- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.981
3 saate bi biseyler yiyodum ya zorlanmiyodun kizz spor yapmiyodum o zamanlar tabi bideöğleyi de hafif gecirmişssin yapabiliyodun demek ki ben öğle senin gibi yesem akşam ekmeğe abanırım açlıktan
ay bende diyim haşlasın o zaman annem şimdiden akşam geç kalmayayım ne ara yapcamNohut hazirda olunca digerleri kolay zatii
o zaman tm sen apmıyosan bende yapmayabilirimBende salatalik koymucam icine domates de yimicemm
Aynen hele nohutu hic sonraya birakmaay bende diyim haşlasın o zaman annem şimdiden akşam geç kalmayayım ne ara yapcam
o zaman tm sen apmıyosan bende yapmayabilirim
3 saate bi biseyler yiyodum ya zorlanmiyodun kizz spor yapmiyodum o zamanlar tabi bide
Kiz ben hala biraz artidayimmm biliyo msnay ben hala yapmıyom bari 57 olaym oyle baslıyayım diyomda onuda olamadım bi ürlü
Tunaydin canimmTunaydin kızlar
haşlanmış nohutu ara öğün olarak kullanılır mı acaba ben ck severim tuzlayıp yemeyiAynen hele nohutu hic sonraya birakma
salatalik yok evde almiyom ki hic olsa belki koyardimmm
Kiz ben hala biraz artidayimmm biliyo msndün 600 gr gitmis ama hala artim var yani benimki odem olmuyo bi günü cok yiyerek gecirdiysem tamam aliyorum o kiloyu ne guzel 52.4 olmustum suan artida olmasam 51 dim niyse şuan spor yapiyorum sende yapsan fina olmaz
tünaydın canııımmTunaydin kızlar
maşallah kuzuum formundasın bugün35 dk twist shape yaptim 1833 adim attim 261 kalori yaktimmsimdi kahvaltiiii
Evet.ama biz hep buradayız
Azicik tokatliyorum yine yapiyolar haklisin@ParteMoralll canım sen ne zaman dönüyorsun yılbaşından sonra mı? Listeye yani.senin sopaların olmadan kaçamaklar bitmeyecek gibi
efndmmmmmm canmmm bogazm agriyo hafiften basimda agriyo hic gelip bakmak istemedm@ParteMoralll partissss
Yenebilir bi avuç bence cerez gibihaşlanmış nohutu ara öğün olarak kullanılır mı acaba ben ck severim tuzlayıp yemeyiananem verirdi bize küçükken cerez gibi yerdik
bizede alınmıyo valla ama belki buzluga atmış olabilirim aklımda vardı cünkü bu yaz
Yenebilir bi avuç bence cerez gibisalatalik mi attin buzluga ilk defa duydum gii
Azicik tokatliyorum yine yapiyolar haklisin
efndmmmmmm canmmm bogazm agriyo hafiften basimda agriyo hic gelip bakmak istemedm
İnsallah bende 51.9 oliyimmmbende dün 58,3 tüm ama bakam bu hafta cumaya kadar 57 ye düşeyim allahım nolur nolur
yapim artık dimi
Dun yapicam dedim ama reglimin ilk gunu ya belim cok agridi yapamadimm bugun sporla baslayim gune dedimmaşallah kuzuum formundasın bugünbende türk kahvesiyle bi bardak su içtim zayıflamaya dair yaptıgım seyler bunar
Ayyy sifayi kaptin desenee
Azicik tokatliyorum yine yapiyolar haklisin
efndmmmmmm canmmm bogazm agriyo hafiften basimda agriyo hic gelip bakmak istemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?