- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.421
Gunaydin canim döndünüz mü eve
MuckkssGunaydin fistiklar
Gunaydin tatlisGünaydın beybi
Gunaydin canimgünaydınlaaarrr efemmm
Gunaydiinnn canimmGunaydinnnnnnnnn
Evet haberi yoktuHmm habersiz miydi olaun kiz yine iyi kurtarmissingerçekten misafirlikte cok zor oluyo
Muhabbette aksam ettik sen burdan bana gunaydinmi diyosun haahha afernMuckkssgunaydin beybu
Gunaydin tatlis
Gunaydin canim
Gunaydiinnn canimm
Neden arti 1 kilo canim cok mu kacirdin haftasonuGünaydın herkese 2 günde Eki Görüntüle 1930233 1 kilo almışım çok üzgünüm motivasyonum ayaklar altında
Ayy neden oyle oldu ki canimm wc problemi falan varsa ondan olabilir yada suyu az ictiysen olabilir bozma moralini canimmmUff kızlar 64.7dim. 100 gr almışım. halbuki hiç kaçamağım yok her gün sporumu da yaptım nedenini anlamadım
İvittMuhabbette aksam ettik sen burdan bana gunaydinmi diyosun haahha afern
Manti ve gozleme onlar+300grben bu hafta ac gezicem galiba
Regl yaklastiysa odem de olmus olabilir canimmmKızlar ben bir şey soracağım ya neden her şeyimi adamakıllı yaptıgım halde 100 gr aldım? Cidden sinirlerim bozuldu
Sok olmadilar mi yedin diyeEvet haberi yoktuben normalde yemiorm orda dun baya aradan sonra yedm ama yine abartmadm
Ayy ben yapamicam burda sanrm blemedm.yani jillian yapamam en azindan baska seyler yaparm orda hareketleri yaparm ziplamak hoplamak haric.İvittspor yapiyom ben
kayinvalide dedi bizim kiz yemiyo burda hep took geliyo dedi ama cok aciiiiiiimmm dedm yidimSok olmadilar mi yedin diye
kız en azından sen yedin spor yapmadın ben hem yemedim hem de spor yaptım ama +100 nedennnn ????
ya işte biliyosun 2 lt içiyorum her gün nerdeyse az mı geldi acaba bilemedim ki amann neyseAyy neden oyle oldu ki canimm wc problemi falan varsa ondan olabilir yada suyu az ictiysen olabilir bozma moralini canimmm
Olsun o zaman squat yap 50 tane 50 mekik yap yarim şinav falan cek jilliandan hatirladigin bi iki hareketi de yap ziplamali olmayan yeterAyy ben yapamicam burda sanrm blemedm.yani jillian yapamam en azindan baska seyler yaparm orda hareketleri yaparm ziplamak hoplamak haric.
kayinvalide dedi bizim kiz yemiyo burda hep took geliyo dedi ama cok aciiiiiiimmm dedm yidim
bilmiyorum canım benim umarım öyledir çünkü sinir bozucu bir şeybelki şişkinlik falandır kuzum
2 haftası var kuzuRegl yaklastiysa odem de olmus olabilir canimmm
2 litre iyi kis gunune canim amaan neyse evet moral bozmak yok devamya işte biliyosun 2 lt içiyorum her gün nerdeyse az mı geldi acaba bilemedim ki amann neyse
Aynen oyle yapicam sinavda cekerim.Olsun o zaman squat yap 50 tane 50 mekik yap yarim şinav falan cek jilliandan hatirladigin bi iki hareketi de yap ziplamali olmayan yeter
O derece açtim diyosun
Misafir onlar cabuk gitsinler kotu davran spor yap az yiiayy dimi ben onları unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?