Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen bi hedefine gel o bacaklarin nasil incelecek ve cok hos duracak cok ince bacak da iyi durmaz

Ayy iste ben yumos yumosdummm ama toparladim şükür hele alt karnim nasil anlatsam cek sünerdi yani ama şükürler olsun şuan dumduz giy bikini ciksporlarim saolsun

Ayy benim karnim kocamandi kizz bide tabi yaşta küçük kizim da 4 kiloydu ben yuvarlanarak gidiyodum artik her yere her goren Masallah ikiz mi diyodu ben normal dogum yaptim ama dogum riskliymisti yine de beni sezaryena almadilar cocuk 4 kilo ve ben bilmeden açilma olmadan fazla ikinmisiim cocugun kafasi sismis ebenin yavrumu bi çıkarişi vardi kan ter icinde kaldi ve eve geldigimizde bi baktik cocugun kafasinda ebenin parmak izleri boyle icine göçmüş hafifmasil korktumm hemen doktora götürdük bisey yok dediler odemler inince duzelir dediler duzeldi şükür 40i çikana kadar gözünün beyazi hep kandi 40i cikinca normale dondu benim dogumum cok zorduu ölcem sandimm 12 saat sanci cektim Rabbim kolay dogum nasip etsin herkese❤ Ayy cok uzun yazdim galiba

Gunaydin kizlar amma konusmussunuz haa hepsini okuyamadim kusura bakmayin okurken 1 saat twist shape yaptim hala bitmedi ben bittim ama gideyrummm bugun kvdemlere gidicez o yuzden sporu boll tuttum ne kadar da az yesem evdeki kadar olmuyoo malum

Insallah selcaanmmmm
Ayy ben patladim bu hafta evden çıkmadık yaa bugun kvdemlere gidicez cok degisik bir yer wuuhuu
Ay gercektennnnn d
Ama super olmus kiz yarina gelsin eksilerr eksileerr

Sarimsakli nere gii ay ben kör cahilll ben hic tatile gitmedigim icin oyle de bi derdim olmiiiiben gitmezken senin oralarda ni isin vağ
Ayvalikta cnmm cok guzel biyer sarimsakli1
Kesinn yirim ben 3 kisilik de yirim belli olmaz

Ben spor yapıyorum şuan sonra kahvalti
beni niye beklemwdin
Kesinlikle kilomdan daha az gosteriyosun canim boll proteinli beslendiginden ve sıkı oldugundan bence benim suan üstüm 36 altim 38 36 belli olmiii
Ayyyyyyyy tisikkurlerrrrrrrr sen smdi 38 sen benm altim hic 38 olmuckmi yaa 60ken olur gibi
Yani ben
Kız @ParteMoralll biz de geçen yaz voyage belekteydik.belki de Yanyana yüzdük havuzda
Ben 2014 de voyage gitttim, gecen sene dogum yaptigim icin gitmem sandk ama erikliye gttik gene duramadik.
Bu sene de spice gittik orayida tavsiye ederim sana guzeldi hele havuzu.
Seneye nereye gidiyosun. ayni yerde olurmusuz fit kadinlar olarak
Sen bi hedefine gel o bacaklarin nasil incelecek ve cok hos duracak cok ince bacak da iyi durmaz
Bencede Y
Ayy iste ben yumos yumosdummm ama toparladim şükür hele alt karnim nasil anlatsam cek sünerdi yani ama şükürler olsun şuan dumduz giy bikini ciksporlarim saolsun
masallah masallah masallah

Ayyy hadi ya bunu anlatmamistinn kiyamam kuzunaa
Yok kiz akşam yemegimden sonra bisey yemedim yesilcay ictim dizi izledik esimle sonra yattimayem uyku sever
Uykuvuuuu tospaaa
gördüm kendine gelll bende gara gözlüyüm
benim gozlerim kadan degil ahhaahah

Kuzusuuu Kıyamam ben size Rabbim kimseye yaşaması evlat korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…