Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah: narlı muzlu chialı yulaf lapası
Ara:2 ceviz
Öğle: terbiyeli köfteli çorba
Ara:mandalina,1avuç kabak çekirdeği
Akşam:antrikot,haşl.sebze,salata
1hurma tatlı niyetine
55 dk fitnessblender

Ben bulguru sa hazırladım herseyim hazır sabah karıştırıp tabağa koycam okadar
K kova01 sen napiyon açaba hayalet gibi bi görünüp gidiyosun bitmedi mi daha islerin
Ben iki çocuk biri okul ödev, diğeri meme alt değişme ekseninde koşturuyorum.ikinci çocuk düşünenler kendilerini iyi hazırlasınlar.bu kadar koşturmacada spor da yapıyorum ev işi de.gerçekten çok bunaldım

afiyet olsin cnm ben begendim menunu pideyi o ladar az yesigin icin tebrik ediyorum seni

Ben begendim. Dolma ins kuccuk yemissindir
Pilav yemeyin yemwyin bu da guzel bir menu begindim

kabak tatlisi 1 parca olsaymosyi

Sabah: narlı muzlu chialı yulaf lapası
Ara:2 ceviz
Öğle: terbiyeli köfteli çorba
Ara:mandalina,1avuç kabak çekirdeği
Akşam:antrikot,haşl.sebze,salata
1hurma tatlı niyetine
55 dk fitnessblender

Cok guzel bir liste benim neden boyle listelerim yok

Selammm kizlar
Gordugum kadariyla kimsecikler beni merak etmemis
Oysa sabah berodir aklim burada kizlar naptii ne konustu diyeeee icim icimi yemekteydi

Selammm kizlar
Oysa sabah berodir aklim burada kizlar naptii ne konustu diyeeee icim icimi yemekteydi
hoşgeldin canııım olur mu merak etmez olur muyuz ama sen genelde akşamları giriyorsun ya kuzu ondannn yoksa özlendinn

Selammm kizlar
Ben akşam gelirsin diye dusundugumden özellikle sormadımmmm yoksa aklimdaydin valla bak naptin ne yemedin dimi püskuutt

Menum
Sabah
1 haslanmis baharatli yumurta
1 dilim tb ekmegi
6 zeytin
4 dilim peynir
1 kirmizi biber

Ogle
1 kase sebze corbasi
1 porsiyon tas kebabi
2 kasik kuru fasulye
6 7 kasik bulgur pilavi

(Oglen ark birakmadi diaari ciktik mecburen menu bu sekilde oldu ancak altini cizmek isterim ki yemegin uzerine masadaki ekip tatli yedi ben yimiiidimmmmm )

Aksam
Yarim ayva

2.5 lt suyumu tamamlayacagim ins

Benim espirilerimde çok igrenctir madem kaşindin yaparım arada
kaldirabilirimm bunu cicim
ayy zor valla canimm bi tanesi canimi cikariyo bide okula gidince ayrica ilgi.
Bende kizim 5 yasina geldiginde dusunuyorm 6 yasinda grmeden olsun istiyorum ilk okulda zor olur diye.

Vauvvv bana pilav yemeyin diyene bakkk götürmüş piavı kız ben en azından bır tek pilav yediydim neyse şaka bi yna güzel canım öğleden emin olamadım bir tek zaten o yuzden akşamı az tutmussun sanırım

Ay abur cubur yok çok saskinimmmm valla sözünü tuttun mu kizzz

Kızlar bu haftadan itibaren daha sıkı tutuyoruz ve herkes menülerini kilo bildirimlerini eksiksiz yapıyo önümüzdeki hafta da kurallar tam anlamıyla uygulanıyor olursa çok sevinirim yoksa diskalifiyeler baslar
Ben takipteyim senden kacsa benden kacmaz nasil bir grup psikolojik siddet var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…