- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.821
Cuma bu piskevitelr yüzünden aglayacaksiinn
bu son olsun muKız vazgeçmedin şu püskevit sevdandan valla bi de utanmadan yazıyo
Kizlar burasi zayiflama grubu lutfen hergun hergun hergun kacamak sayilacak seyler yemeyin.bu grup bunun icin var kendinize gelip sirkeleninnnnnnnnnnnn
Hadi bir gun olr nyse ama hergun hergun olmaz
Unutmayin ki artilariniz grubun siralamasini etkiliyo
He minik minik yani. Erken kutlama yapmışsınız keşke cumaya bekleseydinizSandviç ekmegıne derken pastanede satılan minik küçük poaça lar oluyor küçücük ortanca ayrılmış kanepe yani
Valla mi bırakıyo musun artık yemicek misin hicaglamayacagimmm goreceksin3 saat yuruyus yaptim cilginlar gibi yaktim o piskitleri
bu son olsun mu
Neyseki ben piskuu yemeye son verdim bu aksam soncok yerinde olmus begendim
Bende is yerinde yapabilir miyim diye düşünüyorumYaa kizlar bende detoks istiyorum ama is yerinde yapamam ki is yerinde yapilabilen bir detoks var mi cok heveslendimmmm
Valla mi bırakıyo musun artık yemicek misin hic
Bende is yerinde yapabilir miyim diye düşünüyorum
Hepimizinki gitcek kiii sporunda gözümden kaçmadı yani maşallah iyi yurumussun tempolu yürüyüşTr inşallahevet baya azalttim ki sayeniDe cici kizlar
Nasil yapsak ki cok da heves ettim gidecek kizlarin kilolari bizimkiler gitmicek napsak ki giii
Aynı benimkiAnnemde ekmek yemediğiimisöyledim diye gitmiş pide almış nem göbeğin çıkmış der hemde az ekmek ye diye baskı yapıyor anne yüreği işte annem yedirmeyi çok sever
Hepimizinki gitcek kiii sporunda gözümden kaçmadı yani maşallah iyi yurumussun tempolu yürüyüşTr inşallah
aglamayacagimmm goreceksin3 saat yuruyus yaptim cilginlar gibi yaktim o piskitleri
bu son olsun mu
BendeIs yeri kosullarina uygun detoks istiyorum
Yapmasi kadar yenmeside kolay olmali acaba ne olabilir ne ne neBende
Ayran eksir onu yapamam
Kız soğukta bir şey olmaz bence hem ayran ama katı olacak bilemedim şimdiBende
Ayran eksir onu yapamam
olsun canısıaglamayacagimmm goreceksin3 saat yuruyus yaptim cilginlar gibi yaktim o piskitleri
bu son olsun mu
Hosgeldinnnn kalici olucaksan seni aramiza alalimKizlaaar cuma gruplarina nasıl katılıyoruz bende istiyoruuuuuuummmmm
Hemde ne kalıcı asllaaaa ve asllaaaa yarı yolda kalmak yok :) o derece Kararliyim hemen okuyorum. Alın beni aranizaaaaaaaHosgeldinnnn kalici olucaksan seni aramiza alalim
1.sayfada kurallar yaziyo orayi bir oku istersen iyice anlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?