Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim gayet guzelll spor da varrr
Menum
Sabah kahvalti yapamadim 1 ad pogaca sekersiz cay

Ogle
Mercimek corbasi 1 lase
1ad. Sebzeli borek
1 porsiyon salata

Aksam henuz bir sey yemedim coookkk acim eve geciyorum deli gibi yiyecem piskevitler aldim.
Ama bu menu tokatlik
Yok ben küçük beden aldım indirimlerden faydalandm da biraz
Hmm o zaman iyii bakk sık kemerleriii elbiselerde Harika goruneceksin
Harikaaaa
Afiyet olsun tatlis gayet guzelll spor yokmu gelin hanimmm

İmzaladım katiliyoring
Tabi ki sizin iyiliginiz icin soyluyorum

SekerPancarii imzala

Afiyet olsun oğle fazla olmus ve diyete uygun degil aksam yemeginden sonra boza içmissiniz ama ortalama 350 kalori civari bir bardak boza faydali olabilir ama cok kalorili ogle yemegi yerine tercih edilebilir bence boza ara ogun olarak cok kalorili

Kızlar bana ara öğün tavsiyesi versenize ben HC ara öğün yapmıyorum fabrikada çok acikiyorum biliyonuz ki bi ara ekmek yiyodum sonra utandım bıraktım onu da
bir kac ad. Badem kuru uzum cig findik leblebi karisik yapsan cok degil tabi midenitok tutacak kadar yarim ya da 1 avuc kadar yesen yeter. Ben sut alip ociyorum tavziye ederim. Kucuk cocuklarin sutlerinden ara ogun olarak tuketiyorum

Geldim beybilerr ne cok konusmussunuzz evet soguk iciliyo yani bozulmucak bi yerdeyse disarda da durabilir
bakim bende yapabilir miyimmmmm

Afiyet olsun canim gayet guzelll spor da varrr

Ama bu menu tokatlik

Hmm o zaman iyii bakk sık kemerleriii elbiselerde Harika goruneceksin

Harikaaaa

Afiyet olsun tatlis gayet guzelll spor yokmu gelin hanimmm

Samar oglanina cevirdiniz beni yiterrrrrrrr
Ben sizin gibi minnacik gobuse sahip degilim kocamannnnnnn gobusum var doymiyiii doymiyiiiiii

Yaa kizlar bende detoks istiyorum ama is yerinde yapamam ki is yerinde yapilabilen bir detoks var mi cok heveslendimmmm
Ben bide karabugday kürü yapmıştım o da cok iyi odem atip kilo vermeyi hizlandiriyo ve 1 kilo falan eksi cikariyo beni yagsiz tuzsuz karabugdayi pişirip yaninda pilav gibi tasiyabilirsen onu yap kuzum yaninda da elma yiyebiliyorsun o kadar baska bisey yok gun boyu

Mesela size bugünden örnek verim
Sabah ;
Aç karina beş adet badem
5 ince dilim light kasar
Dört zeytin
Bir adet yumurta (haşlama omlet günde değişiyor bugün haşlama yedim)
50 gr çavdar ekmeği
Aklıma düşerse arada bir portakal skarim icerim.
Ara;
100 gr elma
Ara;
Beş adet badem ( buda meyve oluyodu bugün badem yemek istedim)
Öğle ;
Yoğurt çorbası pişirdin light yoğurt ile üç beş kaşıkta tam yagli koydum yoğurt yetmedi. Light yetseydi çorba üzerine findik kaşar Tereyağ eritip nane ile dokecektim ama tam yagli ya saydim:) normalde bir kepçe içerim bugün iki kepçe içtim çünkü normalde yemeklerinde bir kase yoğurt muhakkak olur ama busefer yoktu corbaya katıldı oda onun yerine iki kepçe içtim
Yanına bir yemek kasigi zytnyagi ile pırasa yemeği. Sekiz yemek kaşığı
Salata
Ogle yemegimi bir buçuk ta yerim saat üç te yürüyüş yaparım. Dörtte gelirim hemen kahve yaparim ara olarak yanına 18 gr çikolata yerim bitter sütlü fark etmez kan şekeri için çok önemli korkmayın. Doktor tavsiyeli
Saat alti da aksam;
Sekiz yemek kaşığı yeşil mercimek
Yine aynı çorba iki kepçe
Salaya
Saat 8; ara
70 gr beyaz leblebi
Son gece öğünüm;
75 ml bir küçük kase yoğurt ve içine yulaf yanına meyve. Veee geceyi kapattım. Sunu unutmayın kızlar kendinizi ac bırakarak kilo verirsiniz evet ama ZAYİFLAYAMAZSİNZ! Bundan kastım,kas kaybedersiniz yağ değil. Ama öğünler sık olursa metobolizma hızlanır ve hem aç kalmazsin iz hem hızlı kilo verirsiniz öptüm hepinizi

Hosbuldum canlarim okudum 1.sayfayi ve istiyorum girmek gidim hatta glb:) beeeen en son tartildigimda 66 kiloydum ve 45 istiyorum. Baskül alacagim aldıktan sonra size tekrar kilomu söyleyeceğim kesinlik acisindan
Boyun kac tatlim bende 52 kiloyum boyum 1.65 hedefim 50 az kaldiii75 kilodan indim bende

Bi arastirayim bunuda yarin aksam birinden birini hazirlayayim persembeye bende yapayim ins. Persembe yogun bir gun olacak etkilermi bunyemi
Oo super 3 kisi yapiyiruzz munter sende yapcak msn kuzum
Iwitt com istiyorummmm

Bi arastirayim bunuda yarin aksam birinden birini hazirlayayim persembeye bende yapayim ins. Persembe yogun bir gun olacak etkilermi bunyemi

Iwitt com istiyorummmm
Aslinda iki detoks da iki gün ama ben verecegimi hep bir gunde verdigim icin hic iki gün yapmadim hem zor oluyo iki gün ertesi gunde cok dikkatli yicez ki verdigimiz geri gelmesin hem bu bunyeyi sasirtmak için ayda bi kez yapilsa yeter regl siskinligim gitsin benimde

Boyun kac tatlim bende 52 kiloyum boyum 1.65 hedefim 50 az kaldiii75 kilodan indim bende
hahahaha bende kiskandim hemen soyluyorum bende ocakta 88 ile basladim mayista 69 dum sonra 68 dusmustum korudum. Hep burdaydim . Simdi kis basladi biz diyet mod gitsin kilolar hedefler gelsin arslnseda

SekerPancarii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…