- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.281
Regl oncesi bana olur. Dunyayi yerim doymaBazı günler okadar cok yiyorum ki herkes şaşırıyo noluyo diyorlar normalde çok yemem ama kriz gibi bisey oluyo ne bulduysam yiyorum size de oluyo mu o
Ayy cok kimigiz yaaaabiyerden kurtarmak lazım ama sonuçta
Ama sonrası büyükkkkk pismanlik oluyo tabiiRegl oncesi bana olur. Dunyayi yerim doyma
Bide ramazanda yesil cay iciodm yemeden once bazen ee diyodu simdi yiceksnbiyerden kurtarmak lazım ama sonuçta
Bi ülke varmış zayıf kadınlarla kimse evlenmiyomus çirkin sayiliyomus onlar oraya mi gitsek diyorumAyy cok kimigiz yaaaahahahahahah
Aman onlarda ne çok biliyoBide ramazanda yesil cay iciodm yemeden once bazen ee diyodu simdi yiceksnfayda mi ediyo demisti cok dikkat geciyoruz :d
İyi uykular canisiKizlar xok uykum geldi opuyorum sizleri iyi uykular
Olsun kiz öbür gün yaparsin sorcam bak pazartesi yaptin mi spor diyeBen 3 gun yaptm dahaama yarn yaparsam terlerm dus mus ugrasamam hasta oluyorm sonra disari cikicam
Benmde yaeskiden axikmazdm ben
Efferin guzel fikirdi kafam kiyafete gidio annem diyoki oda senin gibi culcu diyo haahahah
kirildi ya hahahahaa ne blm aman goc attm gtti eskimis demek
Beni begenen begenmisBi ülke varmış zayıf kadınlarla kimse evlenmiyomus çirkin sayiliyomus onlar oraya mi gitsek diyorum
Aman onlarda ne çok biliyo
insaallah yarin yapmaynca salmamOlsun kiz öbür gün yaparsin sorcam bak pazartesi yaptin mi spor diye
Ay kız siz bi hafta sonu yaptınız benim bide pasta olayı var bu hafta hiç kaçamaksiz gitmem lazimGünaydın kızlar.niğdede görümcemin evindeyiz.ona gelene kadar diyet gayet güzel gidiyorduyoldan geldiğimiz için gelirgelmez açlıktan kendi yaptığı poğaçalardan iki tane yedim.akşam fena değildi ızgara balık,salata,meze.sonra sufle yaptılar cips ikram ettiler.resmen tok tok yedim.gece yatarken karnım ağrıyordu artık.bugünden itibaren (kahvaltı hariç )dikkat edeceğim .zaten yorumları okudum mantılar mıhlamalar gözlemeler tutkular havada uçuşmuş pazartesi tartısından çok korkuyorum
Günaydın kızlar.niğdede görümcemin evindeyiz.ona gelene kadar diyet gayet güzel gidiyorduyoldan geldiğimiz için gelirgelmez açlıktan kendi yaptığı poğaçalardan iki tane yedim.akşam fena değildi ızgara balık,salata,meze.sonra sufle yaptılar cips ikram ettiler.resmen tok tok yedim.gece yatarken karnım ağrıyordu artık.bugünden itibaren (kahvaltı hariç )dikkat edeceğim .zaten yorumları okudum mantılar mıhlamalar gözlemeler tutkular havada uçuşmuş pazartesi tartısından çok korkuyorum
Aferin sanaKızlar aarkadasimla dışarıcçıkıyorum bir kahve iicecegim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?