Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ewet cnm gorunce fiyatini sordum aslinda ben gociskomu ikna ederekten onu alabilirrrimmmm ammaa alinca yapmayacam kesin o alette eliptik gibi evin bir kosesinde yatacak

Bende yapamicam annemlerdeyim yaa ama zaten haftada bir izin yapiyorum ben sporda kaslar dinlensin diye o da yarin olmus olur
Ben 3 gun yaptm daha ama yarn yaparsam terlerm dus mus ugrasamam hasta oluyorm sonra disari cikicam
Karnim cooooook accc
Benmde ya eskiden axikmazdm ben
Ben Çeyiz de israrciyim
Efferin guzel fikirdi kafam kiyafete gidio annem diyoki oda senin gibi culcu diyo haahahah
Kiizzz Allah senii niye kirdinnn yuruyus gibi kiz niye sevmedin
kirildi ya hahahahaa ne blm aman goc attm gtti eskimis demek

yaa uygunmusss marka modeli yazarmisin tatlimmmmm

Bence cok dusunme bekledigin bir sey gelmezse uzulursun
Canim benimki dynamic marka ama bundan alma daha guzelleri var direnc seviyesi ayarlananlar falan var alacaksan hepsinin ozelliklerini karsilastir oyle al

Canim benimki dynamic marka ama bundan alma daha guzelleri var direnc seviyesi ayarlananlar falan var alacaksan hepsinin ozelliklerini karsilastir oyle al
Bilgilendirdigin icin coook sag ol cnm

Valla manti olsa krali gelse onumden alamaz varsa 3 tabak yerm acimam

Bendeeee
Ay neresi güzel hayan gibi yedim yine
Pismanlik duyma gecti artik yarin bol su hafig beslen oh miss

Ben 1 tabak yedim yedikten sonra yeşil çay içtim nisanlimda diyo o ne işe yariycak şimdi
Hahahaha dogru demis ben light yogurt almstm bigun dikkt ettim obur gun dayanamadm manti yemistm. Esim dedi ki mantinin ustune light yogurt koyuyon alip duruyosn dye dalga gecti ay yazarken bile koptm ya hahahaahaahahahahahahahahahahah

Bilgilendirdigin icin coook sag ol cnm

Bendeeee

Pismanlik duyma gecti artik yarin bol su hafig beslen oh miss
Bazı günler okadar cok yiyorum ki herkes şaşırıyo noluyo diyorlar normalde çok yemem ama kriz gibi bisey oluyo ne bulduysam yiyorum size de oluyo mu o

Hahahaha dogru demis ben light yogurt almstm bigun dikkt ettim obur gun dayanamadm manti yemistm. Esim dedi ki mantinin ustune light yogurt koyuyon alip duruyosn dye dalga gecti ay yazarken bile koptm ya hahahaahaahahahahahahahahahahah
biyerden kurtarmak lazım ama sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…