Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy olmamis kuzu bu menu sabah hiic olmamis ne oyle cesit cesit piskevitler ogle ve aksam da yetersiz olmuss biğinmidim

iyi fikirr ama yazin tatil her turlu kg vermek lazim
Bu sene mayista antalyaya eylulun basinda sarimsakliya gittim ikisinde de bir yemisim bir yemisimmmmmmm gormemisler gibidiyetten sojra ben yat da size yemek kalmaz
Sarimsakli nere gii ay ben kör cahilll ben hic tatile gitmedigim icin oyle de bi derdim olmiiiiben gitmezken senin oralarda ni isin vağ

Seneyemi gitceksiniz simdiden ayirt ozaman yani 2017 ise.
bizde voyage belek gittik deluxe oda ayirttik tavsiye edrim ozel oldu biraz bi haftada yedik yedik sistik ama ben hep ayniyim yaa tatile gittim mi yiyorum acgoz gibi
Ayy sanki bende yerdim yaaa guvenemiyorum daa ne cikarsa bahtina

Katiliyoringgg partikim

Kesinlikle kilomdan daha az gosteriyosun canim boll proteinli beslendiginden ve sıkı oldugundan bence benim suan üstüm 36 altim 38 36 belli olmiii

Ay o da zor ben ust m yim ama alt 40 giyiyom bacaklarım az büyük bide göbek var. Şu an kilon kaç m beden giyiyosan sıkısn demek ki normalde 65 üstü biraz zor m beden
Ayy ben 65ken ustum 38 altim 40 42 arasiydi galiba benim belim çoh incediğdee kalca basen hep daha biraz kalin o yuzden hic orantili giyemiyorum alt hep bi beden büyük oluyo ustten ama zayif olunduğu zaman bu vücut tipi cok guzel gorunuyor kendimi ovmek gibim olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…