- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.681
BuldunMoon8187 (60.7/61.9 /-1.2 /%-0.99) yüzdesi ikiye bölündü -- izne ayrılmak istiyor
2 temmuz
Hiihihi hadi bismillahEvet canim persembe yapalim cumaya suprizz ne çıkarsa bahtimiza
etap sayısına bakmadım ben yaaBuldunkaçıncı etapda ayrilmis kiz etap sayisina bolcez ya tamam ayni izinden donen uye gibi yapicaz canim ama tabi eksi yuzde olacak ama bolunen etap sayisi cok oldugu icin az olur -yuzde
Amaaaan zTen 50sin ne derdi beZaten sabah sporumu yapmadimbenim bu kilo derdi yetti canima pffffff omur boyu diyetteyyim ben yaaa
saa noldu
hicccNoldu gi
Merhaba kızlarSekerPancarii kaptinn bu ara benim için biraz sıkıntılı geçiyor . o nedenle gruba devam edemeyeceğim eğer diskalifiye edilmediysem ileride bu grupta ya da başka grupta devam edebilmem için izne ayrılmak ya da diğer yollardan gruptan ayrılmak istiyorum.
Kiz oraya kadar gittin etap sayisina bahmadin miiietap sayısına bakmadım ben yaa
Ama hep az yedigim icin 50yimAmaaaan zTen 50sin ne derdi be
bilmiyorum
hiccc
Ayy dolap olsaydi keske calistigin yerde koyardin orayakız ben işte nası yapayım onuuuu ay izinli falan olursma anca öyle yaparım burda ekşimesin sonraSekerPancarii edan18
Kiz oraya kadar gittin etap sayisina bahmadin miii
Ayy dolap olsaydi keske calistigin yerde koyardin oraya
Aynennhep açlıktan bunlar
Aynennd açiklk accc
Tamam kuzum ayyy cumatesi de yilbasi dimiiiiidu bakam siz yapın ben izinli olursm katılırım size muhtemelende izinli olurum zati
Tamam tatlis simdilik bu bilgi yeter bunu kaydedelim cumaya yapariz hesaplamalari***14.TAKIM 472 ETAP*** SEKİZİNCİSİ
Moon8187 (60.7/61.9 /-1.2 /%-0.99) yüzdesi ikiye bölündü -- izne ayrılmak istiyor
aman allahım cok hızlıyım buldum
çok sağol canımKuzum islerinden dolayi gelemedigin için gecen hafta izne ayirdik seniislerini yoluna koyunca geri takima dönüp devam edebilirsin
Sendeee cok sey istiyonAma hep az yedigim icin 50yimben cok yiyip 50 de kalmak istiyom
Ayyyyy ağlamak istiorum şuannnnnnnnnnn işte burun kıvırırsan haline olacağı budurrrrMoon8187 (60.7/61.9 /-1.2 /%-0.99) yüzdesi ikiye bölündü -- izne ayrılmak istiyor
2 temmuz
bizde kutlamıyoruz en fazla portakal mandalina aldırır yatarım 12 ye kadar bile duramıyom benTamam kuzum ayyy cumatesi de yilbasi dimiiiiibiz yilbasi kutlamiyoruz ama kardesimin dogum günü annemlerde olucaz kaçmaklar oluğ yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?