- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.581
Regliydim ya daha cok gider diye düşünüyodum aslindaKuzu sen zaten azsın o yüzden seninki de çook iyi bence boşuna ayrıldın düzeltirdin
Benimde istahim aciliyoBen hasta olduğum zaman kilo alıyorum inşallah sen almazsinmilletin iştahı kesilir ben hasta olunca artiyo
Balli zenxefl esim zorla yediriyodu iyyy sagol cnmmcanim merak etmez olur muyuzz sen uykundan uyanmadigin icinnn seslenmedik uyanma diye cok guzel uyuyordun
Tatlimmm balli zencefilli macunu biliyor musun ondan yap icebiliyorsan karabiberli sut ic ve mutlaka suyunu ilik tuket
Yaa biniii biniiii bihtiriniii
En büyük tebrik banaaBenimde istahim aciliyosimariyorm.
Balli zenxefl esim zorla yediriyodu iyyy sagol cnmm
sinide tibrik idiyorum
Wuhhuuuuu tebrik ediyorum 1 kilodan fazla gitmisKızlar dün sabah 64.9 düm. bugün 63.7 üm
Madem listeden çıktın sende spor listesi yurutsene kuzum işin ehli sensin sonuçtaHedef kilona gel burda beraber kilo koruma yapariz spor programı olusturup beybii
Evet tatlim bende sporlarimi yazicam hergunMadem listeden çıktın sende spor listesi yurutsene kuzum işin ehli sensin sonuçta
Evet tatlim bende sporlarimi yazicam hergun
HaaaKız yok takım olarak spor listesi yapalım diyorum milleti oklavaynan spora teşvik edersin
Kiz ne azi 900 gr az mii 1 kilo de gitsin her hafta bir kilo versen superrKizlar aranozda em donbili ben olmama ragmen siz benden cok kilo vermissiniz ben bu hafta kacamakta yapmadiydim nidinnn boyle oldu nidinnn nidiiin
Suyu mu yeterli icmiyosun acaba kuzum yada spor mu eksikKizlar aranozda em donbili ben olmama ragmen siz benden cok kilo vermissiniz ben bu hafta kacamakta yapmadiydim nidinnn boyle oldu nidinnn nidiiin
Herkes kendi sporunu yapar belli bi saat koyarız onu doldururuz yoksam ben jillian falan yapamicam artık her yanim ağrıyorHaaaayy bilemedim kii simdi herkesin bir popisi var herkesin popisi kendine ayy igrenc espriler yaptigimi soylemis miydim simdi ne bilem kim neyi yapmayi seviyii kizz
Aynen bak bu super olur kizzHerkes kendi sporunu yapar belli bi saat koyarız onu doldururuz yoksam ben jillian falan yapamicam artık her yanim ağrıyor
Ay 6 gün çokAynen bak bu super olur kizz20 dk dan az olmasin bence haftanin 6 günü en az 20 dk spor zorunlulugu ossun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?