- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.141
Ben de 4er kaşık yeşil mercimekle nohut koydum bulgurdan da sabah 4 kaşık koycam. yoğurt ve su ölçüsü nasıl olacak acaba hiç bilmiyom ama beybi @SekerPancari71 gelse ona sorardıkAynen saydim 4 kaşık oldu hepsinden
Sen nasi yaptin kuzum
Iste bende gidiyorum gelmicem dedim bakalimmmmmm kim sorcak didim icine igrenc espri kattimIýyy ama yaaa bugün is yerinde de yaptılar kapıdan çıkmaya yakin espirisi yapan kaçtı
Menü dillere destan tam anlamiyla diyet menu budurSabah: narlı muzlu chialı yulaf lapası
Ara:2 ceviz
Öğle: terbiyeli köfteli çorba
Ara:mandalina,1avuç kabak çekirdeği
Akşam:antrikot,haşl.sebze,salata
1hurma tatlı niyetine
55 dk fitnessblender
Benim espirilerimde çok igrenctir madem kaşindin yaparım aradaIste bende gidiyorum gelmicem dedim bakalimmmmmm kim sorcak didim icine igrenc espri kattim
Ben iki çocuk biri okul ödev, diğeri meme alt değişme ekseninde koşturuyorum.ikinci çocuk düşünenler kendilerini iyi hazırlasınlar.bu kadar koşturmacada spor da yapıyorum ev işi de.gerçekten çok bunaldım
Ben de 4er kaşık yeşil mercimekle nohut koydum bulgurdan da sabah 4 kaşık koycam. yoğurt ve su ölçüsü nasıl olacak acaba hiç bilmiyom ama beybi @SekerPancari71 gelse ona sorardık
Yok ayol dönmeni bekliyoruzSakamla sadece sen ilgilendin bebegim @SekerPancari71 ne varsa sende var yine
Demek herkes gitmemi bekliyomus
Menü dillere destan tam anlamiyla diyet menu budur
afiyet olsin cnm ben begendim menunu pideyi o ladar az yesigin icin tebrik ediyorum seniMenüm
Sabah: 1 buçuk dilim cavdar ekmegi, 1 tane az yagda baharatli yumurta, 1 haşlanmış yumurta beyazi, sekersiz cay ve kahvaltiliklardan azar azar
Ogle: avuc içim kadar(belkide daha az) pide, 1 elma, 1 kivi
Aksam: 1 adana(4-5 kofte kadar), 3 kasik bulgur pilavı, 1 közlenmiş sogan 2 biber, salata yogurt
Spor: 35 dk twist shape yaptim 1833 adim attim 261 kalori yaktim
Ben begendim. Dolma ins kuccuk yemissindirBugün ki menüm:
Sabah yumurta peynir domates salatalık biber zeytin roka dereotu ve süt
Ara öğün yeşil çay ve kereviz kürü
Öğlen :dolma ve yoğurt
Suan spor yapıyorum gidince biraz tavuk mantar sote ve salata yicem 2 lt de su içtim
Pilav yemeyin yemwyinMenüm:
Sabah 2 dilim pynr 5 zeytın domaetes salatalık yarım dilim tb ekmeği
Ara: Hurma
Öğle: 3 kaşık kereviz,yoğurt, turşu
Ara: 7 8 tane yer fıstığı,yeşil çay
Akşam: Annişim yeşil mercimekli bulgur pilavı yapmış ondan yedim 5 6 kaşık, bir de yoğurt
Şimdi sporumu yapıcam jilliana devam
2 lt su içtim daha da içcemm
Sabah: kahvaltı yapamadım geç kaldım. O yüzden yarım peynirli poğaça şekersiz çay
Ara:kahve yeşil çay
Ogle: çorba taze fasulye salata 2 dilim ekmek
Ara:kahve yeşil çay
Aksam: Dünün aynısı. Corba barbunya patlican tursusuda yedim çok. Severim çünkü dayanamadim
Sabah 1 tane portakal bir tane haşlanmış yumurta azcık peynir şekersiz çay
Öğlen tavuk suyuna çorba biraz yağsız tavuk eti 2 parça kabak tatlısı
Akşam 1 tabak zeytinyağlı pırasa
Kabak tatlısı rejimi bozdu
Sabah: narlı muzlu chialı yulaf lapası
Ara:2 ceviz
Öğle: terbiyeli köfteli çorba
Ara:mandalina,1avuç kabak çekirdeği
Akşam:antrikot,haşl.sebze,salata
1hurma tatlı niyetine
55 dk fitnessblender
hoşgeldin canııımSelammm kizlar
Gordugum kadariyla kimsecikler beni merak etmemis
Oysa sabah berodir aklim burada kizlar naptii ne konustu diyeeee icim icimi yemekteydi
Ben akşam gelirsin diye dusundugumden özellikle sormadımmmm yoksa aklimdaydin valla bakSelammm kizlar
Gordugum kadariyla kimsecikler beni merak etmemis
Oysa sabah berodir aklim burada kizlar naptii ne konustu diyeeee icim icimi yemekteydi
Benim espirilerimde çok igrenctir madem kaşindin yaparım arada
ayy zor valla canimm bi tanesi canimi cikariyo bide okula gidince ayrica ilgi.Ben iki çocuk biri okul ödev, diğeri meme alt değişme ekseninde koşturuyorum.ikinci çocuk düşünenler kendilerini iyi hazırlasınlar.bu kadar koşturmacada spor da yapıyorum ev işi de.gerçekten çok bunaldım
Vauvvv bana pilav yemeyin diyene bakkk götürmüş piavıMenum
Sabah
1 haslanmis baharatli yumurta
1 dilim tb ekmegi
6 zeytin
4 dilim peynir
1 kirmizi biber
Ogle
1 kase sebze corbasi
1 porsiyon tas kebabi
2 kasik kuru fasulye
6 7 kasik bulgur pilavi
(Oglen ark birakmadi diaari ciktik mecburen menu bu sekilde oldu ancak altini cizmek isterim ki yemegin uzerine masadaki ekip tatli yedi ben yimiiidimmmmm)
Aksam
Yarim ayva
2.5 lt suyumu tamamlayacagim ins
Menum
Sabah
1 haslanmis baharatli yumurta
1 dilim tb ekmegi
6 zeytin
4 dilim peynir
1 kirmizi biber
Ogle
1 kase sebze corbasi
1 porsiyon tas kebabi
2 kasik kuru fasulye
6 7 kasik bulgur pilavi
(Oglen ark birakmadi diaari ciktik mecburen menu bu sekilde oldu ancak altini cizmek isterim ki yemegin uzerine masadaki ekip tatli yedi ben yimiiidimmmmm)
Aksam
Yarim ayva
2.5 lt suyumu tamamlayacagim ins
kaldirabilirimm bunu cicim
ayy zor valla canimm bi tanesi canimi cikariyo bide okula gidince ayrica ilgi.
Bende kizim 5 yasina geldiginde dusunuyorm 6 yasinda grmeden olsun istiyorum ilk okulda zor olur diye.
Ben takipteyim senden kacsa benden kacmazKızlar bu haftadan itibaren daha sıkı tutuyoruz ve herkes menülerini kilo bildirimlerini eksiksiz yapıyo önümüzdeki hafta da kurallar tam anlamıyla uygulanıyor olursa çok sevinirim yoksa diskalifiyeler baslar
sttt taciz ederim ozelden kivircihÖnce duyda sonra karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?