Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bugün akşam yemeğine eşimin dayısına gittim.onlar da hani yemezsen alınan tiplerden.bşraz mecburiyetten yedim açıkçası
Sabah:narlı muzlu chialı yulaf lapası
Ara:2ceviz,5 kaju
Öğle:fırın tavuk,çorba,yoğurt
Ara:mandalina
Akşam: 3lahmacun,2içli köfte,ayran,salata
1minik Elmalı pasta
40 dk fitnessblender

Aksama kadar cok guzel ama aksam batirmissin kuzum keske hepsinden 1er tane yeseydin

Kızlar nerdesinzzzz ben dışarı cikcaktim vazgeçtim çok soğuk saçımi boyadım hazır evdeyken siz neler yapiyosunuz

ben ablama gittim cnm

Ben de ablamlara geldim kizlar tlfndan cok yazilmiyo ya uf

bendeee bende

aksamki ekmek 1 olsaymisti daha guzel olurdu cnm bir de oglen yokmu

menumu yazayım hemencik

Sabah:kuymak yumurta 3 dilim ekmek

Öğle yok kahvaltıyi geç yaptım yeşil çay içtim bi tek

Aksam : yeşil mercimek 2 tabak yedim 2 dilim ekmek
ekmek olmamis

Menüm
Kahvaltı öğle yemeği bir oldu sadece omlet yedim
Aksam firinda tavuk yemeği patates ssoğan vs 1 bardak ayran

cok az yemissin geldi boyle begendim

3 lahmacun findik lahmacun diye dusunuyorum ama cok olmus yinede

Aksama kadar cok guzel ama aksam batirmissin kuzum keske hepsinden 1er tane yeseydin
Bencedee

Lahmacun annemden güzel yapar çok incecik yapar eğer seninkide öylede bisey olmaz içli köfte mi onada hayır demezdim bi onu beceremez yapamam evdekilerden bazıları sevmez.elmali kurabiyeyi boş vereydin ni va yemeseydin sporun gayet güzel

Iyi geceler fistiklar. Muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdur bugun is cikisi ablama gectigim icin yazamadim. Ins xok konusmamissinizdir diye dua etmistim kabul olmus

Sabah menum
1 kirmizi biber
1 tb ekmegi
3 ct peynir
6 zeytin
1 ct helva

Ogle
1.5 kase corba
1 porsiyon et sote
2.5 dlm ekmek

Aksam
1 kasik manti
1 kasik patates salatasi
Yarim ev pogacasi
Iki minik dilim kabak tatlisi
2.5 lt su

munter kız anam ben ekmeği şekeri tamamen bıraktım annemgilde taşınma bahanesiyle kalınca benim felek sasti sindi tamamen bırakmak istiyorum yiyorum bari çavdar ekmeği tb ekmek al yi bari kendinle mücadele ediyorum..

ekmek candir tatlimm ondan da vitamin almak lazim tamamen nasil cikaracaksin hayatindan diyetisyenler bile ekmek yediriyor kac dilim yiyerek kilo verecegiz biz BitmeyenUmidim
munter gayet iyi düzelmiş bayağı yanlız benden söylemesi o tatlıya kızlar takar anam senle kilomuz yakin ben kendimi icee toparlayim yoksa canım çok pis şeyler istiyy
Tesekkur ederim cnm
Masada baska 2 cesit daha tatli vardi en hafifinden yedim vallahaaa kismayin kizlar karnim gurul gurul az yemisimm aferin diyin bana

Ayrica 1 saat alisveris yaptim yirudum unutmusum yazmayi

Öğlen ekmek 1 dlm olsaymış, tatlıyı da es geçseymişsin olurmuş canım.tabi kelin ilacı olsa başına sürermiş

Hele akşam yemegine bak heleee ben mercimek corbasiyla cebellesirken götürmüşün lahmacunlari kuzum

Mantidan sonra tatlıya çok takilmadim şahsen ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…