- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.461
Bilmiyorm ki bakalim nolucak verirsem gelirim tabi olmadi haftaya kalr. Onemli degl ya naslsa burdym.maşallahhhh kuzum
o zman cuma listedesin dimi
Bilmiyorm ki bakalim nolucak verirsem gelirim tabi olmadi haftaya kalr. Onemli degl ya naslsa burdym.
Bende sok oldm ilk gun 1.600 vermisim su tabi odem gidiyo ama cok gzel.listeye girmeden zayıflayıp mezun oluyomuşun
bu hızla olru mu olur baksan 2 günde 2 kilo
Dün döndük canım.Gunaydin canim döndünüz mü eve
Bende sok oldm ilk gun 1.600 vermisim su tabi odem gidiyo ama cok gzel.
Ben genelde dyet baslangici yaptigmda 1 kg kesn gidiyo. Yani 2.5 bi haftada gtmis oluyo genelde.
Keske oburlerid gtse hemen zayiflasaaaak.
kaptinn mesaja bak foto aticam dun cekildm
Kiz ye de git bence saat gec oluyo çünküAksam 7 gibi arkadasimla buluscaz biyerde.
Ben evdemi yiyip gitsem orda ac gozluk yapmamak icin kahve flaan icerm
O yerse ben bakarm
Bence evde yeme arkadasinla hafif bir sey yersin illa kalorili yiyeceksin diye bir sey mi var salata tersin sutlu hafif tatli yersin vs vs. Yemeden sohbet sarmiyiiiAksam 7 gibi arkadasimla buluscaz biyerde.
Ben evdemi yiyip gitsem orda ac gozluk yapmamak icin kahve flaan icerm
O yerse ben bakarm
Demek msj haaNolduuu
Dogru annemde diyo saalata yersin tavuklu aslinda dogru ama gerk yok ya ben erkenden yiim en iyisi. Ordada kahve icermKiz ye de git bence saat gec oluyo çünküossun kii biz zayifliyoz yimek bakarikk
Herkes yemek mi yicek ayy keske 5 gibi falan bulussaydinuz sende rahatca yersin tavuklu salata falan yada köfteDogru annemde diyo saalata yersin tavuklu aslinda dogru ama gerk yok ya ben erkenden yiim en iyisi. Ordada kahve icerm
Ekmek ve pilava dokunma kuzum guzelce corba ve yemekten yogurtla salatayla ye bisicik olmazzBende aksam misafirlige gidecegim yemegee ay kesin cok yerim is cikisi ben deli gibi acikiyorum
buda bnm mezun olmam demekYok gidiyo da yaparsam gider bozunca sabitliyo malesf.
Dirensem ilk ay ki gibi 9.5 versem mezun olr giderm
Zaten hafta 1. 1.5 normal ki daha fazlasinda gozn olmasn hic bozmazsan 1 ayda 6 kg demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?