- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.621
Ayyy şisteyi ben öahvettim bence ama 2 haftaya ayrıldığım kiloma dönmeyi planlıyorummmmm nasılda kilo aldımm heldim amaaa bohhğğ bennn
eczane falan yok mu yakınlarda canımSlm benim tartım bozuldu nasıl tartilcam
Canım çok sağol.ben de tam yanlış hesaplamışım demek için gelmiştim.***14. TAKİM 498. ETAP***
SekerPancari71 (52.4/ / /%)kendi istedigiyle listeden ayrildi
kova01 ( 65.2/ 64.6/0.6 / %0,92)
hedef52 ( 58,2 /56.9 / 1.3/%2.23)
selcanmehmetcan(75.0 /74.8/0.2/0.26%)
moonlii(61.9// /%)472. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yuzdesi 26 ya bölündü ""moon8187 adli uye nick degistirdi
htc71( 67.8/ 67.4/0.4/ %0,11)494. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yuzdesi 5 e bölündü
14. Takim ortalaması: %
kızlar yüzdeler bu şekilde @kova01 kuzum seninkini ben böyle hesapladım ama bi bak istersen hangimizin ki doğru
@Moonlii de gelince listemiz hazır
Canım çok sağol.ben de tam yanlış hesaplamışım demek için gelmiştim.
Yani şu an kilonuz kaç tam olarakBaşlangıç 82 kg Bu hafta 80 kg Bu hafta 5oo gr vermisim
Ayy bende temizlik yaptim kizimi yikadim yemek yapiyorum kuzum hic oturmadim belim koptuKızlar nerdesinzzzz ben dışarı cikcaktim vazgeçtim çok soğuk saçımi boyadım hazır evdeyken siz neler yapiyosunuz
Ben de ablamlara geldim kizlar tlfndan cok yazilmiyo ya ufKızlar nerdesinzzzz ben dışarı cikcaktim vazgeçtim çok soğuk saçımi boyadım hazır evdeyken siz neler yapiyosunuz
Oh maşallahhhAyy bende temizlik yaptim kizimi yikadim yemek yapiyorum kuzum hic oturmadim belim koptune renk boyyosun sacini
Ay kuzum ekmek bende yedim akşamHayırlı akşamlar menumu yaziyim sindi bebelerim.okuldan gelcekler
Sabah omlet peynir zeytin pekmez ve iki dilim ekmek
Ara iki mandalina
Aksam patates yemegi bir porsiyon iki bardak ayran cin biberi yaa iki dilim ekmek yedim. Pufff ekmegi yemeyen ben ekmek yiyorum ayy kendime guvenim gitti bu ara bir iştah nasil bir istahim var puff nspacamm en istedigim ekmek birakmak
Iki lt su olcak bir buyuk kupa form cay icildi
Aynı dert bende de varBen de ablamlara geldim kizlar tlfndan cok yazilmiyo ya uf
Abo aksam cok kuzum ama sen de gun icinde pek bir sey yememissin ondan bir sey diyemiyommenumu yazayım hemencik
Sabah:kuymak yumurta 3 dilim ekmek
Öğle yok kahvaltıyi geç yaptım yeşil çay içtim bi tek
Aksam : yeşil mercimek 2 tabak yedim2 dilim ekmek
Ay akşam menüsü şahane hiç benimkine benzemiiyyMenüm
Kahvaltı öğle yemeği bir oldu sadece omlet yedim
Aksam firinda tavuk yemeği patates ssoğan vs 1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?