- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.881
kız ben de m giyiyomAy o da zor ben ust m yim ama alt 40 giyiyom bacaklarım az büyük bide göbek var. Şu an kilon kaç m beden giyiyosan sıkısn demek ki normalde 65 üstü biraz zor m beden
Bence gayet iyi ben 1 bile icemiyorumof kızlar her gün 3 lt su içicem diyorum anca 2 lt oluyo ya
Sen kaç kiloydun kizkız ben de m giyiyom
Kışın zor oluyor kuzu ben de zorlayarak içiyomBence gayet iyi ben 1 bile icemiyorum
64.7Sen kaç kiloydun kiz
He ya yazın olsa 12 ye kadar 2 liste içmiş oluyodumKışın zor oluyor kuzu ben de zorlayarak içiyom
Ay sen bana yakınsin bayaaaa
Sen kaçtın kız 59 muAy sen bana yakınsin bayaaaa
Ayy biz de pazar günü yapıyozzYarın bi temizlik yapayım bu temizlik işi ne zor yaa sil Süpür aksama yine aynı allah Tan calisiyom
58 bucuklardayim buaraSen kaçtın kız 59 mu
Bizim kaderimız temizlikAyy biz de pazar günü yapıyozz
6.5 kilocuk kalmış kuzum hedefine58 bucuklardayim buara
Hiç sevmiyom haftasonunu bu yüzden ya off offBizim kaderimız temizlik
Yardiririm diyosun6.5 kilocuk kalmış kuzum hedefinebenim de ilk hedef 58 sonra 55 sonra da Allah ne verdiyse
Ay hafta sonu her türlü sevilirHiç sevmiyom haftasonunu bu yüzden ya off off
Valla burda 68 de biraktim iste :d 68 diyelim artilari saymayalim gidici cunku odem oluyo genelde.Ay o da zor ben ust m yim ama alt 40 giyiyom bacaklarım az büyük bide göbek var. Şu an kilon kaç m beden giyiyosan sıkısn demek ki normalde 65 üstü biraz zor m beden
ivittt :)Biz onu 4 yapalım
Valla burda 68 de biraktim iste :d 68 diyelim artilari saymayalim gidici cunku odem oluyo genelde.
Valla cnm benm hatta bekarken ustlerim vardi L hep ilk amacim onlardi benim 42pntlnlara giremiyodum fln filan ilk amacim o olmustu hepsi suan bana bool baya.
Valla benim belim ince galiba benim basen var ya alt bacakta yok okadsr cok basen var biraz gobek iste yiyince cikiyo. Butun kiyafetm m hatta bazen bol bedenlerde s almisligim var.
En son iste 1 ay olmustur kase mont m olunca tmm dedim :) ama gel gor ki bacaklara olmiiii olmiiii
Aslinfa onemli olan beden degil de ben kendimi avutuyorm
ivittt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?