- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.401
Dosya yukle den yapabilirsin
Ben okuyamadim kac yaziyorGünaydın herkese 2 günde Eki Görüntüle 1930233 1 kilo almışım çok üzgünüm motivasyonum ayaklar altında
Canım cevaplanın yanında dosya yükle var oraya tıkla sonra seçenekler çıkar galeriyi seçKizlar bi bana yardim edin valla verdigim kilo kursagimda kaldi bogrume oturdu
BelgelerDosya yukleye kadar geliyorum oradan galireme girmiyor
Cnm buna gerek yoktu bence. Hesplar birbrne karisir. Sadece artidamisiniz ogrensniz iyipazartesi bildirimi
elaalemi ( 60.5///%)bildirimsiz izne ayrildi
SekerPancari71 (52.4 / / /%)
kova01 (65.2/ / / %)
hedef52 ( 58,2/58,5 /+0,3 /0,515%)
selcanmehmetcan( 75/ //)
aday listesi
qserpo (108,2/ / / %)Başlangıç 17 aralık Giriş kg 110 Hedef kg:
@Kubser (79/ / / %) Başlangıç 18 aralık Giriş kg 79 Hedef kg:
munter (74.5 // / %) Başlangıç 19 aralık Giriş kg 75Hedef kg:
edan18 (64.7// / %) Başlangıç 19 aralık Giriş kg 65Hedef kg:
Pain Killer Killer(59/ / /%) Başlangıç 20 aralık Giriş kg 60Hedef kg:
annekizaski (88/ / / %) Başlangıç 21 aralık Giriş kg 90Hedef kg:
manoly (80,5/// %) Başlangıç 21 aralık Giriş kg 82Hedef kg
Dosya yukleye tikliyorum. Sec diyor orasi tiklanmiyor neden anlayamadim
Ne yapsam bennnn bilemedim
Cnm buna gerek yoktu bence. Hesplar birbrne karisir. Sadece artidamisiniz ogrensniz iyi
kız en azından sen yedin spor yapmadın ben hem yemedim hem de spor yaptım ama +100 nedennnn ????+300grben bu hafta ac gezicem galiba
Aynen katılıyorum.sadece foto ve bildirim yeterli benceCnm buna gerek yoktu bence. Hesplar birbrne karisir. Sadece artidamisiniz ogrensniz iyi
Bence oyle. Bundan once de pazartesileri artidamiyiz eksidemiyiz soyleniyodu sadece.ay bilemedim geçen hafta paylaştıydımdı
109.2simge olarak hangisi cnm niliyor musun
Ben okuyamadim kac yaziyor
Afiyet olsun canim evet ogle fazla olmus ama aksam dengelemissinKızımı uyutmaya çalışırken yazayım
Sabah: kasarli omlet peynir domates salatalık biber zeytin roka dereotu ve portakal suyu
Öğlen :kıymalı gözleme domates salatalık şekersiz cay
Akşam :ton balıklı salata
Bugün biraz kaçtı gibi ama pazar ya tatil ondanbirde 2lt su tabi
Hayirli olsun canimm kolay gelsinnn dikkat et yinede az az yemissin ama olsun arti olmasinnSlm kızlar iki gün yogundum ve acayip yorgunum dayımı nisanladik dün 5 tepsi baklava yaptık koptur koptur tabi bu iki günde ne diyet kaldı bayağıdır tatlida yemedim yedim yine anam lahmacun lar yaptı tabi ondan günde bidene yedim bugünde sabah 7:30 dan beri ayaktaydım bugün sabah işte dediğim bir tane lahmacun yedim öğle sonrası br dilim baklava akşam da arabası yedim çok açtım bugün yedim ama bir o kadar da hareketliydim bunda yirtamam.sehir dışında kadesimler geldi onların yanında nasıl diyet olacaksa(( ve yarından itibaren iki uç günu yine yogunum benim evde yine tadilatlar var hem misafir kaptinn cumaya kadar çok urayamayacagim ama fırsat buldukça bu saatlerde ugrarim olrmu kaptincim hep aklimdasinizz
Aksam annemlerden eve gectik esim geldi isten yemekten caydan sonra
Keske baligi firinda yapsalardi doya doya yerdinValla mecbr kaldm okdr actim ki gozum donmesi lazimdi ama donmedi.
Balik vari kizarttilar yemedim misir unlu hemde yagda diye.
Kofte patates yapti
Kofte yedim 7 8 catal patates yemisimdr bi tabak bile yoktur
Iki kepce tarhana
Bir bardak gazoz bukdr zaten cok abartsam suan acliktan olmezdm bence pff allahtan 4 bucukta fln 5 gibi yedk
Hmm habersiz miydi olaun kiz yine iyi kurtarmissinani gittik habersiz anca bukadar oldu
Valla bende bukdr dyaanabildm onumde taze ekmek kokuodu amaan pf napm ya oldugu kadar. Abartsam pisman olrdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?