- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.961
Gunaydin canimm supersin bende sabah sporumu yapıyorumKızlar Günaydın. 9.15 kalktım buçukta toplam dört tane plates hareketi yaptım yanlarım ve göbeğim için hepsinden 10 tane. Diger 10 taneside Aksam yapılacak. Şimdi kahvaltı yapacagim
Evet canim lezzetli de oluyo ben seviyorumicinde nohut bulgur yesil mercimek oluyo ayran detoksu deyince çıkıyo zati
Bende eskiden 4 öğün yerdim ilk kilo verirken ama suan iki ana öğün bir ara ogun yetiyoren güzeli o canım sık sık yemek ama ben onu yaapmmıyorum fazla kacırıyorum cünkü
Kiz pilav pisirir gibi pisirdim ben yagsiz tuzsuzben bi yerde bugday okudum nerden bulcam diyodum
bulguru nası haslıcaz ne kadar süre yeterli oluyo pilav olmasın sonra
Geçen sene de yapmıştım böyle kilo verdim sadece bir ay ama sonra sıkıldım . Şimdi geri bastannn. Bizim akraba çok çevre cook. Kayinvalidem saolsun yemekleri çok güzel yapar. Oraya gitmiyorum nefsim çeker diye hemen uğrayıp kaciyorum:)) benden size bi tavsiye yesil mercimek yiyin sekiz yemek kaşığı olduğundan bide tane tane olduğundan gözünüze çok gözüküyor :) :) :)en güzeli o canım sık sık yemek ama ben onu yaapmmıyorum fazla kacırıyorum cünkü
ben bi yerde bugday okudum nerden bulcam diyodum
bulguru nası haslıcaz ne kadar süre yeterli oluyo pilav olmasın sonra
Mide küçülüyor tabi.cnm bende oğlani kesersem ozaman da midem kuculur bende öğün azaltirim. Ama iki öğün sagliklimi senceBende eskiden 4 öğün yerdim ilk kilo verirken ama suan iki ana öğün bir ara ogun yetiyor
Tüm malzemeleri pişirdin mi kuzuKiz pilav pisirir gibi pisirdim ben yagsiz tuzsuzben paylasiyim malzemeleri istersen ben baya once yapmistim fazla hasladim malzemeleri karistirip attim buzluga yarin cikarip atcam ayrana sadece
Hayatim boyunca hiç ogle yemegi yemedim canim ilk kilo vermeye başladığım da da 2 ana öğün 2 ara öğün yapiyordum oglen yemek yemek bana göre diiillMide küçülüyor tabi.cnm bende oğlani kesersem ozaman da midem kuculur bende öğün azaltirim. Ama iki öğün sagliklimi sencesen onu hiç değilse üç yapsan öğün atlama hayatim
Evet canim hepsini pişirdim bugunden hazirla istersen nohutu falanTüm malzemeleri pişirdin mi kuzu
sabah akşam bide öğle atıştırmalık mı nası yapıyosun onu kuzumBende eskiden 4 öğün yerdim ilk kilo verirken ama suan iki ana öğün bir ara ogun yetiyor
buzlukta nohut vardı haşlanmış heralde kuzum annişe sormak lazımEvet canim hepsini pişirdim bugunden hazirla istersen nohutu falan
ooo hazır bide malzemelerKiz pilav pisirir gibi pisirdim ben yagsiz tuzsuzben paylasiyim malzemeleri istersen ben baya once yapmistim fazla hasladim malzemeleri karistirip attim buzluga yarin cikarip atcam ayrana sadece
Ben ilk kilo verirken daha duzenli yiyodum canim 9 da kahvalti 12 de ara öğün meyve ve yulafli yogurt 3 de ara öğün sekersiz kahve ve 1 incir 1 kuru kayisi 3-5 badem findik aksam 6 da aksam yemegi ekmek yok pilav yok bu sekilde beslendim hepsabah akşam bide öğle atıştırmalık mı nası yapıyosun onu kuzum
Yok kiz ayri hasladimmmooo hazır bide malzemelerhepsini bir mi haşladın ? kafamda deli sorular
Nohut hazirda olunca digerleri kolay zatiibuzlukta nohut vardı haşlanmış heralde kuzum annişe sormak lazım
domates salatalıgı nerden bulcaz hormonlu hormonlu yemem ben kışınAYRAN DETOKSU
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı.
Bende salatalik koymucam icine domates de yimicemmdomates salatalıgı nerden bulcaz hormonlu hormonlu yemem ben kışınkendimi kaprisli hissettim bi an
öğleyi de hafif gecirmişssin yapabiliyodun demek ki ben öğle senin gibi yesem akşam ekmeğe abanırım açlıktanBen ilk kilo verirken daha duzenli yiyodum canim 9 da kahvalti 12 de ara öğün meyve ve yulafli yogurt 3 de ara öğün sekersiz kahve ve 1 incir 1 kuru kayisi 3-5 badem findik aksam 6 da aksam yemegi ekmek yok pilav yok bu sekilde beslendim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?