Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Izin süresi 6 ayı geçtiyse ve kilosunun yüzde 5 inden fazla geri aldıysa
Direk listeye alabilirsin cnm

Izine ayrıldığı kilo /bu cumaki kilosu /fark /yüzdesi ayrı kaldığı etap sayısına bölünecek
kaptinn keptinimmm karar defterine baktim anlamayinca paylasim alanina sordum Moonlii cumaya listede olabilir izne ayrildigi bilgileri bulalim cumaya yine yardim aliriz yapamadigimiz yerde

3 gün oluyor daha canım level 1den başladım işte bugün akşam 4.yü yapcam

3 gün oluyor daha canım level 1den başladım işte bugün akşam 4.yü yapcam
İste o yuzden olmustur o zaman canim hic moralini bozma odem attirici bi kür kilonu indirir bence ayran aşi detoksu yapalim miii kaptinn de yapicak yok muu baska gelen

Yapalım canım da ne yapsak karabuğday bizde var mı bilmiyom
Ayran asi yapalim diyorum canim herkesde vardir o malzemeler icinde bulgur yeşil mercimek nohut vardi sanirim koyu bi ayran yapip gün boyu onu yiyoduk yine de bi mete bakarim kesin yapalicaksak

Ayran detoksu nasıl yapılır
Biraz koyu kıvamlı ayranın içerisine haşlanmış nohut, yeşil mercimek, bulgur, rendelenmiş salatalık ve istediğiniz baharatları koyarak karıştırın. Kesinlikle yağ ve tuz konmayacak.
Kahvaltı saat 9′ da yapılacak, Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yağlı peynir, domates, salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır. Detoks saat 12 de başlayarak akşam 8 de bitecek şekilde her 2 saatte 1’er kase soğuk detoks çorbası içilecek. Ayran detoksunu yaparken dikkat etmeniz gereken kesinlikle kafein, şeker ve asit içeren içecekler içilmemesi gerekiyor. Ayran detoksu ve verilen kahvaltının dışında başka hiçbir şey yenilmeyecek. Gün boyunca sadece bol su, yeşil çay vs. tüketebilirsiniz. Ayran detoksu ayda 2 gün olacak şekilde 1 defa yapılmalıdır. Bol ve sağlıklı kilo vermeler.
SekerPancarii kaptinn

Evet bu canimmm

Merhaba kızlar SekerPancarii kaptinn bu ara benim için biraz sıkıntılı geçiyor . o nedenle gruba devam edemeyeceğim eğer diskalifiye edilmediysem ileride bu grupta ya da başka grupta devam edebilmem için izne ayrılmak ya da diğer yollardan gruptan ayrılmak istiyorum.

Kuzum islerinden dolayi gelemedigin için gecen hafta izne ayirdik seni islerini yoluna koyunca geri takima dönüp devam edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…