Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence evde yeme arkadasinla hafif bir sey yersin illa kalorili yiyeceksin diye bir sey mi var salata tersin sutlu hafif tatli yersin vs vs. Yemeden sohbet sarmiyiii
Neee tatlimi hayrr yaaaaaaaaaa.
Salata yerimde gec oluyo 7 gbi buluscaz isten cikicak ancak yeriz 7 bucuk olur. ben en iyisi evde yiyip gidiyim oda yemez zaten tatli matli doverm
Kiskandnmi :d senle hep mesjjlasiyok kankeytaa
Herkes yemek mi yicek ayy keske 5 gibi falan bulussaydinuz sende rahatca yersin tavuklu salata falan yada köfte
Sende sadece salata mi yesen
Tmm yaa ben kayfee icerimm yemekle me isim.olurmus benmm
buda bnm mezun olmam demek hadi veriyoruz o zaman kiloları acı yok rakiler acı yok
hahahaha aynennnnn senin isin coook kolay sk disini 1 ay yeme verir bitirirsin

Tunaydin kızlar bugün tartı günümü bilmiyodum sabah 89 çıktım ben heralde dünkü yediğim gözleme dün sporda yapmadım şimdi yeşil çayımi içerim
Burada sayfalar çık hızlı ilerliyor siz tabi aylardır birbirinizi tanıdığınız için doğal.bende kendimi tanitayim biraz madem bu yola baş koyduk

Eski nickim selinceylin di.o yüzden söylemeye cekinmiyorum gizli işlerimde yok çok şükür adım selin. Subat 2014 anneleri nde aktif yazıcıyım orada aşk kızım ceylinimi buyuttum, hep beraber.şubatta 3 yaşını bitircek bebisim.birde köpeğimız var kızımız için aldık arkadaş oldular. anaokulu öğretmeniyim kızım olana kadar çalıştım şimdi evdeyim.Antalyanin yağmuru ve sogugunda gun geciriyoruz.aklıma bunlar geldi şimdilik konuştukça çok şey paylaşılır daha

he ucus ucus bi abiye işte bembeyaz benzemez gelinlige herhalde
Biri vardi oyle burdamiydi ya eltisi olmadi lazm bi beyaz elbise giymis ama gelinlikten farksiz acayip agir bisey oyle olsa bilemedm
Ben takmazdim bsver
Ama sorsaydin nye beyaz anniiiiiiiiiciiiiik deseydn

aa canım izinde misin yoksa tamamen mi bıraktın öğretenliği.
cok memnun oldum pazartesi günleri tartı resmini cekip bildirim yapıyorz aklında bulunsun cuma günleride liste var oraya işliyoruz kilomuzu

aa canım izinde misin yoksa tamamen mi bıraktın öğretenliği.
cok memnun oldum pazartesi günleri tartı resmini cekip bildirim yapıyorz aklında bulunsun cuma günleride liste var oraya işliyoruz kilomuzu
Tamamen bıraktım canim özel sektör kreste calisiyodum.bakacak kimse yok kızıma geri donemedim 26 aylıkken beraber calismayi denedik olmadı kıskandı beni huyu suyu degisti bende çıktım.ceylin 4 yaşına falan Gelsin de okula giderse belki çalışırım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…