Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet bencede calışmaya devam etmelisin ama önce diyet tabiki mademe evdesin şimdilik

Ekmek ve pilava dokunma kuzum guzelce corba ve yemekten yogurtla salatayla ye bisicik olmazz tabi tatli da yimek yokk
sen bu mesaji yazmadin bende gormedimmm tatliiiyiiii yemek icin yemekten vazgecerim kii ben

sen ark layfe icerken benim menume bakamazsin kiii

kızlar burda da bi bombe patlatacagım kv düüğünümde beyaz renk elbise giymek istiyo biliyo musunuz
Gulmemin etkisi gecsin yazcem yorum

Bırak giysin beyazini ona gülerler sana değil ne zaman düğün kısmetse ben 7 senelik evliyim sormak istediğin olursa zevkle cevaplarim :)

Bırak giysin beyazini ona gülerler sana değil ne zaman düğün kısmetse ben 7 senelik evliyim sormak istediğin olursa zevkle cevaplarim :)

seney sonbahar kısmetse canım :) valla şimdilik ufak tefek seyler yapıyorum ceyiz nikah elbisesi falan ayarlıyorum daha düğüne gelmedik

Annem sarma yapalim dedi icini yapio suan o bile nasil kokuooo hemde nasill ffffff yaaaaaaa pfffr
Mantidan sonra en sevdigim seylerden biri

sarmaya bayılırım
ama yeme kuzum yeme annem bak diyete baslamışkene yenir mi hiç hem dısaı cıkcan sen bak hazırlan süslen

O resimdeki hareketi yapıyorum bende kardiyodan sonra yarim mekik, bacak kaldırma,popo kaldırma ,ters mekik ve bu bacak hareketi sonra ellerde 2 dambil sağa sola Eğil sonra twist üstünde dondugun şey aslında o hareketin bel fıtığı yaptığını duydum sonra bi kaç alet sikilasmak için hergün bunları yapıyorum iste

Şimdi 5e doğru kızımı doyuruyurum sonra eşimin tabagini hazırlıyorum o işten geliyo ben çıkıyorum.spordan geldiğimde ceylin kudurmus oluyo onu uyutmak için kaç dakika savaş veriyorum ne dizi takip edebiliyorum ne dinlenebiliyorum.işte hergün böyle geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…