- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.561
Iyi kuzum ben bisey yapmadmSagol canisiiiSen naptin
Ben hasta olduğum zaman kilo alıyorum inşallah sen almazsinIyi kuzum ben bisey yapmadmsize bakiyorum iste.
Bogazm gecmedi ya ama halsizligim gecti iyiym pazartesi devam
canim merak etmez olur muyuzz sen uykundan uyanmadigin icinnn seslenmedik uyanma diye cok guzel uyuyordunGünaydın kızlarrr anlaşılan kimse beni merak etmemişş
Iyi kuzum ben bisey yapmadmsize bakiyorum iste.
Bogazm gecmedi ya ama halsizligim gecti iyiym pazartesi devam
Ovvvv superrrrrKızlar dün sabah 64.9 düm. bugün 63.7 üm
Once yapiyorum canim ac karnina bi kac fistik yeyip minik bi yürüyüş aletim var merviven gibi 35 40 dk arasi yapiyorum sonra kahvaltimi yapiyorumKahvaltidan sonra mı yapıyorsun cnm
Evet canııım çok sevindiimOvvvv superrrrr
Hahahcanim merak etmez olur muyuzz sen uykundan uyanmadigin icinnn seslenmedik uyanma diye cok guzel uyuyordun
Tatlimmm balli zencefilli macunu biliyor musun ondan yap icebiliyorsan karabiberli sut ic ve mutlaka suyunu ilik tuket
Detoks aslinda vucudun zaman zaman ihtiyaç duyduğu bisey canim biz zaten hep dengeli beslenerek kilo veriyoruz bu bir günlük bi temizlikdi diyelimKızlar can kızlar. Detoks ne allah aşkına. Tamamen rutin herzamanki beslenerek zaten kilo verirsiniz. Durma noktalarinda ise sabah akşam et ürünü yeyin 120 gr kadar salata ve yoğurt ile. Bu işlemi hizlandirir
YihhuuuSagol kuzuummmBu hafta spora başlıyorum 57 olunca spora başlıca demiştim ay çok heyecan yaptım
Hedef kilona gel burda beraber kilo koruma yapariz spor programı olusturup beybiiSenin sporlarina hayranım ben zaten bende senin gibi olabilsem keskem
Nasilsin canimm***14. TAKİM 498. ETAP***
SekerPancari71 (52.4/ / /%)kendi istedigiyle listeden ayrildi
kova01 ( 65.2/ 64.6/0.8 / %1.23)
hedef52 ( 58,2 /56.9 / 1.3/%2.23)
selcanmehmetcan(75.0 /74.8/0.2/0.26%)
moonlii(61.9// /%)472. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yuzdesi 26 ya bölündü ""moon8187 adli uye nick degistirdi
htc71( 67.8/ / / %)494. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yuzdesi 5 e bölündü
14. Takim ortalaması:%
Bende seni bekliyodumGünaydın kızlarrr anlaşılan kimse beni merak etmemişş
Yaa biniii biniiii bihtiriniiiKizlarrrrrrrrr
Kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmm
Hıııhh tabe tabeeBende seni bekliyodum
Ayyy supppeeerrrrKızlar dün sabah 64.9 düm. bugün 63.7 üm
Kuzu sen zaten azsın o yüzden seninki de çook iyi bence boşuna ayrıldın düzeltirdinAyyy supppeeerrrren az ben vermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?