Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olsun kiz öbür gün yaparsin sorcam bak pazartesi yaptin mi spor diye

Ayy basim cok agriyi migrenimmmmmac karnina ilac almayim dedim yatiyorum kizlar ben bysssiyi geceler

Bi ülke varmış zayıf kadınlarla kimse evlenmiyomus çirkin sayiliyomus onlar oraya mi gitsek diyorum
Beni begenen begenmis banane
Aklima geldi medine de mi mekke de mi unuttm bi akrabalari var orda is vardi gitsekmi diyodu gorumcem de hee git karini kaparlar diyodu hahajahaja orda kaciriliomus gercekten cok olaylar varmis aklima geldi
Aman onlarda ne çok biliyo
haklilar hahaha

Olsun kiz öbür gün yaparsin sorcam bak pazartesi yaptin mi spor diye
insaallah yarin yapmaynca salmam

Günaydın kızlar.niğdede görümcemin evindeyiz.ona gelene kadar diyet gayet güzel gidiyordu yoldan geldiğimiz için gelirgelmez açlıktan kendi yaptığı poğaçalardan iki tane yedim.akşam fena değildi ızgara balık,salata,meze.sonra sufle yaptılarcips ikram ettiler.resmen tok tok yedim.gece yatarken karnım ağrıyordu artık.bugünden itibaren (kahvaltı hariç)dikkat edeceğim .zaten yorumları okudum mantılar mıhlamalar gözlemeler tutkular havada uçuşmuş pazartesi tartısından çok korkuyorum

Ay kız siz bi hafta sonu yaptınız benim bide pasta olayı var bu hafta hiç kaçamaksiz gitmem lazim

offf offfff pofacaaaaa

Kızlar aarkadasimla dışarıcçıkıyorum bir kahve iicecegim sadece
Aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…