- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.441
Aynen tatlis bide iki uc gun ara verince insan geri zor adapte oluyo sporaAynen oyle yapicam sinavda cekerim.
Baska seylerde eklerm en azindan vucud bos kalmaz
Uykumu getirdin suanAynen tatlis bide iki uc gun ara verince insan geri zor adapte oluyo spora
evet uludağ da kaçırdımNeden arti 1 kilo canim cok mu kacirdin haftasonu
Senin uykun gelsin ben sabah sabah 40 dk twist shape yaptim 295 kalori yaktim hiiihhUykumu getirdin suan
Neyse canim cumaya kadar sıfır kacamakla ilerle cumaya eksiye düşersin insallahevet uludağ da kaçırdım
Aciktm ya basm sey oldu ya yicem simdi hazirlicaz yoksa yapardm ama halim yokSenin uykun gelsin ben sabah sabah 40 dk twist shape yaptim 295 kalori yaktim hiiihhsuan nmmm nmmm
Yemekten bi iki saat sonra yaparsin kuzum ossunnAciktm ya basm sey oldu ya yicem simdi hazirlicaz yoksa yapardm ama halim yok
bu hafta hem onlar gitcek hem eksiye düşcemMisafir onlar cabuk gitsinler kotu davran spor yap az yiihemen terkederler
Biraz sonra gurubunuzun en cok kilo vermisi olarak tarti resmim gelicikkkkkk
İwittttttt benimmmm kilommmmm ve ben haftasonu olmasina ragmen taaam tamina 300 gr verdim
İwittttttt benimmmm kilommmmm ve ben haftasonu olmasina ragmen taaam tamina 300 gr verdim
cok tebrik ediyorum basarılarınında devamını diliyorum
benim aldıgım kiloyu vermişsin
Tesekkur ederim cnmmmmmm
Simdi rahat rahat isimin basima doneyimmmm
maşallahhhh kuzumcuma gunu basladim diyete toplam
2kg 100gram vermisim
bugun tartilmadim gerci anneminki cok cikariyo diye.
Arti olmustumm malesef gitti cok sukuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?