Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mckkkkk ozledm kiz senide konusamafik ben de hic gelmek istemiyodum motivasyon icin ama suan iyiyim yaaa yaza sen 65 olursun kizz

Olucam kız hatta 60 kg nasılsa ev için borçlandin tüp bebek parasi da gitti bari para biriktirene kadar zayiflayimda tadını cikaramm .bende mucukkk özledim seni bak motivasyon yoktu bura bana tekrar cesaret verdi.. gidecek bu kilolar..

Yaa benim bir sorunum var valla yazmaya utanıyorum ben sigarayı bir yıl olduydu bırakalı ev stresi yüzünden bir aydır zikkimi kullanıyorm sindi tekrar bırakmak istim o cesareti bulamim
hem butceme hem sagligima zarar (( kızlar bana cesaret verin nolur şuan sigara yok canım fenaa...birde benim bu sigarayı kullandığımı kimse bilmiyor annemgilde bi duysa abovvv ... Hem birakincada kilo almak istemmim bunu kafamda bitirmem lazım nasıl birşey bu yaa ben bunu yenerim inşallah.. bir haftayı bi atlatsam tmm yada iki uç günu.

Ayy kendim çıkmış kadar sevindim canimmm boll boll eglen ben kizimsiz hic disari cikmadimarkadaslarimlann hiic cikmadim anamlarla çıkarsam şükür diyom heryere eşimlen
Sağol canım güzel geçti gecem.biraz kafam dağılmış oldu iyi geldi.eşim sağolsun.
Ben bekarkene cikamiyom evden işe işten eve @kova01
nişanlınla çıkamıyor musun? Hemen evlendirelim seni
Çık eğlen gez tadını çıkar canim..
teşekkür ederim canım

Harika canim menün cok iyi gidiyosun

Saol canikom ayy suyu cok zor iciyorum yaa yarim litresini zaten spor yaparken iciyorum sonrasi aksama yayıyorum en azindan bir bucuk icsem iyi dimi kiş gunu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…