cektim yuruyus yaptim yuzdum spor salonuna gittim neler yaptim neler ammmaaa olmuyorr bu yer cekimine engel olamiyorummm
Yok kız nerdee ben ders çalışıyom biliyon derse gitdiydim şimdi de yatağa girdimKız sen uyumadi miydin
Bu saatte ders mi çalışılırYok kız nerdee ben ders çalışıyom biliyon derse gitdiydim şimdi de yatağa girdim
Öğrenci kızın hali işte kuzu ne yapacanBu saatte ders mi çalışılır
Su icmemi istemeyin benden buz gibi sogurum sizdenKizlar kabizlik problemine birebir sabaj ac karnina ilik su ile kuru kayisi hem guzel yeniyor hem cok faydali hakiki zeytinyag da icebilirsijiz. Bende de olursu cok sukur olmuyor artik. Birde insan ne kadar z yerse kabizlik olayi o kadar problem oluyor ben bunu tespit ettim bir kendinizi deneyin dogru bir tespit yaptigimi goreceksiniz
Su olmazsa olmaz tabikiiii hedef52 suyuuu hayatinin can parcasi yapppp cen
Kıyamam kiizz benimde sınavlar yaklaşıyor çalışmak istemiyomÖğrenci kızın hali işte kuzu ne yapacan
Ay ben bi acıktım kızlar
Sen yine yapiyonda konusuyon ben yapmadan yapın diyom
Kız nere gitcenBennnnndeeeeeee
Sabah olsa da ark gitsem tika basa doysam
Aman hangimiz fitikki bosverrrcikar cikar onu xikar bunu cikar cikara cikara abur cuburum kalmadiiiiiii yeterrrr uleynnn
Ben kendimi bildim bileli tombulum kizlar sanirim bu yumis yumislik ondan
Mekik cektim yuruyus yaptim yuzdum spor salonuna gittim neler yaptim neler ammmaaa olmuyorr bu yer cekimine engel olamiyorummm
Bende yaaAy ben bi acıktım kızlar
hica kimHocanın dediğini yap yaptigini yapma
Su icmemi istemeyin benden buz gibi sogurum sizden
Sende mi uni okuyin kizKıyamam kiizz benimde sınavlar yaklaşıyor çalışmak istemiyom
ney okuyon kuzu senKıyamam kiizz benimde sınavlar yaklaşıyor çalışmak istemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?