- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.981
Benim ki.de diyete girdin yine basladin diyo tiktikhahahahaha
Ayyy biyerde spagetti yioduu ayyyy bayilicaam sanirimmmmm salcali hemde ayyyyy agzim sulandiBi an börek sanmıştımmm
Bi an börek sanmıştımmm
Ne guluyosun sanaa da git abur cubur ye dixektm sildim dua et hahahaah
Ya ben her mesaj yazarken altta reklam çıkıyor patatesli kaşarlı toplar diye hayır bu nedir yani neden bu reklam çıkıyor deli olcammmmmmmmmmAyyy biyerde spagetti yioduu ayyyy bayilicaam sanirimmmmm salcali hemde ayyyyy agzim sulandi
Yaramazkik yaparken yakalanmis yavrular fibi hissediyim kendimi
Yidin yiidn toksun tabiYine yemekk muhabbeti afffff puffff biz nasil ericegiz yaaaa Hımmm dicegim ama karnim tokk yaa
yaaa saglikli beslenip bunlari soylesen eyvallah ama yediklerinden sonra malesefffborek mi haniii nerde
Bu saate kdar dayanmisim bu saatten sonraa agzima cevizli baklava gelse surmem
yok borek kuzu yok uyumaya devam napcazborek mi haniii nerde
Bu saate kdar dayanmisim bu saatten sonraa agzima cevizli baklava gelse surmem
ofofffYa ben her mesaj yazarken altta reklam çıkıyor patatesli kaşarlı toplar diye hayır bu nedir yani neden bu reklam çıkıyor deli olcammmmmmmmmm
suan hem size laf yetistiriom hemde eismin gosterdigi komik videolara kahkaha atiyorum ayni zamanda acim
Yidin yiidn toksun tabi
yaaa saglikli beslenip bunlari soylesen eyvallah ama yediklerinden sonra malesefff
Sen yazarken ben sistmmKiz annemgile gittim saat 10gibi meyve yedim ve aksam yemeginde samirsak yogurt yiyince karnim cayip davill gibi eve geldim 1.5 lt su ictim karnim ice davil oldu karnim bayagi tokk :)) ama rahatsiz oldum şuan. .
kiz yemek mi arattinn nette ne aratiyorsan reklamda o cikiyor bende mont var canta varYa ben her mesaj yazarken altta reklam çıkıyor patatesli kaşarlı toplar diye hayır bu nedir yani neden bu reklam çıkıyor deli olcammmmmmmmmm
suan hem size laf yetistiriom hemde eismin gosterdigi komik videolara kahkaha atiyorum ayni zamanda acim
Yidin yiidn toksun tabi
yaaa saglikli beslenip bunlari soylesen eyvallah ama yediklerinden sonra malesefff
tamam biliyorum daha fazla ovme beni hahahahaha ben yesil gozluyum biliyimisin
@SekerPancari71 yokken kendimi oviyim
Baaaaak yorum yapmammmmkiz yemek mi arattinn nette ne aratiyorsan reklamda o cikiyor bende mont var canta varnetten alisveris yaptimda
Takti bu kiz bana ya
Baaaaak yorum yapmammmm
Ay kızlar ölcem açlıktan ben eskiden bu kadar acıkmazdım niye böyle oldu yakiz yemek mi arattinn nette ne aratiyorsan reklamda o cikiyor bende mont var canta varnetten alisveris yaptimda
Takti bu kiz bana ya
Yogurt yeseneAy kızlar ölcem açlıktan ben eskiden bu kadar acıkmazdım niye böyle oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?