Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar Günaydın. 9.15 kalktım buçukta toplam dört tane plates hareketi yaptım yanlarım ve göbeğim için hepsinden 10 tane. Diger 10 taneside Aksam yapılacak. Şimdi kahvaltı yapacagim
Gunaydin canimm supersin bende sabah sporumu yapıyorum afiyet olsunnn

ben bi yerde bugday okudum nerden bulcam diyodum
bulguru nası haslıcaz ne kadar süre yeterli oluyo pilav olmasın sonra
Kiz pilav pisirir gibi pisirdim ben yagsiz tuzsuz ben paylasiyim malzemeleri istersenben baya once yapmistim fazla hasladim malzemeleri karistirip attim buzluga yarin cikarip atcam ayrana sadece

en güzeli o canım sık sık yemek ama ben onu yaapmmıyorum fazla kacırıyorum cünkü
Geçen sene de yapmıştım böyle kilo verdim sadece bir ay ama sonra sıkıldım . Şimdi geri bastannn. Bizim akraba çok çevre cook. Kayinvalidem saolsun yemekleri çok güzel yapar. Oraya gitmiyorum nefsim çeker diye hemen uğrayıp kaciyorum:)) benden size bi tavsiye yesil mercimek yiyin sekiz yemek kaşığı olduğundan bide tane tane olduğundan gözünüze çok gözüküyor :) :) :)

ben bi yerde bugday okudum nerden bulcam diyodum
bulguru nası haslıcaz ne kadar süre yeterli oluyo pilav olmasın sonra

AYRAN DETOKSU

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı.

Bende eskiden 4 öğün yerdim ilk kilo verirken ama suan iki ana öğün bir ara ogun yetiyor
Mide küçülüyor tabi.cnm bende oğlani kesersem ozaman da midem kuculur bende öğün azaltirim. Ama iki öğün sagliklimi sence sen onu hiç değilse üç yapsan öğün atlama hayatim

Mide küçülüyor tabi.cnm bende oğlani kesersem ozaman da midem kuculur bende öğün azaltirim. Ama iki öğün sagliklimi sence sen onu hiç değilse üç yapsan öğün atlama hayatim
Hayatim boyunca hiç ogle yemegi yemedim canim ilk kilo vermeye başladığım da da 2 ana öğün 2 ara öğün yapiyordum oglen yemek yemek bana göre diiill

Kiz pilav pisirir gibi pisirdim ben yagsiz tuzsuz ben paylasiyim malzemeleri istersenben baya once yapmistim fazla hasladim malzemeleri karistirip attim buzluga yarin cikarip atcam ayrana sadece
ooo hazır bide malzemeler hepsini bir mi haşladın ? kafamda deli sorular

sabah akşam bide öğle atıştırmalık mı nası yapıyosun onu kuzum
Ben ilk kilo verirken daha duzenli yiyodum canim 9 da kahvalti 12 de ara öğün meyve ve yulafli yogurt 3 de ara öğün sekersiz kahve ve 1 incir 1 kuru kayisi 3-5 badem findik aksam 6 da aksam yemegi ekmek yok pilav yok bu sekilde beslendim hep

domates salatalıgı nerden bulcaz hormonlu hormonlu yemem ben kışın kendimi kaprisli hissettim bi an

öğleyi de hafif gecirmişssin yapabiliyodun demek ki ben öğle senin gibi yesem akşam ekmeğe abanırım açlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…