- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.841
Kac kilosun kac kilosunnn bana yakinsin ins bende yeniyim bunlar cok citirHemde ne kalıcı asllaaaa ve asllaaaa yarı yolda kalmak yok :) o derece Kararliyim hemen okuyorum. Alın beni aranizaaaaaaa
Yaaa sende citirsinHosbuldum canlarim okudum 1.sayfayi ve istiyorum girmek gidim hatta glb:) beeeen en son tartildigimda 66 kiloydum ve 45 istiyorum. Baskül alacagim aldıktan sonra size tekrar kilomu söyleyeceğim kesinlik acisindan
Ya bilmiyorum ki bende denesem mi acaba kiKız soğukta bir şey olmaz bence hem ayran ama katı olacak bilemedim şimdi
Tatlı hoşgeldin :) kendini anlat biraz sen ben yarin kuralları anlatırım sana ama inşallah iki güne bırakıp gitmezsin bi hevesle gelip giden çok oluyodaHosbuldum canlarim okudum 1.sayfayi ve istiyorum girmek gidim hatta glb:) beeeen en son tartildigimda 66 kiloydum ve 45 istiyorum. Baskül alacagim aldıktan sonra size tekrar kilomu söyleyeceğim kesinlik acisindan
Heee çıtır sen öyle zaanetYaaa sende citirsin
Ya bilmiyorum ki bende denesem mi acaba ki
Herkes bu kalicilik konusunda tedirgin yalnızHosgeldinnnn kalici olucaksan seni aramiza alalim
1.sayfada kurallar yaziyo orayi bir oku istersen iyice anlarsin.
Hosbuldum hayatım. Ben evli bir çocuk sahibi bayanim:) boyum 1.59 kilom 66 hedefiiim 45-46-47Tatlı hoşgeldin :) kendini anlat biraz sen ben yarin kuralları anlatırım sana ama inşallah iki güne bırakıp gitmezsin bi hevesle gelip giden çok oluyoda
biz abur cubur yemiyoz tabisiiYaaa sende citirsin
Ay bilemedim ya ne desem kiDene kız ne olcak yapalm işte hadi hadi naz yapma D
Hoşgeldin canım :)Hosbuldum canlarim okudum 1.sayfayi ve istiyorum girmek gidim hatta glb:) beeeen en son tartildigimda 66 kiloydum ve 45 istiyorum. Baskül alacagim aldıktan sonra size tekrar kilomu söyleyeceğim kesinlik acisindan
Oo çok sıkı başlamışz maşallah hoşgeldin canım 2 hafta deneme süren var kilo verip kurallara uyarsan esas listeye girebiliyosun süren başladıHosbuldum hayatım. Ben evli bir çocuk sahibi bayanim:) boyum 1.59 kilom 66 hedefiiim 45-46-47cuma günu başladım diyete daha hic tartilmadim. Hafta sonları hariç hafta ici hergün saat üç de bir saat yürüyüş yapmaya başladım sabah ve akşam ise egzersiz
Soğuk bir yere koyarsın canım birşeycik olmazAy bilemedim ya ne desem ki
Malzemeler varsa yapim bende be kuzum en fazla eskirse yarım bırakırım o olur yani
Anlaştık o zaman perşembe günü içinSoğuk bir yere koyarsın canım birşeycik olmaz
Ooo super ozamannnHemde ne kalıcı asllaaaa ve asllaaaa yarı yolda kalmak yok :) o derece Kararliyim hemen okuyorum. Alın beni aranizaaaaaaa
eee 1 yil olcak kimlerrrrr geldi kimlerrr gittiHerkes bu kalicilik konusunda tedirgin yalnız
Hosbuldum canimmHoşgeldin canım :)
Çok sıkı hemde benim yaza kadar fit olmam lazim:) kesin yannnnniiiiOo çok sıkı başlamışz maşallah hoşgeldin canım 2 hafta deneme süren var kilo verip kurallara uyarsan esas listeye girebiliyosun süren başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?