- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.641
Ben jilliana başladığım ilk hafta diyet yapmama rağmen kilo almıştim canim kaslar birden şiştiği icin odem oluyo ama diger hafta cok kilo vermiştim jilliana yeni mi başlamıştın sen yoksa bir hafta oldu mu belki sende de odem olmuşturKuzu cuma günü 64.7düm. bugun 64.9. hem de tek kaçamağım dahi yok ve 3 gündür jillian yapıyorken
Dene bence persembe gunu ikimiz bi detoks yapalim mii bende regliyim ya odemlerim gitsinayy bilmiyom denesemmi acaba beybiş
Balimmm gelmisKizlaaarrr
Balimmm gelmis
bendeDene bence persembe gunu ikimiz bi detoks yapalim mii bende regliyim ya odemlerim gitsin
Ayy dün diyet çok iyi gidiyodu dışarı çıkana kadar dışarda yedim sonra eve gelince de bi daral geldi banagezenti
Yapalim valla kizz ne yapsak kii benim aklima karabugday kürü ve ayran aşi geliyooo
Bana niye yazmiyon giz@ParteMoralll nolduuu kızzzz
Ayy dün diyet çok iyi gidiyodu dışarı çıkana kadar dışarda yedim sonra eve gelince de bi daral geldi banaamaann bugun izin günüm olsun didim ve yemeye devam ettim o kadar gezmem ve sporumun ise yaramamis nerdeyse 1 bucuk kilo fazla ciktim
Yapalim valla kizz ne yapsak kii benim aklima karabugday kürü ve ayran aşi geliyooo
Nolmuss kiii@ParteMoralll nolduuu kızzzz
Sen niye bu kadar giskancsinBana niye yazmiyon giz
Dimi yaa bu kadar da olmaz yaniiiödemdir o ödem bi günde o kadar kilo alınır mı
Guru gizlar gisganc olarSen niye bu kadar giskancsin
SananeeeGuru gizlar gisganc olaren cohh bağa yazin en cohh bagaaa
Zaten sabah sporumu yapmadimSananeeeyetti artik cnima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?