Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Butce skintijiz yoksa mont al cok guzel montlar varrrr
(Gecen nir tane begendim kociskom engel oldu neymis bir suru montum varmis )

Pattis kizartmasi ve borek miiii cay faslini bi bisküviyle atlatmissin keske onu da yemeseydinafiyet olsun kuzum
Spor var orada spirrrrrrr

Menum:
Sabah:
2dilim ekmek mihlama(kuymak)
Zeytin peynir

Ogle:
1 mısır

Aksam:
Mercimek corbasi
Ceyrek gözleme
1 tabak manti

Cidden çok yedim ama ısrar edildi dört bi yandan yok diyemedim
Aslinda mantiyi yarim tabak yesen cok abarti bi menu olmazdi ama olmus artik kuzum yarin hafif yer dengelersin

yaa uygunmusss marka modeli yazarmisin tatlimmmmm

Bence cok dusunme bekledigin bir sey gelmezse uzulursun
Ya ince yagmurluk mont alir yada kiyafet alr o zevkimi cok iyi biliyo beraber alisveris yapioyrz bazen. Bana istedfn bsy dedi ya cok heycanlandm haahhaah en isteypde almadigm ne var ki dye dusunuyrm belki alicam demisimdr acaba ne bayiliyorm boyle seylere ya haahha gidip alirim ama o alicak ya guzel oluyo

Bizde ofiste yapıyoruz ama uygun şeyler alınıyor tabi mesela ben bu sene bi ablamiza alcam kesme.tahtası yaptırdım ismine özel yazı yazıyo üstünde bana ne gelcek bilmiyorum geçen senelerde hep ceyizime gelmişti bu sene de öyle olur muhtemelen

Sisme mont seviyo mu renkli alabilir hmmm baska dedigin gibi guzel bi kazak olabilir, guzel bi parfum olabilirbaska gelmiii aklima ac acina bu kadar

Triko alin bence bu yil cok moda. Butceniz varsa mont alin cok guzel montlar var
Canta olabilir bayilirim cantayaaa
Bere takimi olabilir
Telefon aksesuariiii falan
Ev botuuuu
Ayy evet @ParteMoralll kiiz triko elbiseler cok guzelll oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…