- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.921
Benle takila takilahahahaha
Bunu yazarken aklima bsy geldianlaticam
ay sanki kötülüğüne ayol
Bende her zaman saglikli beslenerek verdim kilolarimi 4 öğün yedim ve hep doydum sadece aksam 6 dan sonra agzima hic bisey sürmedimmmKocisi bugün kandiriyorum:) acilen dijital baskül alıyorum yoksa nasıl haberdar olurum aaaaayyy düşüncesi bile kotu. Catlarim meraktan. Kızlar yaparız biz. Bakın söyle diyelim diyey yapmıyoruz sağlıklı Besleniyoruz.
Bi gorunuyo gaçiyii gizzOooo panpik gorusemiozznapiyosun
İnsan bir kere tanidimi birakamiyor. Süper cnm çok yol kat ettmissinBende her zaman saglikli beslenerek verdim kilolarimi 4 öğün yedim ve hep doydum sadece aksam 6 dan sonra agzima hic bisey sürmedimmmbenim kizim da 4 yaşında bir bucuk yasindayken basladim diyete ben vereli cok oluyo kilolarimi ama hedef kilomu biraz daha assagi indirdim o yuzden burdayim hep burdayim ben kilo verme isim bitse bileee
olabilir baaakk yanında ayran mı taşıyon derler diyeedaha eksirse devam etmem diyii @hedef52 camin önüne neyim koy giz bisi olmaz yoksa is yerinde rezil olurum diye mii nazlaniyooi
Tabi ki nooooooKızlar daha yeni kk da gördüm yılbaşı gecesi diyet olmaz diyor siz ne düşünüyorsunuz ne yapacaksınız
Ben kendi adima konusuyum son 2 kilom kaldi ve ben o gece yicem ama diyete yeni basladigim donemler olsa yemezdim ufak atıstirmaliklar disindaKızlar daha yeni kk da gördüm yılbaşı gecesi diyet olmaz diyor siz ne düşünüyorsunuz ne yapacaksınız
olabilir baaakk yanında ayran mı taşıyon derler diyee
KatiliyorummmmBen kendi adima konusuyum son 2 kilom kaldi ve ben o gece yicem ama diyete yeni basladigim donemler olsa yemezdim ufak atıstirmaliklar disinda
Burdayımm görüommmmmmBi gorunuyo gaçiyii gizz
Ahannda direkttt baaaa yazmışşşşşşşşO hadar şey yazdim niye civap vermiyon gizzgel bahiyim ne yedin bugun
Çok güzel günün maşallah canım
Gayet başarılı kuzum :)
Gayet guzel cnm afiyet olsnnnnnn
Hoşgeldin canımHemde ne kalıcı asllaaaa ve asllaaaa yarı yolda kalmak yok :) o derece Kararliyim hemen okuyorum. Alın beni aranizaaaaaaa
sen bana benziyorsun .bende de 2 çocuk var boy 1.60 kilom şimdilik 65.3Hosbuldum hayatım. Ben evli bir çocuk sahibi bayanim:) boyum 1.59 kilom 66 hedefiiim 45-46-47cuma günu başladım diyete daha hic tartilmadim. Hafta sonları hariç hafta ici hergün saat üç de bir saat yürüyüş yapmaya başladım sabah ve akşam ise egzersiz
Evet.ama biz hep buradayızOoo super ozamannnbu sozunu unutma
eee 1 yil olcak kimlerrrrr geldi kimlerrr gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?