- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.261
ceyiz fikri hosuma gttiSisme mont seviyo mu renkli alabilir hmmm baska dedigin gibi guzel bi kazak olabilir, guzel bi parfum olabilirbaska gelmiii aklima ac acina bu kadar
Sagoll cnm hepsini aklima tuttum hx bisey bulamazsam en son swatchn renkli saatlerinden bakarm@ParteMoralll buldummm buldummmm saat alllll
Eki Görüntüle 1929797munter bu canim twist shape merdiven gibi düşün yada yürüyüş gibi ama zor basiliyor boşa basmiyorsun yani ozellikle kalca bacak cok guzel çalıştırıyo ve super kalori yaktiriyo
munter resim gorunuyo mu kizzz
Kafami kurcaladiniz hahahaahahahAyy evet @ParteMoralll kiiz triko elbiseler cok guzelll oluyoo
Bende yapamicam annemlerdeyim yaa ama zaten haftada bir izin yapiyorum ben sporda kaslar dinlensin diye o da yarin olmus olurYarin buyuk ihtimal spor yapamam pazar ayy nasil uzuldm
KiizzzAnnemde vardinondan hic sevmiyodum bana verdi kirdim sonra hahaha cope attm
BenimdeeKarnim cooooook accc
Ben 3 gun yaptm dahaBende yapamicam annemlerdeyim yaa ama zaten haftada bir izin yapiyorum ben sporda kaslar dinlensin diye o da yarin olmus olur
Benmde yaKarnim cooooook accc
Efferin guzel fikirdi kafam kiyafete gidio annem diyoki oda senin gibi culcu diyo haahahahBen Çeyiz de israrciyim
kirildi ya hahahahaa ne blm aman goc attm gtti eskimis demekKiizzzAllah senii niye kirdinnn yuruyus gibi kiz niye sevmedin
Ben çok tokumKarnim cooooook accc
Ne guzelllllllBen çok tokum
Canim benimki dynamic marka ama bundan alma daha guzelleri var direnc seviyesi ayarlananlar falan var alacaksan hepsinin ozelliklerini karsilastir oyle alyaa uygunmusss marka modeli yazarmisin tatlimmmmm
Bence cok dusunme bekledigin bir sey gelmezse uzulursun
Valla manti olsa krali gelse onumden alamaz varsa 3 tabak yerm acimamBen çok tokum
Ben 1 tabak yedim yedikten sonra yeşil çay içtim nisanlimda diyo o ne işe yariycak şimdiValla manti olsa krali gelse onumden alamaz varsa 3 tabak yerm acimam
Bilgilendirdigin icin coook sag ol cnmCanim benimki dynamic marka ama bundan alma daha guzelleri var direnc seviyesi ayarlananlar falan var alacaksan hepsinin ozelliklerini karsilastir oyle al
Valla manti olsa krali gelse onumden alamaz varsa 3 tabak yerm acimam
Pismanlik duyma gecti artik yarin bol su hafig beslen oh missAy neresi güzel hayan gibi yedim yine
Hahahaha dogru demis ben light yogurt almstm bigun dikkt ettim obur gun dayanamadm manti yemistm. Esim dedi kiBen 1 tabak yedim yedikten sonra yeşil çay içtim nisanlimda diyo o ne işe yariycak şimdi
Bazı günler okadar cok yiyorum ki herkes şaşırıyo noluyo diyorlar normalde çok yemem ama kriz gibi bisey oluyo ne bulduysam yiyorum size de oluyo mu oBilgilendirdigin icin coook sag ol cnm
Bendeeee
Pismanlik duyma gecti artik yarin bol su hafig beslen oh miss
Hahahaha dogru demis ben light yogurt almstm bigun dikkt ettim obur gun dayanamadm manti yemistm. Esim dedi kimantinin ustune light yogurt koyuyon alip duruyosn dye dalga gecti ay yazarken bile koptm ya hahahaahaahahahahahahahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?