- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.641
Abo aksam cok kuzum ama sen de gun icinde pek bir sey yememissin ondan bir sey diyemiyom
Zorla ssağlıklı yaptırdımAy akşam menüsü şahane hiç benimkine benzemiiyy
Kiz bizimkilere 1.200 vermisim dedim rahat rahat yiyebilirsin diyolar sanki bosa verdikAy valla pilav vardı ondan yememek için ekmek yedim yoksa pilav yerdim
Aksama kadar cok guzel ama aksam batirmissin kuzum keske hepsinden 1er tane yeseydinkova01post: 49512809 .!.:Ben bugün akşam yemeğine eşimin dayısına gittim.onlar da hani yemezsen alınan tiplerden.bşraz mecburiyetten yedim açıkçası
Sabah:narlı muzlu chialı yulaf lapası
Ara:2ceviz,5 kaju
Öğle:fırın tavuk,çorba,yoğurt
Ara:mandalina
Akşam: 3lahmacun,2içli köfte,ayran,salata
1minik Elmalı pasta
40 dk fitnessblender
Kızlar nerdesinzzzz ben dışarı cikcaktim vazgeçtim çok soğuk saçımi boyadım hazır evdeyken siz neler yapiyosunuz
Ben de ablamlara geldim kizlar tlfndan cok yazilmiyo ya uf
aksamki ekmek 1 olsaymisti daha guzel olurdu cnm bir de oglen yokmuHayırlı akşamlar menumu yaziyim sindi bebelerim.okuldan gelcekler
Sabah omlet peynir zeytin pekmez ve iki dilim ekmek
Ara iki mandalina
Aksam patates yemegi bir porsiyon iki bardak ayran cin biberi yaa iki dilim ekmek yedim. Pufff ekmegi yemeyen ben ekmek yiyorum ayy kendime guvenim gitti bu ara bir iştah nasil bir istahim var puff nspacamm en istedigim ekmek birakmak
Iki lt su olcak bir buyuk kupa form cay icildi
ekmek olmamismenumu yazayım hemencik
Sabah:kuymak yumurta 3 dilim ekmek
Öğle yok kahvaltıyi geç yaptım yeşil çay içtim bi tek
Aksam : yeşil mercimek 2 tabak yedim2 dilim ekmek
Menüm
Kahvaltı öğle yemeği bir oldu sadece omlet yedim
Aksam firinda tavuk yemeği patates ssoğan vs 1 bardak ayran
3 lahmacunBen bugün akşam yemeğine eşimin dayısına gittim.onlar da hani yemezsen alınan tiplerden.bşraz mecburiyetten yedim açıkçası
1minik Elmalı pasta
40 dk fitnessblender
BencedeeAksama kadar cok guzel ama aksam batirmissin kuzum keske hepsinden 1er tane yeseydin
Lahmacun annemden güzel yapar çok incecik yapar eğer seninkide öylede bisey olmaz içli köfte mi onada hayır demezdim bi onu beceremez yapamam evdekilerden bazıları sevmez.elmali kurabiyeyi boş vereydin ni va yemeseydin sporun gayet güzelBen bugün akşam yemeğine eşimin dayısına gittim.onlar da hani yemezsen alınan tiplerden.bşraz mecburiyetten yedim açıkçası
1minik Elmalı pasta
40 dk fitnessblender
munter kız anam ben ekmeği şekeri tamamen bıraktım annemgilde taşınma bahanesiyle kalınca benim felek sasti sindi tamamen bırakmak istiyorum yiyorum bari çavdar ekmeği tb ekmek al yi bari kendinle mücadele ediyorum..
Tesekkur ederim cnmmunter gayet iyi düzelmiş bayağı yanlız benden söylemesi o tatlıya kızlar takar anam senle kilomuz yakin ben kendimi icee toparlayim yoksa canım çok pis şeyler istiyy
Öğlen ekmek 1 dlm olsaymış, tatlıyı da es geçseymişsin olurmuş canım.tabi kelin ilacı olsa başına sürermişIyi geceler fistiklar. Muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdurbugun is cikisi ablama gectigim icin yazamadim. Ins xok konusmamissinizdir diye dua etmistim kabul olmus
Sabah menum
1 kirmizi biber
1 tb ekmegi
3 ct peynir
6 zeytin
1 ct helva
Ogle
1.5 kase corba
1 porsiyon et sote
2.5 dlm ekmek
Aksam
1 kasik manti
1 kasik patates salatasi
Yarim ev pogacasi
Iki minik dilim kabak tatlisi
2.5 lt su
Gunaydinnn canimmm mutlu yillarrrrrHerkese günaydın.şimdiden hepinize mutlu yıllar diliyorum
Herkese günaydın.şimdiden hepinize mutlu yıllar diliyorum
Gunaydin kizlarrrr mutlu senelerrrrr
Günaydın beybilerr
Hele akşam yemegine bak heleee ben mercimek corbasiyla cebellesirken götürmüşün lahmacunlari kuzumBen bugün akşam yemeğine eşimin dayısına gittim.onlar da hani yemezsen alınan tiplerden.bşraz mecburiyetten yedim açıkçası
1minik Elmalı pasta
40 dk fitnessblender
Mantidan sonra tatlıya çok takilmadim şahsen benekmek candir tatlimm ondan da vitamin almak lazim tamamen nasil cikaracaksin hayatindan diyetisyenler bile ekmek yediriyor kac dilim yiyerek kilo verecegiz bizBitmeyenUmidim
Tesekkur ederim cnm
Masada baska 2 cesit daha tatli vardi en hafifinden yedim vallahaaa kismayin kizlar karnim gurul gurul az yemisimm aferin diyin bana
Ayrica 1 saat alisveris yaptim yirudum unutmusum yazmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?