- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.661
Izin süresi 6 ayı geçtiyse ve kilosunun yüzde 5 inden fazla geri aldıysa
Direk listeye alabilirsin cnm
Izine ayrıldığı kilo /bu cumaki kilosu /fark /yüzdesi ayrı kaldığı etap sayısına bölünecek
3 gün oluyor daha canım level 1den başladım işte bugün akşam 4.yü yapcamBen jilliana başladığım ilk hafta diyet yapmama rağmen kilo almıştim canim kaslar birden şiştiği icin odem oluyo ama diger hafta cok kilo vermiştim jilliana yeni mi başlamıştın sen yoksa bir hafta oldu mu belki sende de odem olmuştur
Yapalım canım da ne yapsak karabuğday bizde var mı bilmiyomDene bence persembe gunu ikimiz bi detoks yapalim mii bende regliyim ya odemlerim gitsin
İste o yuzden olmustur o zaman canim hic moralini bozma odem attirici bi kür kilonu indirir bence ayran aşi detoksu yapalim miii3 gün oluyor daha canım level 1den başladım işte bugün akşam 4.yü yapcam
Ayran asi yapalim diyorum canim herkesde vardir o malzemeler icinde bulgur yeşil mercimek nohut vardi sanirim koyu bi ayran yapip gün boyu onu yiyoduk yine de bi mete bakarim kesin yapalicaksakYapalım canım da ne yapsak karabuğday bizde var mı bilmiyom
Aynen baya bi geri gidicezkacıncı ayda izin ayrılmıştı eneeem cok mu geri gitcez
tamamdır canım sen nasıl yapıldığını da söyler misin ben bilmiyom daİste o yuzden olmustur o zaman canim hic moralini bozma odem attirici bi kür kilonu indirir bence ayran aşi detoksu yapalim miii @hedef52 de yapicak yok muu baska gelen
Tamam canimm ben yaziyorum birazdantamamdır canım sen nasıl yapıldığını da söyler misin ben bilmiyom da
Ay süper hadi inşallahh kız bak bakalım buldum bir tane bu heraldeTamam canimm ben yaziyorum birazdanaslinda iki gün yapin diyoda ben her yaptigimda bir gün yaptim 1 kilo falan indiriyo sabaha
Evet bu canimmmAyran detoksu nasıl yapılır
Biraz koyu kıvamlı ayranın içerisine haşlanmış nohut, yeşil mercimek, bulgur, rendelenmiş salatalık ve istediğiniz baharatları koyarak karıştırın. Kesinlikle yağ ve tuz konmayacak.
Kahvaltı saat 9′ da yapılacak, Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yağlı peynir, domates, salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır. Detoks saat 12 de başlayarak akşam 8 de bitecek şekilde her 2 saatte 1’er kase soğuk detoks çorbası içilecek. Ayran detoksunu yaparken dikkat etmeniz gereken kesinlikle kafein, şeker ve asit içeren içecekler içilmemesi gerekiyor. Ayran detoksu ve verilen kahvaltının dışında başka hiçbir şey yenilmeyecek. Gün boyunca sadece bol su, yeşil çay vs. tüketebilirsiniz. Ayran detoksu ayda 2 gün olacak şekilde 1 defa yapılmalıdır. Bol ve sağlıklı kilo vermeler.
SekerPancarii kaptinn
Tamamdırrr o zaman perşembe mi yapıyoruz kızlar cuma tartı günü yaEvet bu canimmm
Kuzum islerinden dolayi gelemedigin için gecen hafta izne ayirdik seniMerhaba kızlarSekerPancarii kaptinn bu ara benim için biraz sıkıntılı geçiyor . o nedenle gruba devam edemeyeceğim eğer diskalifiye edilmediysem ileride bu grupta ya da başka grupta devam edebilmem için izne ayrılmak ya da diğer yollardan gruptan ayrılmak istiyorum.
Evet canim persembe yapalim cumaya suprizz ne çıkarsa bahtimizaTamamdırrr o zaman perşembe mi yapıyoruz kızlar cuma tartı günü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?