Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende her zaman saglikli beslenerek verdim kilolarimi 4 öğün yedim ve hep doydum sadece aksam 6 dan sonra agzima hic bisey sürmedimmm benim kizim da 4 yaşında bir bucuk yasindayken basladim diyete ben vereli cok oluyo kilolarimi ama hedef kilomu biraz daha assagi indirdim o yuzden burdayim hep burdayim ben kilo verme isim bitse bileee

İnsan bir kere tanidimi birakamiyor. Süper cnm çok yol kat ettmissin

Kızlar daha yeni kk da gördüm yılbaşı gecesi diyet olmaz diyor siz ne düşünüyorsunuz ne yapacaksınız
Ben kendi adima konusuyum son 2 kilom kaldi ve ben o gece yicem ama diyete yeni basladigim donemler olsa yemezdim ufak atıstirmaliklar disinda

Valla ben aynı. Şekil devam ederim diyetime diye düşünüyorum öğün atlamadan bizde kesinlikle cigkofte olur akşam geç saatlerde akşam yemeği yemem belki onu yerim aksam

O hadar şey yazdim niye civap vermiyon gizz gel bahiyim ne yedin bugun
Ahannda direkttt baaaa yazmışşşşşşşş
Çok sağlıklı beslendim partik gördüğ biliyiii öğlen salata peynir 1.5 dilim ekmek,akşam karnabahrlı bıl yeşillikli yoğurtlu salata arada çig yemiş yidimmmmm

Hemde ne kalıcı asllaaaa ve asllaaaa yarı yolda kalmak yok :) o derece Kararliyim hemen okuyorum. Alın beni aranizaaaaaaa
Hoşgeldin canım
sen bana benziyorsun .bende de 2 çocuk var boy 1.60 kilom şimdilik 65.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…