Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kizlaarr ben malum 3 günlük bi tatildeyim o yüzden geç uyanıyorum bakamıyorum buralara napiyosunuz nası gidiyo diyet var mı bi sorunu olan

Günaydın kizlaarr ben malum 3 günlük bi tatildeyim o yüzden geç uyanıyorum bakamıyorum buralara napiyosunuz nası gidiyo diyet var mı bi sorunu olan
Bende bugun 9 da uyandim kizim saolsun uyuduk acikkgayet enerjiğim kurabiyeler yaptim kardeşimin doğum günü içinyicem bugun herselleri

Bende bugun 9 da uyandim kizim saolsun uyuduk acikkgayet enerjiğim kurabiyeler yaptim kardeşimin doğum günü içinyicem bugun herselleri
Ahahah bide nası anlatiyo bende bugün bi araştırma yapıp bacak eritmek için spor hareketlerine baslicam çevreden sürekli senin bacakların kalın kilon çok iyi lafları duymaya basladim

Hmm guzel gibi gibuii corbada ekmek yerine geciyo o yuzden ekmek yicen zaman bence corbayi yarim kase ic tatlim oglenin sabahin guzel yine de aksam gün olmuş rismen ama az az yemissin afiyet olsun kilo olmasin bebegim

Kuzun sen akşam güne falan mı gittin salatalar pogcalar
Bende sabah için az besleniyosun kilona göre yeşillik domates falanda koy kahvaltiya

Ahahah bide nası anlatiyo bende bugün bi araştırma yapıp bacak eritmek için spor hareketlerine baslicam çevreden sürekli senin bacakların kalın kilon çok iyi lafları duymaya basladim
Ayy bi güncük kacamak sonra geri toparlıcam hemen biraz kafa dagitiyim iç bacak problemin varsa pilates çemberi yada thing master oneririm canim benimde bacaklarim kalin her kiloda ama thing master ic bacagimi bayaa sıkılaştırdi bicime soktu

Bu günluk hakkın ama kimse duymasn
Onlarada bi bakayım eğer istediğim şekle gelirsem belki hedef kilomu 56 ya çeker mezun olurum

Hele akşam yemegine bak heleee ben mercimek corbasiyla cebellesirken götürmüşün lahmacunlari kuzum
Ya mecburiyetten yedim.daha da ısrar ettiler paket yapın yarın yerim dedim eve getirdimçocuklara yedireceğim.bir gittik dayının eşi demez mi sabah 10 dan beri uğraşıyorum hiç oturmadım.içli köfteyi kendi çıkarmış sonradan.bugün diyet miyet yok dediler.zaten gece rahatsızlandım soda içtim.minik oğlan kustu

Sabah ye ama aksam biraksan ekmegi super olur canimm ev girdi mi duzene

Ayy ailcek yedirmisler size kız yazikkk alışkın olmayan migdeye o kadar yüklenilir mi

Kiizz lahmacunu bi tane yeseydin yaa o zaman gayet guzel olurdu menunnspor harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…