- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.481
Neee tatlimi hayrr yaaaaaaaaaa.Bence evde yeme arkadasinla hafif bir sey yersin illa kalorili yiyeceksin diye bir sey mi var salata tersin sutlu hafif tatli yersin vs vs. Yemeden sohbet sarmiyiii
Kiskandnmi :d senle hep mesjjlasiyok kankeytaaDemek msj haa
Tmm yaa ben kayfee icerimm yemekle me isim.olurmus benmmHerkes yemek mi yicek ayy keske 5 gibi falan bulussaydinuz sende rahatca yersin tavuklu salata falan yada köfte
Sende sadece salata mi yesen
hahahaha aynennnnn senin isin coook kolay sk disini 1 ay yeme verir bitirirsinbuda bnm mezun olmam demekhadi veriyoruz o zaman kiloları acı yok rakiler acı yok
bence o yerse sende yersin evde ye ama cok yeme dısarda da yersen fazla gelmesinAksam 7 gibi arkadasimla buluscaz biyerde.
Ben evdemi yiyip gitsem orda ac gozluk yapmamak icin kahve flaan icerm
O yerse ben bakarm
Demek msj haa
Ayyyyyyyyyy simaricam simdiiiii sacmalama litfenbenden zayıf gibi gözükmesen diyorum ayıp oluyo
Ooo herkes kendi arasında çetleşiyorrr
Hahahahahahahahahahe baa attı mesaj attı sana atmadı bu ne demek biliyosun dimi
cok pis ara bozarım
Iki tane but yicem gtmeden orda yemem en iyisi bsverr yeyeyeyeye sistk bidahaki bulusmamzda yirim ozamana zayiflarmbence o yerse sende yersin evde ye ama cok yeme dısarda da yersen fazla gelmesin
Ayyyyyyyyyy simaricam simdiiiii sacmalama litfenhavalandim lalalalalala
Sanada cetlesirik ayip ediyonOoo herkes kendi arasında çetleşiyorrr
wuuuuu gencmi kizkızlar burda da bi bombe patlatacagım kv düüğünümde beyaz renk elbise giymek istiyo biliyo musunuz
Sanada cetlesirik ayip ediyonhahaha
wuuuuu gencmi kiz
Gencmis aman giysin bosver. Gelinlik gini bisey giycek hali yokannem yasında
50 den aşağıda yani öle diyim
Gencmis aman giysin bosver. Gelinlik gini bisey giycek hali yok
Biri vardi oyle burdamiydi ya eltisi olmadi lazm bi beyaz elbise giymis ama gelinlikten farksiz acayip agir bisey oyle olsa bilemedmhe ucus ucus bi abiye işte bembeyaz benzemez gelinlige herhalde
heves etmiştir kızhe ucus ucus bi abiye işte bembeyaz benzemez gelinlige herhalde
soramadım o şoklaBiri vardi oyle burdamiydi ya eltisi olmadi lazm bi beyaz elbise giymis ama gelinlikten farksiz acayip agir bisey oyle olsa bilemedm
Ben takmazdim bsver
Ama sorsaydin nye beyaz anniiiiiiiiiciiiiik deseydn
Tunaydin kızlar bugün tartı günümü bilmiyodum sabah 89 çıktım ben heralde dünkü yediğim gözleme dün sporda yapmadım şimdi yeşil çayımi içerim
Burada sayfalar çık hızlı ilerliyor siz tabi aylardır birbirinizi tanıdığınız için doğal.bende kendimi tanitayim biraz madem bu yola baş koyduk
Eski nickim selinceylin di.o yüzden söylemeye cekinmiyorum gizli işlerimde yok çok şükür adım selin. Subat 2014 anneleri nde aktif yazıcıyım orada aşk kızım ceylinimi buyuttum, hep beraber.şubatta 3 yaşını bitircek bebisim.birde köpeğimız var kızımız için aldık arkadaş oldular. anaokulu öğretmeniyim kızım olana kadar çalıştım şimdi evdeyim.Antalyanin yağmuru ve sogugunda gun geciriyoruz.aklıma bunlar geldi şimdilik konuştukça çok şey paylaşılır daha
Tamamen bıraktım canim özel sektör kreste calisiyodum.bakacak kimse yok kızıma geri donemedim 26 aylıkken beraber calismayi denedik olmadı kıskandı beni huyu suyu degisti bende çıktım.ceylin 4 yaşına falan Gelsin de okula giderse belki çalışırım yineaa canım izinde misin yoksa tamamen mi bıraktın öğretenliği.
cok memnun oldum pazartesi günleri tartı resmini cekip bildirim yapıyorz aklında bulunsun cuma günleride liste var oraya işliyoruz kilomuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?