- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.181
İnanmıyorum bisküvi yoksabah 4 dilim peynir fazla.bir dilim yeter canım hadi taş çatlasın 2.öğlenki bulgur pilavı 2 kaşık olsaymış güzel olurmuş.eğer akşam yarım ayvanın üzerine aburcubur yemezsen iyi sayılır
Bendee bendeeeAyyyyy yazamiodum buraya sasirdimmmmmm simdi duzeldiii
Bravo canımIwitt boskuvi yok cnm. Aksam da ayva disinda jir sey yemedim bol su ictim gunu kurtardim sayilir
Bendee bendeee
bende yazamadım akşam bakım vamış korktum bi anAyyyyy yazamiodum buraya sasirdimmmmmm simdi duzeldiii
Evet canim kafein yasakkızlar bu detoksta sekersiz türk kahvesi yasak mı
Gunaydin kizlarrr heryer bembeyaz karrr
Evet canim kafein yasak
Ayy bizim burdaki sulu degildir insallahne güzel amasııı bizim burda da her yer bembeyaz aayy ne güzeeel diye kara bi bastım sulu karmış paçalar hep su oldu
Bende kahvesiz zor dayaniyorum vallauykum gelir ki benim içmezsem
neyse bi gün dayancam artık
Ayy bizim burdaki sulu degildir insallahdün arabalarin ustundeki karlari toplayip oynadi bize atti kizim ama suan babasinin kalkmasini bekliyoi kar canavariii her yer dolmus karla
Gunaydin tatlisGünaydıiin kizlarrr
Gunaydin canimm bizim bura da oyle cokkk guzelllKızlar Günaydın. Ankara bembeyaaaaz. Kahvaltımi yaptım. Bugün yürürüm heralde problem olmazsa. Birsey sorcam tartiya sabah mi çıkıyoruz ve genelde çıplak cikariyor diyetisyenler
Kar yaginca yumusak oluyo aslinda hava ama yine de lahana gibi giydiriyom cocuuuuay cok soguk cıkarken iyice giydir kuzucuk u bizim burası buz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?