- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.241
Ev botu telefon aksesuari bere falan hafif kalir ya.
Cantasida cok hanfendi kiyafete yatirio paralari kime cekmis blmem
Butce de sikinti yok yeterki guzel bisey begeniyim
En iyisi kazak aliyim cok guzel kazaklar vardi. Zara da hm de aa guzel diyodu aklim bi anda calistitmm buldm insallah begenrrr
Spor var orada spirrrrrrrPattis kizartmasi ve borek miiii cay faslini bi bisküviyle atlatmissin keske onu da yemeseydin afiyet olsun kuzum
Annemde vardinondan hic sevmiyodum bana verdi kirdim sonra hahaha cope attmBen alali baya oluyo 175 tlye almistik biz evet canim kac adim attigin ve kac kalori yaktigin gorunuyo
Evetİnanamıyorum nasil yaptinnnnnn nasillll hem gozleme hem manti yedin demiii
Onunda var yeter simarmasin
Butce skintijiz yoksa mont al cok guzel montlar varrrr
(Gecen nir tane begendim kociskom engel oldu neymis bir suru montum varmis)
Spor var orada spirrrrrrr
Ayy bende severinnnnnnSen manti yedin dimiii o kaaaaaadaaaaaaar cok severimmmmmmmkiiiiiiiii anlatamammmmmmmmmmmmmmm
Ben alali baya oluyo 175 tlye almistik biz evet canim kac adim attigin ve kac kalori yaktigin gorunuyo
Onunda var yeter simarmasin
Ay o bana alicak ne alcak acaba cukk heycanli
Aslinda mantiyi yarim tabak yesen cok abarti bi menu olmazdi ama olmus artik kuzum yarin hafif yer dengelersinMenum:
Sabah:
2dilim ekmek mihlama(kuymak)
Zeytin peynir
Ogle:
1 mısır
Aksam:
Mercimek corbasi
Ceyrek gözleme
1 tabak manti
Cidden çok yedim ama ısrar edildi dört bi yandan yok diyemedim
Ya ince yagmurluk mont alir yada kiyafet alr o zevkimi cok iyi biliyo beraber alisveris yapioyrz bazen. Bana istedfn bsy dedi ya cok heycanlandm haahhaahyaa uygunmusss marka modeli yazarmisin tatlimmmmm
Bence cok dusunme bekledigin bir sey gelmezse uzulursun
Ay ne kadan yumuşak bi yorumAslinda mantiyi yarim tabak yesen cok abarti bi menu olmazdi ama olmus artik kuzum yarin hafif yer dengelersin
Aynen canım resimli olcakkaptinn kaptanimmmm pazartesi tarti resimli kilo bildirimi olacakti degil mi?
Benimkini okusanaaaBugun menuleri okumuyorm oyuzden sanslisiniz
Yihhuuu yihhhuuuMisafirlerim gtti sekersiz cay ve 10 tane kadar ici leblebi disi sert lebi varya ondan yidim. Cips misir patlatmasi vs yemedm
Valla bende bilmiremkız o öyle değil miydi o tabir ay ne bilem
Sisme mont seviyo mu renkli alabilir hmmm baska dedigin gibi guzel bi kazak olabilir, guzel bi parfum olabilirKizlar yilbasinda biz hediye alicaz brbrnize esime kardesim cikti bana babambabama tiras makinasi alicam ama esim kardesime sizce ne alsin? Deri xeket dusundm var. Ayakkabilari bol ne alsam ya giyinmeyi oda seviyo. Kazak mi alsam uzun kemerle giyinenlerden akil verin
Ya ince yagmurluk mont alir yada kiyafet alr o zevkimi cok iyi biliyo beraber alisveris yapioyrz bazen. Bana istedfn bsy dedi ya cok heycanlandm haahhaahen isteypde almadigm ne var ki dye dusunuyrm belki alicam demisimdr acaba ne bayiliyorm boyle seylere ya haahha gidip alirim ama o alicak ya guzel oluyo
Ayy evet @ParteMoralll kiiz triko elbiseler cok guzelll oluyooTriko alin bence bu yil cok moda. Butceniz varsa mont alin cok guzel montlar var
Canta olabilir bayilirim cantayaaa
Bere takimi olabilir
Telefon aksesuariiii falan
Ev botuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?