Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

listeye girmeden zayıflayıp mezun oluyomuşun
bu hızla olru mu olur baksan 2 günde 2 kilo
Bende sok oldm ilk gun 1.600 vermisim su tabi odem gidiyo ama cok gzel.
Ben genelde dyet baslangici yaptigmda 1 kg kesn gidiyo. Yani 2.5 bi haftada gtmis oluyo genelde.
Keske oburlerid gtse hemen zayiflasaaaak.

Bende sok oldm ilk gun 1.600 vermisim su tabi odem gidiyo ama cok gzel.
Ben genelde dyet baslangici yaptigmda 1 kg kesn gidiyo. Yani 2.5 bi haftada gtmis oluyo genelde.
Keske oburlerid gtse hemen zayiflasaaaak.

ilk bi ce yapıp sevindiriyo sonra gitmiyo bnde ilklerde hafta da 1 1 verdim sonra kaldı öyle veremiyom ya

Yok gidiyo da yaparsam gider bozunca sabitliyo malesf.
Dirensem ilk ay ki gibi 9.5 versem mezun olr giderm
Zaten hafta 1. 1.5 normal ki daha fazlasinda gozn olmasn hic bozmazsan 1 ayda 6 kg demek

Aksam 7 gibi arkadasimla buluscaz biyerde.
Ben evdemi yiyip gitsem orda ac gozluk yapmamak icin kahve flaan icerm
O yerse ben bakarm

Aksam 7 gibi arkadasimla buluscaz biyerde.
Ben evdemi yiyip gitsem orda ac gozluk yapmamak icin kahve flaan icerm
O yerse ben bakarm
Bence evde yeme arkadasinla hafif bir sey yersin illa kalorili yiyeceksin diye bir sey mi var salata tersin sutlu hafif tatli yersin vs vs. Yemeden sohbet sarmiyiii

Dogru annemde diyo saalata yersin tavuklu aslinda dogru ama gerk yok ya ben erkenden yiim en iyisi. Ordada kahve icerm
Herkes yemek mi yicek ayy keske 5 gibi falan bulussaydinuz sende rahatca yersin tavuklu salata falan yada köfte
Sende sadece salata mi yesen

Yok gidiyo da yaparsam gider bozunca sabitliyo malesf.
Dirensem ilk ay ki gibi 9.5 versem mezun olr giderm
Zaten hafta 1. 1.5 normal ki daha fazlasinda gozn olmasn hic bozmazsan 1 ayda 6 kg demek
buda bnm mezun olmam demek hadi veriyoruz o zaman kiloları acı yok rakiler acı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…