- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.161
AhhahahhBen takipteyim senden kacsa benden kacmaznasil bir grup psikolojik siddet var
Tehdit mi busttt taciz ederim ozelden kivircihakilli ol
inan zorla yedim unuttum pilavsiz olsun demeyi onume gelmis yaziktir dokulmesin diye yikik zorunda kaldim bulgur pilavini hic sevmem biliyin miVauvvv bana pilav yemeyin diyene bakkk götürmüş piavıkız ben en azından bır tek pilav yediydim neyse şaka bi yna güzel canım öğleden emin olamadım bir tek zaten o yuzden akşamı az tutmussun sanırım
Ay abur cubur yok çok saskinimmmm valla sözünü tuttun mu kizzz
Oy kız Kıyamam ben sana
inan zorla yedim unuttum pilavsiz olsun demeyi onume gelmis yaziktir dokulmesin diye yikik zorunda kaldim bulgur pilavini hic sevmem biliyin mi
oglen bir 3 ogun kadar yeesigim icin aksam yimidimmm
Soz namisatir bizde kaptanim
su an esim karsimda cay ve kpiskevit yiyor arti tuzlu fistik 1 dene bile yemedim dusunun
Nerde o kuzucuk hakketttt. Spor yspiyodur
Kar yagiyor yürüyüş yaptikkkBen de 4er kaşık yeşil mercimekle nohut koydum bulgurdan da sabah 4 kaşık koycam. yoğurt ve su ölçüsü nasıl olacak acaba hiç bilmiyom ama beybiSekerPancarii gelse ona sorardık
Tartistik biz konismim onunlaaa kusmisimmmOy kız Kıyamam ben sanaama helal olsun tebrik ettim sende guzel bi meyve tabağı hazirla ye onu sağlıklı şeylere teşvik et
Espiriyi sap kaparim benSakamla sadece sen ilgilendin bebegimSekerPancarii ne varsa sende var yine
Demek herkes gitmemi bekliyomus
Kız doyacan mı onunla gun booyu ayran olur mu kiKizlar ben bugun cok yoruldum o yuzden nohut mircimek haslayamadim
Dusundum yarin ben desade ayran detoksu yapmaya karar verdim
Yarın deneyecegiiimm inşallah tuzsuz olduğu çok belli olmazKar yagiyor yürüyüş yaptikkksalep ve yulafli biskuvi yedim ben evet kizlar hepsinden 4 er kasik koyulcak yogurtdu göz karari koyuyorum ben hafif koyu kivamli corba gibi cok guzel oliyiui
Ay kuzu olmaz ole aç kalırsın şimdi kalk haslayiverKizlar ben bugun cok yoruldum o yuzden nohut mircimek haslayamadim
Dusundum yarin ben desade ayran detoksu yapmaya karar verdim
Sizin detoksta sabah kahvaltisi var bende sabah kahvaltisi yapcem ondan sonra full sivi ayran sut ne bulursam artik gunumu wc de mi geciririm yoksa islerimin basindami orasi celiskiliKız doyacan mı onunla gun booyu ayran olur mu ki
Ayy ne güzel miis yürüyüşş karda romantık romantııkKar yagiyor yürüyüş yaptikkksalep ve yulafli biskuvi yedim ben evet kizlar hepsinden 4 er kasik koyulcak yogurtdu göz karari koyuyorum ben hafif koyu kivamli corba gibi cok guzel oliyiui
Ahhahahhallah tan yakın değiliz yoksa
Tehdit mi bu
Espiriden korksak kk ya girmezdik
ayyy burda bi yagmafi yaaaaaaaEspiriyi sap kaparim benayy cok guzel kar yagiyoiir burda bu arada sarjim yuzde 1 heran tel kapanip ben kaybolabilrim
HiihhihiSizin detoksta sabah kahvaltisi var bende sabah kahvaltisi yapcem ondan sonra full sivi ayran sut ne bulursam artik gunumu wc de mi geciririm yoksa islerimin basindami orasi celiskili
Hiihhihiiyi kuzucum dene bakalım nasıl olcek
ayyy burda bi yagmafi yaaaaaaapff bizim bura fena oluyooo ozaman
İnanmıyorum bisküvi yokMenum
Sabah
1 haslanmis baharatli yumurta
1 dilim tb ekmegi
6 zeytin
4 dilim peynir
1 kirmizi biber
Ogle
1 kase sebze corbasi
1 porsiyon tas kebabi
2 kasik kuru fasulye
6 7 kasik bulgur pilavi
(Oglen ark birakmadi diaari ciktik mecburen menu bu sekilde oldu ancak altini cizmek isterim ki yemegin uzerine masadaki ekip tatli yedi ben yimiiidimmmmm)
Aksam
Yarim ayva
2.5 lt suyumu tamamlayacagim ins
Sabah geç kahvaltı ettimgayet güzel yine ama öğlen niye yok
Ayyyyy yazamiodum buraya sasirdimmmmmm simdi duzeldiiiBizimde yağıyor ama ama ben evde boş boş oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?