Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ben kactim yoksa midemm serenat yapmaya baslayacak uzuuuuuuuuuuun zamandir boyleeee aclik cekmemistim icerden bagiriyorlar aburcubuuuuuuurrrr diyeeee

Yaramazkik yaparken yakalanmis yavrular fibi hissediyim kendimi
suan hem size laf yetistiriom hemde eismin gosterdigi komik videolara kahkaha atiyorum ayni zamanda acim
Yine yemekk muhabbeti afffff puffff biz nasil ericegiz yaaaa Hımmm dicegim ama karnim tokk yaa
Yidin yiidn toksun tabi
borek mi haniii nerde

Bu saate kdar dayanmisim bu saatten sonraa agzima cevizli baklava gelse surmem
yaaa saglikli beslenip bunlari soylesen eyvallah ama yediklerinden sonra malesefff

suan hem size laf yetistiriom hemde eismin gosterdigi komik videolara kahkaha atiyorum ayni zamanda acim

Yidin yiidn toksun tabi
yaaa saglikli beslenip bunlari soylesen eyvallah ama yediklerinden sonra malesefff

Kiz annemgile gittim saat 10gibi meyve yedim ve aksam yemeginde samirsak yogurt yiyince karnim cayip davill gibi eve geldim 1.5 lt su ictim karnim ice davil oldu karnim bayagi tokk :)) ama rahatsiz oldum şuan. .

Ya ben her mesaj yazarken altta reklam çıkıyor patatesli kaşarlı toplar diye hayır bu nedir yani neden bu reklam çıkıyor deli olcammmmmmmmmm
kiz yemek mi arattinn nette ne aratiyorsan reklamda o cikiyor bende mont var canta var netten alisveris yaptimda

Yidin yiidn toksun tabi

Takti bu kiz bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…