- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.541
Masallah canim harikasinnTaaaaaaam bir haftada iki kilo kizlaaaaar. Maşallah64.4 gösterdi tartim
Hayirr asla birakmicam kiz yine burdayimm yaptigim sporlari yazarim bendeAma hep burdasin dimi gitmicen dimi bizi yalnız birakmicandimi
Sol caniim neresi orasiTatlis maşallahhhh çok iyiiii
Bak adaylar listesi var oraya da işle onu bende kontrol etcem sonra
Harika tebrik ederim1.3 kilo gitmiş kızlar
Aylar sonra 56 yi gördüm allahım inşallah geri almam
Kahvaltidan sonra mı yapıyorsun cnmHayirr asla birakmicam kiz yine burdayimm yaptigim sporlari yazarim bendehatta sabah sporumu yaptimmm
Kızlar can kızlar. Detoks ne allah aşkına. Tamamen rutin herzamanki beslenerek zaten kilo verirsiniz. Durma noktalarinda ise sabah akşam et ürünü yeyin 120 gr kadar salata ve yoğurt ile. Bu işlemi hizlandirirAyy muhtesemmmmmmm
Detoksu yapan biz zayiflayan sen
Sagol kuzuummmAyyyy cokkkkkkk sevindimmm yaaaabakk sakinn 100 gr bile almaaaa bugunde dikkatli ye 56 yi garantile
Diğer sayfaya geç orda var bebeğim aday listesi yazıyo başındaSol caniim neresi orasi
Senin sporlarina hayranım ben zaten bende senin gibi olabilsem keskemHayirr asla birakmicam kiz yine burdayimm yaptigim sporlari yazarim bendehatta sabah sporumu yaptimmm
Yok kuzum Biz bi kaç haftadır eksideydik te ondan ole yaptık yoksa saglikli beslenmek en güzeli tabikideKızlar can kızlar. Detoks ne allah aşkına. Tamamen rutin herzamanki beslenerek zaten kilo verirsiniz. Durma noktalarinda ise sabah akşam et ürünü yeyin 120 gr kadar salata ve yoğurt ile. Bu işlemi hizlandirir
Duraklamaya girmiş işte demekkiYok kuzum Biz bi kaç haftadır eksideydik te ondan ole yaptık yoksa saglikli beslenmek en güzeli tabikide
Etmez miyiz kuzuuum bekliyodum uyan diyeGünaydın kızlarrr anlaşılan kimse beni merak etmemişş
***14. TAKİM 498. ETAP***
SekerPancari71 (52.4/ / /%)kendi istedigiyle listeden ayrildi
kova01 ( 65.2/ 64.6/0.8 / %1.23)
hedef52 ( 58,2 /56.9 / 1.3/%2.23)
selcanmehmetcan(75.0 /74.8/0.2/0.26%)
moonlii(61.9// /%)472. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yuzdesi 26 ya bölündü ""moon8187 adli uye nick degistirdi
htc71( 67.8/ / / %)494. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yuzdesi 5 e bölündü
14. Takim ortalaması:%
Tatliss naptinnn bittimi islerrKilo veren arkadaslari tebrik ederimSekerPancarii kaptinn munter yaptiginiz detoks sizlerde ise yaramis bende etki etmedi ama protein dieti iyi geldi.bu hafta diyet uygulayamadim dengesiz beslenme oldu gelecek hafta dikkatli olacagim ama regl olacagimdan inş fazla cikmam...
Sagol canisiiiKizlarrrrrrrrr
Kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmm
Eksi çıkma yeter kuzuum sonraki hafta bi atak yaparız yine hep beraberKilo veren arkadaslari tebrik ederimSekerPancarii kaptinn munter yaptiginiz detoks sizlerde ise yaramis bende etki etmedi ama protein dieti iyi geldi.bu hafta diyet uygulayamadim dengesiz beslenme oldu gelecek hafta dikkatli olacagim ama regl olacagimdan inş fazla cikmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?