- 15 Eylül 2014
- 536
- 316
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.861
Hayırdır ne var yaza düğün falan miÇok sıkı hemde benim yaza kadar fit olmam lazim:) kesin yannnnniiii
Aman canım dikkatli Beslen sütünü azalticak şeyler yapmaSözüm söz kızlar hadddiiin. Ayrıca emziriyorum ve sekiz öğün tuketiyorum az az sık sık
Ben gitmedim bakOoo super ozamannnbu sozunu unutma
eee 1 yil olcak kimlerrrrr geldi kimlerrr gitti
Dahaaa durBen gitmedim bak
Hem düğün hem tatil. Kızlar bu tatil okadar feci geçtiki kilolu bir sekildeHayırdır ne var yaza düğün falan mi
Yok canım sütüm iyi. Gayet normal besleniyorum sebze ağırlıklı aç kalmiyorum bu şekilde bir sene önce 10 günde üç kilo vermistimAman canım dikkatli Beslen sütünü azalticak şeyler yapma
inş kuzum bırakmalısın tabisiBende biraktim
Ay dikkat et kuzum ıhlamur falan icAyy bogazim aciyo suannnnnhastami olxam yaaaa
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsnDahaaa durgitme tabiii
Aslında o kadar abartılı kilon yok amaHem düğün hem tatil. Kızlar bu tatil okadar feci geçtiki kilolu bir sekildebikini giyemedim mayo giysemde olmadı çirkin durdu hepside hiç mutlu olamadım
OnuKizlar bu detoks ayrani soguk mu iciliy
Is yerinde bozmasin midemi bende dwnemek istimmm gaza geldim gari
Dikkat et kuzucuk. Ilik su ve balli zencefill yeeAyy bogazim aciyo suannnnnhastami olxam yaaaa
OnuSekerPancarii biliyo ben yapmadım hiç
Emziriyomusun dicektim kiii zaten yazmissinn ozaman senin menulerin daha bu dikkatli bakicam..Hosbuldum canimm
Icsemmi ya pfff dun coook soguktu yedim sogugu hic cekilmez. Hastayken diyette yapamiorm benAy dikkat et kuzum ıhlamur falan ic
PilavmiPilavdan dönenin kaşığı kırılsn
suannnDikkat et kuzucuk. Ilik su ve balli zencefill yee
OnuSekerPancarii biliyo ben yapmadım hiç
Geldim beybilerr ne cok konusmussunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?