- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.661
Ay kiizzz ne uğraşmışın
Seviyorum tirnak suslemeyi ama ev hanimi olunca ikinci güne bozulmus oluyiiiAy kiizzz ne uğraşmışınben olsam bende aglardim ama şahane duruyo
Bende bugun 9 da uyandim kizim saolsun uyuduk acikkGünaydın kizlaarr ben malum 3 günlük bi tatildeyim o yüzden geç uyanıyorum bakamıyorum buralara napiyosunuz nası gidiyo diyetvar mı bi sorunu olan
Hemen bakiyirimmDunku menume yprum yapilmamiss
Ay ben normal oje ye bile uşenirdim allah tan sevdick oje sevmiyo sürme diyoSeviyorum tirnak suslemeyi ama ev hanimi olunca ikinci güne bozulmus oluyiii
Ahahah bide nası anlatiyoBende bugun 9 da uyandim kizim saolsun uyuduk acikkgayet enerjiğim kurabiyeler yaptim kardeşimin doğum günü için yicem bugun herselleri
Hmm guzel gibi gibuiiIyi geceler fistiklar. Muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdurbugun is cikisi ablama gectigim icin yazamadim. Ins xok konusmamissinizdir diye dua etmistim kabul olmus
Sabah menum
1 kirmizi biber
1 tb ekmegi
3 ct peynir
6 zeytin
1 ct helva
Ogle
1.5 kase corba
1 porsiyon et sote
2.5 dlm ekmek
Aksam
1 kasik manti
1 kasik patates salatasi
Yarim ev pogacasi
Iki minik dilim kabak tatlisi
2.5 lt su
Kuzun sen akşam güne falan mı gittin salatalar pogcalarIyi geceler fistiklar. Muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdurbugun is cikisi ablama gectigim icin yazamadim. Ins xok konusmamissinizdir diye dua etmistim kabul olmus
Sabah menum
1 kirmizi biber
1 tb ekmegi
3 ct peynir
6 zeytin
1 ct helva
Ogle
1.5 kase corba
1 porsiyon et sote
2.5 dlm ekmek
Aksam
1 kasik manti
1 kasik patates salatasi
Yarim ev pogacasi
Iki minik dilim kabak tatlisi
2.5 lt su
Ayy bi güncük kacamak sonra geri toparlıcam hemen biraz kafa dagitiyimAhahah bide nası anlatiyobende bugün bi araştırma yapıp bacak eritmek için spor hareketlerine baslicam çevreden sürekli senin bacakların kalın kilon çok iyi lafları duymaya basladim
Bu günluk hakkın ama kimse duymasnAyy bi güncük kacamak sonra geri toparlıcam hemen biraz kafa dagitiyimiç bacak problemin varsa pilates çemberi yada thing master oneririm canim benimde bacaklarim kalin her kiloda ama thing master ic bacagimi bayaa sıkılaştırdi bicime soktu
Ya mecburiyetten yedim.daha da ısrar ettiler paket yapın yarın yerim dedim eve getirdimHele akşam yemegine bak heleee ben mercimek corbasiyla cebellesirken götürmüşün lahmacunlari kuzum
Aşkolsun beni adamdan saymadın mıDunku menume yprum yapilmamiss
Sabah ye ama aksam biraksan ekmegi super olur canimmHayırlı akşamlar menumu yaziyim sindi bebelerim.okuldan gelcekler
Sabah omlet peynir zeytin pekmez ve iki dilim ekmek
Ara iki mandalina
Aksam patates yemegi bir porsiyon iki bardak ayran cin biberi yaa iki dilim ekmek yedim. Pufff ekmegi yemeyen ben ekmek yiyorum ayy kendime guvenim gitti bu ara bir iştah nasil bir istahim var puff nspacamm en istedigim ekmek birakmak
Iki lt su olcak bir buyuk kupa form cay icildi
Ahh o aksamki ekmek olmasaamenumu yazayım hemencik
Sabah:kuymak yumurta 3 dilim ekmek
Öğle yok kahvaltıyi geç yaptım yeşil çay içtim bi tek
Aksam : yeşil mercimek 2 tabak yedim2 dilim ekmek
Ayy ailcek yedirmisler size kız yazikkk alışkın olmayan migdeye o kadar yüklenilir miYa mecburiyetten yedim.daha da ısrar ettiler paket yapın yarın yerim dedim eve getirdimçocuklara yedireceğim.bir gittik dayının eşi demez mi sabah 10 dan beri uğraşıyorum hiç oturmadım.içli köfteyi kendi çıkarmış sonradan.bugün diyet miyet yok dediler.zaten gece rahatsızlandım soda içtim.minik oğlan kustu
Ayyy harikkkaaMenüm
Kahvaltı öğle yemeği bir oldu sadece omlet yedim
Aksam firinda tavuk yemeği patates ssoğan vs 1 bardak ayran
Kiizz lahmacunu bi tane yeseydin yaaBen bugün akşam yemeğine eşimin dayısına gittim.onlar da hani yemezsen alınan tiplerden.bşraz mecburiyetten yedim açıkçası
Sabah:narlı muzlu chialı yulaf lapası
Ara:2ceviz,5 kaju
Öğle:fırın tavuk,çorba,yoğurt
Ara:mandalina
Akşam: 3lahmacun,2içli köfte,ayran,salata
1minik Elmalı pasta
40 dk fitnessblender
O ekmek olmasa pilav yerdimAhh o aksamki ekmek olmasaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?