Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inan zorla yedim unuttum pilavsiz olsun demeyi onume gelmis yaziktir dokulmesin diye yikik zorunda kaldim bulgur pilavini hic sevmem biliyin mi
oglen bir 3 ogun kadar yeesigim icin aksam yimidimmm

Ay abur cubur yok çok saskinimmmm valla sözünü tuttun mu kizzz
Soz namisatir bizde kaptanim
su an esim karsimda cay ve kpiskevit yiyor arti tuzlu fistik 1 dene bile yemedim dusunun

Oy kız Kıyamam ben sana ama helal olsun tebrik ettim sende guzel bi meyve tabağı hazirla ye onu sağlıklı şeylere teşvik et

Nerde o kuzucuk hakketttt. Spor yspiyodur
Ben de 4er kaşık yeşil mercimekle nohut koydum bulgurdan da sabah 4 kaşık koycam. yoğurt ve su ölçüsü nasıl olacak acaba hiç bilmiyom ama beybi SekerPancarii gelse ona sorardık
Kar yagiyor yürüyüş yaptikkk salep ve yulafli biskuvi yedim ben evet kizlar hepsinden 4 er kasik koyulcak yogurtdu göz karari koyuyorum ben hafif koyu kivamli corba gibi cok guzel oliyiui

Kizlar ben bugun cok yoruldum o yuzden nohut mircimek haslayamadim
Dusundum yarin ben desade ayran detoksu yapmaya karar verdim

Kar yagiyor yürüyüş yaptikkk salep ve yulafli biskuvi yedim ben evet kizlar hepsinden 4 er kasik koyulcak yogurtdu göz karari koyuyorum ben hafif koyu kivamli corba gibi cok guzel oliyiui
Ayy ne güzel miis yürüyüşş karda romantık romantıık kuzu yarın detoks var aman ye

Sizin detoksta sabah kahvaltisi var bende sabah kahvaltisi yapcem ondan sonra full sivi ayran sut ne bulursam artik gunumu wc de mi geciririm yoksa islerimin basindami orasi celiskili
Hiihhihi iyi kuzucum dene bakalım nasıl olcek

İnanmıyorum bisküvi yok sabah 4 dilim peynir fazla.bir dilim yeter canım hadi taş çatlasın 2.öğlenki bulgur pilavı 2 kaşık olsaymış güzel olurmuş.eğer akşam yarım ayvanın üzerine aburcubur yemezsen iyi sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…