- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.001
yiyeyim bari ama sabah + cıkmam dimi kızYogurt yesene
Yoook ya ne artisi hic bisey olmaz 3 kasik falan yeter istersen ayran yapyiyeyim bari ama sabah + cıkmam dimi kız
Yogurtu gobek eritmek icin yiyolar geceleri pul biberle fln korkmayiyeyim bari ama sabah + cıkmam dimi kız
Oh iyi o zman hemen gideyim alayımYogurtu gobek eritmek icin yiyolar geceleri pul biberle fln korkma
Mckkkkk ozledm kiz senide konusamafik ben de hic gelmek istemiyodum motivasyon icin ama suan iyiyim yaaa yaza sen 65 olursun kizzHahhh bende doyun diye yazdim
Bak ben olmasam acliktan bayilicaksnOh iyi o zman hemen gideyim alayım
Canısıııı valla öyle böyle sabah ederdim benBak ben olmasam acliktan bayilicaksn
Hadi bakalmmm :)Canısıııı valla öyle böyle sabah ederdim ben
Mckkkkk ozledm kiz senide konusamafik ben de hic gelmek istemiyodum motivasyon icin ama suan iyiyim yaaa yaza sen 65 olursun kizz
Sağol canımAyy kendim çıkmış kadar sevindim canimmmboll boll eglen ben kizimsiz hic disari cikmadim arkadaslarimlann hiic cikmadim anamlarla çıkarsam şükür diyom heryere eşimlen
nişanlınla çıkamıyor musun? Hemen evlendirelim seniBen bekarkene cikamiyomevden işe işten eve @kova01
teşekkür ederim canımÇık eğlen gez tadını çıkar canim..
Daha iyi iste giz ye ic gelAz daha hazmedeyim gitcem sporaKP im aradı pazar kahvaltiya çağırdı erkek tarafı gibi habire biz gidiyoz ya
Ayy ben patladim bu hafta evden çıkmadık yaaKiz ben iki gun otursam kendimi bunalimda hissediyorum
allahim bu neeealistirma simdiden okadar sonra skilirsin.
Ama super olmus kiz yarina gelsin eksilerr eksileerrAy 1 saat yuruyus yapmis oldum
Jillian dan sonra yururken sag dizime bisey saplanfi iki kereallahim spor yaparak yamulmanin ornegi benim ama yinede gittim.dolandim otursana evde
Niye ben geldim kactiniz
Harika canim menün cok iyi gidiyosunKahvaltı: 1 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık zeytin
Ara yok kızlar kahvaltıyı 11de yaptım cunku
Öğle: 1 mandalina
Ara: Yeşil çay badem
Akşam: Sebzeli kıyma yedim 2 kaşık
Sonra da yeşil çay içtim biraz da tarhana
Kızlar ablama gitmiştik çok güzel pasta vardı ama sadece bir çatal aldım
Guru gizlar grubu guracizzZayif olcam ben zayiiiiiiiiiiifffffff cekilin onumdennnnn
Saol canikom ayy suyu cok zor iciyorum yaayarin yapcem son gunlerdeyim en azindam deneyecegim
Oldum yorgunluktamnn is xikisi bir uyku bir aclik bastirdi sormaaaa
yok canim ne aporu cok kosturdum is yerinde bayoldim yprgunluktan bir de haftanin yorgunlugu
Herseyin harika canim ama su cok az sen suyu artirmalisin bence
benim de yok
Sutburger olmasaymis keske
Bir catal alip birakabilmek büyük başarı benceHalimden anlarsın kuzu insanın gözü dönüyor ama sadece bir çatal yahu bir bir birrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?