Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosbuldum canlarim okudum 1.sayfayi ve istiyorum girmek gidim hatta glb:) beeeen en son tartildigimda 66 kiloydum ve 45 istiyorum. Baskül alacagim aldıktan sonra size tekrar kilomu söyleyeceğim kesinlik acisindan
Tatlı hoşgeldin :) kendini anlat biraz sen ben yarin kuralları anlatırım sana ama inşallah iki güne bırakıp gitmezsin bi hevesle gelip giden çok oluyoda

Tatlı hoşgeldin :) kendini anlat biraz sen ben yarin kuralları anlatırım sana ama inşallah iki güne bırakıp gitmezsin bi hevesle gelip giden çok oluyoda
Hosbuldum hayatım. Ben evli bir çocuk sahibi bayanim:) boyum 1.59 kilom 66 hedefiiim 45-46-47 cuma günu başladım diyete daha hic tartilmadim. Hafta sonları hariç hafta ici hergün saat üç de bir saat yürüyüş yapmaya başladım sabah ve akşam ise egzersiz

Oo çok sıkı başlamışz maşallah hoşgeldin canım 2 hafta deneme süren var kilo verip kurallara uyarsan esas listeye girebiliyosun süren başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…