- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.881
Dışı seni içi beni yakarAslında o kadar abartılı kilon yok ama
Afiyet olsun canim gayet guzelll spor da varrrSelam kızlar bugün hep dışardaydim yazamadım sabah fix kahvaltı yumurta peynir zeytin biber domates salatalık ve süt dışarıda tavuklu salata yedim mc Donald tan ama burger in daha güzel malzemesi kalmamış.çok şu icmedim şu an spor yapıyorum gidince bende bugün tavuk mantar sote yaptım onu yicem kara lahana turp havuç salatası eşliğinde acıktım yahu
Ama bu menu tokatlikMenum
Sabah kahvalti yapamadim 1 ad pogaca sekersiz cay
Ogle
Mercimek corbasi 1 lase
1ad. Sebzeli borek
1 porsiyon salata
Aksam henuz bir sey yemedim coookkk acim eve geciyorum deli gibi yiyecem piskevitler aldim.
Hmm o zaman iyii bakk sık kemerleriii elbiselerde Harika goruneceksinYok ben küçük beden aldım indirimlerden faydalandm da biraz
HarikaaaaMenüm: Sabah 2 dilim peynir ve diğer kahvaltılıklardan,yarım dilim tb ekmeği
Öğle: 3 4 kaşık kereviz,yoğurt
Akşam: 3 4 kaşık tavuk sote mantarlı biberli, 1.1.5 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
2 lt su içtim. şimdi yeşil çay içiyorum 3 badem yedim
spor da akşam yemeğinden sonra jillian
Afiyet olsun tatlis gayet guzelllMenu
Sabah: 1 yumurta 1 buçuk dilim ekmek
Ara: yesil çay
Ogle:çorba 3izgara köfte salata çok az kereviz
Ara: mandalina yeşil çay
Aksam: çorba barbunya 1 dilim ekmek
Suda içmeye çalışıyorum 2 listeye tamamlicam yatan kadar
Kizlar burasi zayiflama grubu lutfen hergun hergun hergun kacamak sayilacak seyler yemeyin.bu grup bunun icin var kendinize gelip sirkeleninnnnnnnnnnnn
Hadi bir gun olr nyse ama hergun hergun olmaz
Unutmayin ki artilariniz grubun siralamasini etkiliyo
Afiyet olsun oğle fazla olmus ve diyete uygun degilSabah bir portakal bir muz beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay
Öğlen rus salatası 7 8 tane küçük sandviç ekmegıne üstüne küçük dilim cheese kek
Akşam bir kase kuru fasulye
Ara 1 şu bardağı boza 3 tane ceviz
bir kac ad. Badem kuru uzum cig findik leblebi karisik yapsan cok degil tabi midenitok tutacak kadar yarim ya da 1 avuc kadar yesen yeter. Ben sut alip ociyorum tavziye ederim. Kucuk cocuklarin sutlerinden ara ogun olarak tuketiyorumKızlar bana ara öğün tavsiyesi versenize ben HC ara öğün yapmıyorum fabrikada çok acikiyorum biliyonuz ki bi ara ekmek yiyodum sonra utandım bıraktım onu da
bakim bende yapabilir miyimmmmmGeldim beybilerr ne cok konusmussunuzzevet soguk iciliyo yani bozulmucak bi yerdeyse disarda da durabilir
Afiyet olsun canim gayet guzelll spor da varrr
Ama bu menu tokatlik
Hmm o zaman iyii bakk sık kemerleriii elbiselerde Harika goruneceksin
Harikaaaa
Afiyet olsun tatlis gayet guzelllspor yokmu gelin hanimmm
Ortam sicak degilse bisey olmaz canimm❤Ay ben perşembe yapamicam galiba. Hazırlayıp fabrikaya götürsem bişey olur mu ki
Ben bide karabugday kürü yapmıştım o da cok iyi odem atip kilo vermeyi hizlandiriyo ve 1 kilo falan eksi cikariyo beni yagsiz tuzsuz karabugdayi pişirip yaninda pilav gibi tasiyabilirsen onu yap kuzum yaninda da elma yiyebiliyorsun o kadar baska bisey yok gun boyuYaa kizlar bende detoks istiyorum ama is yerinde yapamam ki is yerinde yapilabilen bir detoks var mi cok heveslendimmmm
Hosgeldin canimKizlaaar cuma gruplarina nasıl katılıyoruz bende istiyoruuuuuuummmmm
Saolasin cnmmmHosgeldin canim
Boyun kac tatlim bende 52 kiloyum boyum 1.65 hedefim 50 az kaldiiiHosbuldum canlarim okudum 1.sayfayi ve istiyorum girmek gidim hatta glb:) beeeen en son tartildigimda 66 kiloydum ve 45 istiyorum. Baskül alacagim aldıktan sonra size tekrar kilomu söyleyeceğim kesinlik acisindan
Ay bilemedim ya ne desem ki
Malzemeler varsa yapim bende be kuzum en fazla eskirse yarım bırakırım o olur yani
Bi arastirayim bunuda yarin aksam birinden birini hazirlayayim persembeye bende yapayim ins. Persembe yogun bir gun olacak etkilermi bunyemiBen bide karabugday kürü yapmıştım o da cok iyi odem atip kilo vermeyi hizlandiriyo ve 1 kilo falan eksi cikariyo beni yagsiz tuzsuz karabugdayi pişirip yaninda pilav gibi tasiyabilirsen onu yap kuzum yaninda da elma yiyebiliyorsun o kadar baska bisey yok gun boyu
Iwitt com istiyorummmm
Süpersin canım masallah. Boyum 1.59 kilom fazla Boyuma göre 66. Kaç ayda verdin neler uyguluyosunBoyun kac tatlim bende 52 kiloyum boyum 1.65 hedefim 50 az kaldiii75 kilodan indim bende
Super canim Allah bağışlasın bebisini resimdeki senin minik mii yerimmm onuuu minnakkSözüm söz kızlar hadddiiin. Ayrıca emziriyorum ve sekiz öğün tuketiyorum az az sık sık
Aslinda iki detoks da iki gün ama ben verecegimi hep bir gunde verdigim icin hic iki gün yapmadim hem zor oluyo iki günBi arastirayim bunuda yarin aksam birinden birini hazirlayayim persembeye bende yapayim ins. Persembe yogun bir gun olacak etkilermi bunyemi
Iwitt com istiyorummmm
hahahaha bende kiskandim hemen soyluyorum bende ocakta 88 ile basladim mayista 69 dum sonra 68 dusmustum korudum. Hep burdaydim . Simdi kis basladi biz diyet mod gitsin kilolar hedefler gelsinBoyun kac tatlim bende 52 kiloyum boyum 1.65 hedefim 50 az kaldiii75 kilodan indim bende
Hemen al onlemi bebegim bitki cayi falan nane limonnn icAyy bogazim aciyo suannnnnhastami olxam yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?