- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.941
Ben de emziriyorum canım.ben de 5 öğün yapıyorum.2 ara 3 anaSözüm söz kızlar hadddiiin. Ayrıca emziriyorum ve sekiz öğün tuketiyorum az az sık sık
Canım küçük bir kap al içine ceviz,badem,kurukayısı,hurma koy.bir de meyve al yanına.ama kuruyemişleri dikkatli tüket çok kalorili.cevixz 2,badem fındık 7-8 tane kurukayısı 2 tane günlük hakkınKızlar bana ara öğün tavsiyesi versenize ben HC ara öğün yapmıyorum fabrikada çok acikiyorum biliyonuz ki bi ara ekmek yiyodum sonra utandım bıraktım onu da
@ParteMoralll canım sen ne zaman dönüyorsun yılbaşından sonra mı? Listeye yani.senin sopaların olmadan kaçamaklar bitmeyecek gibihahahaha bende kiskandim hemen soyluyorum bende ocakta 88 ile basladim mayista 69 dum sonra 68 dusmustum korudum. Hep burdaydim . Simdi kis basladi biz diyet mod gitsin kilolar hedefler gelsinarslnseda
SekerPancarii
Ben de katılıyorum canım.Zaten ben o sekilde verdim onca kiloyu. Herzaman burda her gelene soylemisimdir sakin ac kalarak kilo vermeyin Saglikli besinleri tuketin diye. Ve saglikli beslenerek verdigince inceltgine inaniyorm yani yagdan gidiyo kesnlikle bu benim fikrim dogrumudur bilemem.
okurken yoruldumMesela size bugünden örnek verim
Sabah ;
Aç karina beş adet badem
5 ince dilim light kasar
Dört zeytin
Bir adet yumurta (haşlama omlet günde değişiyor bugün haşlama yedim)
50 gr çavdar ekmeği
Aklıma düşerse arada bir portakal skarim icerim.
Ara;
100 gr elma
Ara;
Beş adet badem ( buda meyve oluyodu bugün badem yemek istedim)
Öğle ;
Yoğurt çorbası pişirdin light yoğurt ile üç beş kaşıkta tam yagli koydum yoğurt yetmedi. Light yetseydi çorba üzerine findik kaşar Tereyağ eritip nane ile dokecektim ama tam yagli ya saydim:) normalde bir kepçe içerim bugün iki kepçe içtim çünkü normalde yemeklerinde bir kase yoğurt muhakkak olur ama busefer yoktu corbaya katıldı oda onun yerine iki kepçe içtim
Yanına bir yemek kasigi zytnyagi ile pırasa yemeği. Sekiz yemek kaşığı
Salata
Ogle yemegimi bir buçuk ta yerim saat üç te yürüyüş yaparım. Dörtte gelirim hemen kahve yaparim ara olarak yanına 18 gr çikolata yerim bitter sütlü fark etmez kan şekeri için çok önemli korkmayın. Doktor tavsiyeli
Saat alti da aksam;
Sekiz yemek kaşığı yeşil mercimek
Yine aynı çorba iki kepçe
Salaya
Saat 8; ara
70 gr beyaz leblebi
Son gece öğünüm;
75 ml bir küçük kase yoğurt ve içine yulaf yanına meyve. Veee geceyi kapattım. Sunu unutmayın kızlar kendinizi ac bırakarak kilo verirsiniz evet ama ZAYİFLAYAMAZSİNZ! Bundan kastım,kas kaybedersiniz yağ değil. Ama öğünler sık olursa metobolizma hızlanır ve hem aç kalmazsin iz hem hızlı kilo verirsinizöptüm hepinizi
fırsatını bulmuşken
daha eksirse devam etmem diyii kaptinn camin önüne neyim koy giz bisi olmaz yoksa is yerinde rezil olurum diye mii nazlaniyooi
olabilir baaakk yanında ayran mı taşıyon derler diyee
Günaydın kızlar.ben akşam 9-9.30 gibi yatıyorum bebişle birlikte.pilim bitiyor çünkü ve gece 3-4 kere uyanıyor.o yüzden anca sabah bakabiliyorum mesajlara.
hıh aferin şöyleenolmuş ayol ayranda taşırım kola da
kim görcek beni burda masanın altında yiyiveririrm
ayranıda pek severim zatenhıh aferin şöylee
Çok ayrıntılı yazdım canım benimde gözüm doysun diye. Aaa bak ne çok yiyorum diye :) ama maalesef sık sık ama accik accik yiyorum çok az yagliokurken yoruldumcokmu sey var burda yoksa sen mi ayrıntılı yazmıssın kuzum
Evet canim lezzetli de oluyo ben seviyorum
Canim benim denedim ama olmadi o şekilde cok aç kaldimBen de emziriyorum canım.ben de 5 öğün yapıyorum.2 ara 3 ana
Çok ayrıntılı yazdım canım benimde gözüm doysun diye. Aaa bak ne çok yiyorum diye :) ama maalesef sık sık ama accik accik yiyorum çok az yagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?