- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.021
Jillian mi yapayım ben şimdi bu gaznan napim dışarı çıkıp ağğağaggaaggghh diye koyayım millet deli sansınseni gececegim
Ayy olmamis kuzu bu menuKizlar iste gunun ozeti
Sabah
4 ad. Cizi 2 kakaolu piskevut 3 ad kremali piskevit sekersiz cay
Oglen
300 gr tam yagli yogurt
1.5 dlm tam bugday ekmegi
Aksam
Esim durum alacakti kendime aldirmadim onun durumunden 3 minicik isirik aldim
Spor olarak alisveris yaptik gezdik kac saattor yeni eve geldim cay atcem ustune abur cubur ile yiyecegim
2.5 lt su
Ayy cokk heycanlioÇok zorlandım ya o bir çatalı da kimse görmeden yedimgörseler bak canın istiyor işte koyalım ye dşyecekler ben de dayanamicam diye
Annem piyango cikinca bana yat alcakmis kızlar zayiflayin yazın bikinilerle gezdirxem sizi
Sarimsakli nere giiiyi fikirr ama yazin tatil her turlu kg vermek lazim
Bu sene mayista antalyaya eylulun basinda sarimsakliya gittim ikisinde de bir yemisim bir yemisimmmmmmmgormemisler gibi diyetten sojra ben yat da size yemek kalmaz
Ohhh superrrSize özel tur düzenlicem diyet yemekler suncam bitki çayları hazirlatcam
Hayir sende geleceksin bensiz yemene izin verememBen gelmem ozamansiyan yat dan size el sallarim ahahahhaha
Ayy zaten tatile gittim diyet yaptim diyeni döverlerAy bizde balayına gitcez seneye ilk defa tatile gitcem kesin otelde ne varsa yicem
Kesinn yirim ben
Ayy yüze geze yakaringgg onlari bizYimek yimeee mi gidiyoz bikiniler nolcak yine mayoya mi kalcaz
Ne guzel iste kizzzzBeleş yemek
Ay ben yiyemem benimki sağolsun zaabaaann köründe spora falan götürür beni
Ayy sanki bende yerdim yaaaSeneyemi gitceksiniz simdiden ayirt ozaman yani 2017 ise.
bizde voyage belek gittik deluxe oda ayirttiktavsiye edrim ozel oldu biraz bi haftada yedik yedik sistik ama ben hep ayniyim yaa tatile gittim mi yiyorum acgoz gibi
Ben spor yapıyorum şuan sonra kahvaltisabah olsada kahvalti yapsam
Katiliyoringgg partikimSize kilo vermis biri olarak tek tavsiyem ac kalarak kesinlikle kilo vermeyin ilk gunler doymuyoruz ama sonrasinda doyana kdar saglikli besinlerden yiyin.
Eger ac kalarak verirsenz fazlasyla alirsiniz.
Ornegi cevremde cok.
Ben mesela aylardir yapmiyorum diyebilirz hep korudm benm gibi baskasi yese 10 kg alirdi.
Oglen manti aksam pide yiyen ve dondurmalar,cerezler ekleyen biri olarak
İmzalaadim
Kesinlikle kilomdan daha az gosteriyosun canim boll proteinli beslendiginden ve sıkı oldugundan benceBenimde yaaaa doymazsam olmaz. Gozun donuyo sonra aksamlari acikiyorum ilk zamanim ya ondan.sabah olsunda yiyim diye 4 gozle bekliyorum suan .evet ben spor yapmadim pek ip fln atliyodum ben kilom cok diye spora hic yonelmedim ama artik yapmam lazim.
Kiloma gore ski oldugumu soyluyolar bastaSekerPancarii .
Ust bedenim 42 altim 44 olmustu 88ken
Simdi ustum tam m hatta mont fln aldim kaşe o da m ama altim 30 yani L basenlerden yoksa belime bol azicik 60 olsamda komple 38 olsam yaaaa pff
Gunaydin canimm kolay gelsinnHerkese günaydın.resmen Külkedisi gibi hissediyorum şuangerÇek hayata dönüş.niğdeye gidiyoruz haftasonu için.Uykusuzluktan ölüyorum
Evet canım.kar görmeyeGunaydin canimm kolay gelsinniki gunlugune mi gidiyosunuz simdiden hayırlı yolculuklar
Ayy ben 65ken ustum 38 altim 40 42 arasiydi galiba benim belim çoh incediğdeeAy o da zor ben ust m yim ama alt 40 giyiyom bacaklarım az büyük bide göbek var. Şu an kilon kaç m beden giyiyosan sıkısn demek ki normalde 65 üstü biraz zor m beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?