- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.041
Ayy sende çık oyna kar topu kizz bayilirim bende karaEvet canım.kar görmeyebiz Kara hasret büyüdük
Bende anca bir buçuk içebiliyorumof kızlar her gün 3 lt su içicem diyorum anca 2 lt oluyo ya
Kız @ParteMoralll biz de geçen yaz voyage belekteydik.belki de Yanyana yüzdük havuzdaAyy sanki bende yerdim yaaaguvenemiyorum daa ne cikarsa bahtina
Evlen de gor hergun ayni temizlikkk hergunnnBizim kaderimız temizlik
Hiç affetmem.geçen yıl bu zamanlar hamileydim anca pencereden izledim.bu yıl oynarımAyy sende çık oyna kar topu kizz bayilirim bende kara
Sen bi hedefine gel o bacaklarin nasil incelecek ve cok hos duracakValla burda 68 de biraktim iste :d 68 diyelim artilari saymayalim gidici cunku odem oluyo genelde.
Valla cnm benm hatta bekarken ustlerim vardi L hep ilk amacim onlardi benim 42pntlnlara giremiyodum fln filan ilk amacim o olmustu hepsi suan bana bool baya.
Valla benim belim ince galiba benim basen var ya alt bacakta yok okadsr cok basen var biraz gobek iste yiyince cikiyo. Butun kiyafetm m hatta bazen bol bedenlerde s almisligim var.
En son iste 1 ay olmustur kase mont m olunca tmm dedim :) ama gel gor ki bacaklara olmiiii olmiiii
Aslinfa onemli olan beden degil de ben kendimi avutuyorm
ivittt :)
İyi eğlenceler canimmmHiç affetmem.geçen yıl bu zamanlar hamileydim anca pencereden izledim.bu yıl oynarım
Ayy iste ben yumos yumosdummm ama toparladim şükürKiz ben 88 ken bile etim sallanmiyodu totomu elliyodu yengemler fln haahahahahah kilodsn diyolar ama ben kilolu olup lop lop olani da biliyorum.
Iri de durmuyorm normal bi insanmama etim normal yumosyumos degilim 20 dan sonra sarkmam lazim belki kollarm sallanmasi laxim ama tik yok alt gobegim az yumusak sisince oda dogum yaptim okadar olsun
Bide dogumdan sonra korse taktim ben oyuzden galiba hic sarkma burusma olmadi gobegimde. Ay ne anlattm bee :F icimi dokuyorm
Ayy benim karnim kocamandi kizz bide tabi yaşta küçük kizim da 4 kiloydu ben yuvarlanarak gidiyodum artik her yereAyy oyle bi anlattin ki skasim geldi hahaahaha ama sen kilolu degilsin ki sporla ski olur daja zayif durursun wuhuuu.
Oyle valla benim ic karnim genismis. 9 aylikken hani kiz bu kadarmi gobegin diyolardi vallahi30 haftayken belli oldu dogumdan hemen sonra korse taktim sezeryab oldum. Kilo aldim emzrirken mesela gene sarkmafi gobegim vardi tabi ben yok goruyodum verdim ama suan cikintim var okadar olur ya SekerPancarii 58 falan olsan daha zayif durursun oda kalmaz diyo insallaaaah allaahim amin 58 oliyim amin
Yok kiz akşam yemegimden sonra bisey yemedim yesilcay ictim dizi izledik esimle sonra yattimSekerPancarii nerdesin sennnnn tikiniyomusun
tamam biliyorum daha fazla ovme beni hahahahaha ben yesil gozluyum biliyimisin
SekerPancarii yokken kendimi oviyim
Insallah selcaanmmmmOlucam kız hatta 60 kg nasılsa ev için borçlandin tüp bebek parasi da gitti bari para biriktirene kadar zayiflayimda tadını cikaramm .bende mucukkk özledim seni bak motivasyon yoktu bura bana tekrar cesaret verdi.. gidecek bu kilolar..
Ay gercektennnnn dAyy ben patladim bu hafta evden çıkmadık yaabugun kvdemlere gidicez cok degisik bir yer wuuhuu
Ama super olmus kiz yarina gelsin eksilerr eksileerr
Ayvalikta cnmm cok guzel biyer sarimsakli1Sarimsakli nere giiay ben kör cahilll ben hic tatile gitmedigim icin oyle de bi derdim olmiiii ben gitmezken senin oralarda ni isin vağ
Kesinn yirim ben3 kisilik de yirim belli olmaz
Ben spor yapıyorum şuan sonra kahvalti
Ayyyyyyyy tisikkurlerrrrrrrr sen smdi 38 sen benm altim hic 38 olmuckmi yaa 60ken olur gibiKesinlikle kilomdan daha az gosteriyosun canim boll proteinli beslendiginden ve sıkı oldugundan bencebenim suan üstüm 36 altim 38 36 belli olmiii
Yani benAyy ben 65ken ustum 38 altim 40 42 arasiydi galiba benim belim çoh incediğdeekalca basen hep daha biraz kalin o yuzden hic orantili giyemiyorum alt hep bi beden büyük oluyo ustten ama zayif olunduğu zaman bu vücut tipi cok guzel gorunuyor kendimi ovmek gibim olmasin
Ben 2014 de voyage gitttim, gecen sene dogum yaptigim icin gitmem sandk ama erikliye gttik gene duramadik.Kız @ParteMoralll biz de geçen yaz voyage belekteydik.belki de Yanyana yüzdük havuzda
Bencede YSen bi hedefine gel o bacaklarin nasil incelecek ve cok hos duracakcok ince bacak da iyi durmaz
masallah masallah masallahAyy iste ben yumos yumosdummm ama toparladim şükürhele alt karnim nasil anlatsam cek sünerdi yani ama şükürler olsun şuan dumduz giy bikini cik sporlarim saolsun
Ayyy hadi ya bunu anlatmamistinn kiyamam kuzunaaAyy benim karnim kocamandi kizz bide tabi yaşta küçük kizim da 4 kiloydu ben yuvarlanarak gidiyodum artik her yereher goren Masallah ikiz mi diyodu ben normal dogum yaptim ama dogum riskliymisti yine de beni sezaryena almadilar cocuk 4 kilo ve ben bilmeden açilma olmadan fazla ikinmisiim cocugun kafasi sismis ebenin yavrumu bi çıkarişi vardi kan ter icinde kaldi ve eve geldigimizde bi baktik cocugun kafasinda ebenin parmak izleri boyle icine göçmüş hafif masil korktumm hemen doktora götürdük bisey yok dediler odemler inince duzelir dediler duzeldi şükür 40i çikana kadar gözünün beyazi hep kandi 40i cikinca normale dondu benim dogumum cok zorduu ölcem sandimm 12 saat sanci cektim Rabbim kolay dogum nasip etsin herkese❤ Ayy cok uzun yazdim galiba
Uykuvuuuu tospaaaYok kiz akşam yemegimden sonra bisey yemedim yesilcay ictim dizi izledik esimle sonra yattimayem uyku sever
gördüm kendine gelll bende gara gözlüyüm
Kuzusuuu Kıyamam ben size Rabbim kimseye yaşaması evlat korkusuAyy benim karnim kocamandi kizz bide tabi yaşta küçük kizim da 4 kiloydu ben yuvarlanarak gidiyodum artik her yereher goren Masallah ikiz mi diyodu ben normal dogum yaptim ama dogum riskliymisti yine de beni sezaryena almadilar cocuk 4 kilo ve ben bilmeden açilma olmadan fazla ikinmisiim cocugun kafasi sismis ebenin yavrumu bi çıkarişi vardi kan ter icinde kaldi ve eve geldigimizde bi baktik cocugun kafasinda ebenin parmak izleri boyle icine göçmüş hafif masil korktumm hemen doktora götürdük bisey yok dediler odemler inince duzelir dediler duzeldi şükür 40i çikana kadar gözünün beyazi hep kandi 40i cikinca normale dondu benim dogumum cok zorduu ölcem sandimm 12 saat sanci cektim Rabbim kolay dogum nasip etsin herkese❤ Ayy cok uzun yazdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?