- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.501
Tamamen bıraktım canim özel sektör kreste calisiyodum.bakacak kimse yok kızıma geri donemedim 26 aylıkken beraber calismayi denedik olmadı kıskandı beni huyu suyu degisti bende çıktım.ceylin 4 yaşına falan Gelsin de okula giderse belki çalışırım yine
sen bu mesaji yazmadin bende gormedimmmEkmek ve pilava dokunma kuzum guzelce corba ve yemekten yogurtla salatayla ye bisicik olmazztabi tatli da yimek yokk
sen ark layfe icerken benim menume bakamazsin kiiiNeee tatlimi hayrr yaaaaaaaaaa.
Salata yerimde gec oluyo 7 gbi buluscaz isten cikicak ancak yeriz 7 bucuk olur.ben en iyisi evde yiyip gidiyim oda yemez zaten tatli matli doverm
Kiskandnmi :d senle hep mesjjlasiyok kankeytaa
Tmm yaa ben kayfee icerimm yemekle me isim.olurmus benmm
hahahaha aynennnnn senin isin coook kolay sk disini 1 ay yeme verir bitirirsin
Gulmemin etkisi gecsin yazcem yorumkızlar burda da bi bombe patlatacagım kv düüğünümde beyaz renk elbise giymek istiyo biliyo musunuz
sen bu mesaji yazmadin bende gormedimmmtatliiiyiiii yemek icin yemekten vazgecerim kii ben
sen ark layfe icerken benim menume bakamazsin kiii
Gulmemin etkisi gecsin yazcem yorum
Bırak giysin beyazini ona gülerler sana değil ne zaman düğün kısmetse ben 7 senelik evliyim sormak istediğin olursa zevkle cevaplarim :)
soramadım o şokla
dunde bakamadim yogundm diyesen bu mesaji yazmadin bende gormedimmmtatliiiyiiii yemek icin yemekten vazgecerim kii ben
sen ark layfe icerken benim menume bakamazsin kiii
Gulmemin etkisi gecsin yazcem yorum
allahimmmmmmm komedi ben takmazdm bsverr amaan
dunde bakamadim yogundm diyecok mutlu oldun dmeeeee heee
aynen bence de sporu da ihmal etmeden güzelce yapalım kızlar bakalım neler olcekkızlar bu hafta sıkı tutuyoruz bak annem aradı elmalı tart yapayım mı sana dedi yok yapma sakın dedm ki ben cok severim
kolay gelsin canımBencede devam spor ve diyet tam gaz vermeliyiz bu fazlaliklari yaza bikini aliriz kendimize ben ütüye başlıyorum kolay gelsin bana kızlar öptüm hepinizi
ve suyu ihmal etmedenaynen bence de sporu da ihmal etmeden güzelce yapalım kızlar bakalım neler olcek
Kizlar biz gezmeye gidiyuuzzzgörüşürük aksama
kızlar bu hafta sıkı tutuyoruz bak annem aradı elmalı tart yapayım mı sana dedi yok yapma sakın dedm ki ben cok severim
Annem sarma yapalim dedi icini yapio suan o bile nasil kokuooo hemde nasillffffff yaaaaaaa pfffr
Mantidan sonra en sevdigim seylerden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?