- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.221
Spor aletimiKuzum bu twist shape spor aleti atiyim resmini de gor❤
Ayy bu küçük iyi oluyo yapmadigim zaman hemen bi koseye sıkıştırıyorummSpor aletimi
Eliptikten sonra gocam bana ondan almaz
Kardesin kiz galiba uzun kemerli kazaktan anladim xok zekiyim dimiKizlar yilbasinda biz hediye alicaz brbrnize esime kardesim cikti bana babambabama tiras makinasi alicam ama esim kardesime sizce ne alsin? Deri xeket dusundm var. Ayakkabilari bol ne alsam ya giyinmeyi oda seviyo. Kazak mi alsam uzun kemerle giyinenlerden akil verin
Evet susmalisin bu konudaKendimi inanilmaz şanslı hissediyorumbu yaptığım ilk ve sondu
Sana yapniyorum artkBenimkini okumalissiiiiiinnnnnnn
Ben cok yedigim icin bugun yemedmCips yemeyeli o kadar uzun zaman oldu ki
ama yeye sistik bsverBen olsaydim leblebi yerine kesin cips yerdim
Benimde.. gecen pazar
Resimmm gelmediAyy bu küçük iyi oluyo yapmadigim zaman hemen bi koseye sıkıştırıyorumm
Kardesin kiz galiba uzun kemerli kazaktan anladim xok zekiyim dimi
Yemiş gibi yapsaaydın kuzum sende ya da ahiç akıl edemiyonBen bu analarla biraz zor zayıflatırm
Kardes kız mi erkek mi onu diyedin biKizlar yilbasinda biz hediye alicaz brbrnize esime kardesim cikti bana babambabama tiras makinasi alicam ama esim kardesime sizce ne alsin? Deri xeket dusundm var. Ayakkabilari bol ne alsam ya giyinmeyi oda seviyo. Kazak mi alsam uzun kemerle giyinenlerden akil verin
Kizzzz tabisi :d kazak diyoruk ya hahaha :d deli kizKardes kız mi erkek mi onu diyedin bi
Triko alin bence bu yil cok moda. Butceniz varsa mont alin cok guzel montlar varKizlar yilbasinda biz hediye alicaz brbrnize esime kardesim cikti bana babambabama tiras makinasi alicam ama esim kardesime sizce ne alsin? Deri xeket dusundm var. Ayakkabilari bol ne alsam ya giyinmeyi oda seviyo. Kazak mi alsam uzun kemerle giyinenlerden akil verin
Gözümün içine bakıyorlar bide sözde hepimiz diyet yapıyoz kv diyo zayıflamam lazım aa ne tesadüf dedim benimdeYemiş gibi yapsaaydın kuzum sende ya da ahiç akıl edemiyon
Ev botu telefon aksesuari bere falan hafif kalir ya.Triko alin bence bu yil cok moda. Butceniz varsa mont alin cok guzel montlar var
Canta olabilir bayilirim cantayaaa
Bere takimi olabilir
Telefon aksesuariiii falan
Ev botuuuu
Menummm
Sabah kalkar kalkmaz limonlu ilik su 1.5 bardak
1.5 saat sonra
Yarim porsuyon Patates kizartmasi
3 dilim peynir
1 ad. Ucgen peynir
1 dilim ekmek
1 dilim ispanakli borek
Sinirsiz sekersiz cay
Bu kadar seyi oglen gibi yedigim icin oglen yok
Aksam
1 kase ezogelin corba
2 dilim beyaz peynir
Yarim dilim ekmek
3 ad. Siyah zeytin
Cay fasli
1 ad. Tutku piskevit
9 10 ad tuzlu fistik
7 8 ad. Kavrulmus findik
1 kuru incir
simdi 1 kase tam yagli pulbiberli yogurt
2 ad. Havuc
2.5 lt su
Yaklasik 1 saat yuruyus
Hahahaha ay buda mantikliymisssss bu aklima gelmedi me yalan soylim. Aslnda sevinir gibi ama bu seferde demesin hani kiyafet baaaAy evli değilse ceyizine alın benim ilgi alanım o malum
Canimm bu kac TlEki Görüntüle 1929797munter bu canim twist shape merdiven gibi düşün yada yürüyüş gibi ama zor basiliyor boşa basmiyorsun yani ozellikle kalca bacak cok guzel çalıştırıyo ve super kalori yaktiriyo
Evet susmalisin bu konuda
Sana yapniyorum artk
Ama kizartmalar ekmekler gordm neyseeee
Ben cok yedigim icin bugun yemedm
ama yeye sistik bsver
Blofff bloffff benimkide ayniGözümün içine bakıyorlar bide sözde hepimiz diyet yapıyoz kv diyo zayıflamam lazım aa ne tesadüf dedim benimde
İnanamıyorum nasil yaptinnnnnn nasillll hem gozleme hem manti yedin demiiiAyy ben bukadar yedigime inanamıyorumbugün kü menumden utaniyorum
Ben alali baya oluyo 175 tlye almistik biz evet canim kac adim attigin ve kac kalori yaktigin gorunuyoCanimm bu kac Tl
kac kalori yaktigini yaziyor mu
Ama sporum vardi
Blofff bloffff benimkide ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?