- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.521
Şimdi 5e doğru kızımı doyuruyurum sonra eşimin tabagini hazırlıyorum o işten geliyo ben çıkıyorum.spordan geldiğimde ceylin kudurmus oluyo onu uyutmak için kaç dakika savaş veriyorum ne dizi takip edebiliyorum ne dinlenebiliyorum.işte hergün böyle geçiyo
Annem sarma yapalim dedi icini yapio suan o bile nasil kokuooo hemde nasillffffff yaaaaaaa pfffr
Mantidan sonra en sevdigim seylerden biri
Benimde en sevdiğim yaprak sarması kendine bulgurdan içini hazırla sar dikiş iple bagla diğer sarmalarla pissin ye kuzum yoksa çok kokar canın cekerbayağıdır yapmıyorum ev işleri bitsinde annemle saripta yiyelim evdekilerde bayram etsin..
Ben çok severim çok erincekliyimdir zahmetli olduğundan biz sardikmi bi duduklu sarariz ertesi gün biter bak açık tim ya olsada yisem eşim çocuklar bayılır ama kendime bulgurlu iç yapacam kilo almamak için..olsada yesek
bnmde nişanlım cok sever arada yapta yiyelim diyo ondan sebeplenip yiyorum bende
yogurtlu tarhana corbası nası oluyomusta onu ilk defa duydum benPuff yoruldum ya evde usta çalışıyorlar bugün aksam yemekler annemden kuru fasulye yogurtlu tarhana corbasi yapmış pilav yapmış hoşaf salata neym pilav hariç hepsinden az yicemm acıktım yaaa
kaptinn sen nasılsın mutfaklar aran nasıl yemek pişirme yönden zayifsin ya merak ettim
Kız keloglanin aykiza yedirdigi tarhana dan kuru toz tarhana değil bizimki içinde yarma nohut fasulye yeşil mercimek yoğurttan yapılır süzme yoğurt olursa iyi olur isteğe göre ya nane ya kekik ama kekili süper heleki hasta olana birebiryogurtlu tarhana corbası nası oluyomusta onu ilk defa duydum ben
Annem yazinca bensarmaya bayılırım
ama yeme kuzum yeme annem bak diyete baslamışkene yenir mi hiç hem dısaı cıkcan sen bak hazırlan süslen
mBenimde en sevdiğim yaprak sarması kendine bulgurdan içini hazırla sar dikiş iple bagla diğer sarmalarla pissin ye kuzum yoksa çok kokar canın cekerbayağıdır yapmıyorum ev işleri bitsinde annemle saripta yiyelim evdekilerde bayram etsin..
sarmaya bayılırım
ama yeme kuzum yeme annem bak diyete baslamışkene yenir mi hiç hem dısaı cıkcan sen bak hazırlan süslen
yokyok ya yemicem kalsnBenimde en sevdiğim yaprak sarması kendine bulgurdan içini hazırla sar dikiş iple bagla diğer sarmalarla pissin ye kuzum yoksa çok kokar canın cekerbayağıdır yapmıyorum ev işleri bitsinde annemle saripta yiyelim evdekilerde bayram etsin..
aa bi bakim ben oan netten saglıklı bişey gbi geldiKız keloglanin aykiza yedirdigi tarhana dan kuru toz tarhana değil bizimki içinde yarma nohut fasulye yeşil mercimek yoğurttan yapılır süzme yoğurt olursa iyi olur isteğe göre ya nane ya kekik ama kekili süper heleki hasta olana birebir
zorda kalmadıkca yapmıyorum ben kuzum ya
annem yapıyo ama elimin lezzeti iyidir yani babam nişanlım falan sever yaptıgım yemekleri bide tatlı türü şeyleri beceremiyorum pogca börek vs onlarıda iyi yaparım
Annem yazinca ben
Yook yemicem sarma sariom 5 de baslarim suslenmeue 6 dan sonra cikarm anca suslenirim
m
yokyok ya yemicem kalsn
Evet içine terbiyesi içi bir yumurta ve bir yk un da giriyoraa bi bakim ben oan netten saglıklı bişey gbi geldi
Kız daha ne bunları yaptimdi tmm zaten bir evlen herşeyi öğreniyon zamanla hele bide bebisin olsun onun için bissuru şey yapin
afiyet olsun canııım az ye emiAyy ben kaçar ustada aciktiannemgile gıdık 5dk mesafede immm aciktimmm
Yoo bende kendimi yatak odasina yada kardesinin odasina atiyorm kimse bana ilismiyohadi ben kendimi odaya kapatıyorum birileri bişey yerkende siz onuda yapamıyosunuz evliler olarak
ben yiyemiyosam kimse yemesinYoo bende kendimi yatak odasina yada kardesinin odasina atiyorm kimse bana ilismiyodeli kizim ben belli olmsz :d evde de kacarm ohhh :d ama yinede hc yemesnler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?