- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.681
O sebeple ekmek masum hakim hanimOvvyirdin inanırım
Temem tememO sebeple ekmek masum hakim hanim
AhahahŞuan kızım büyük bi şaşkınlıkla shreki izliyoayyy tiksindi shrekden
Ahahahilk izledigimde bende öyle olmustum
Shrekden once Alice harikalar diyarında vardi film olani kizimda onu gözünü belerterek izlediBnm yegenimde korku filmlerini öyle izliyoms gözlerini kocaman açıp
Ay kızlar kusura bakmayın ben de pek yazamiyom tlfundan pek zzor oluyor ama hep sizleyim
Çocukların tepkileine bayiliyorum
Shrekden once Alice harikalar diyarında vardi film olani kizimda onu gözünü belerterek izledi
Hafta sonu diye hoşgörülü olalım bariAy kızlar kusura bakmayın ben de pek yazamiyom tlfundan pek zzor oluyor ama hep sizleyim
1 kasik mantim cok mu geldi gozune deli gibi manti seven ben 1 lasik yidimmMantidan sonra tatlıya çok takilmadim şahsen ben
sag ol bebisimmmmm corbayi coook seviyorum 1 kaseden asagisi kurtarmiyiiHmm guzel gibi gibuiicorbada ekmek yerine geciyo o yuzden ekmek yicen zaman bence corbayi yarim kase ic tatlim oglenin sabahin guzel yine de aksam gün olmuş rismen ama az az yemissin afiyet olsun kilo olmasin bebegim
ablam dokturmus diyetteyim yapma dedimdi ama dinlememis beniiKuzun sen akşam güne falan mı gittin salatalar pogcalar
Bende sabah için az besleniyosun kilona göre yeşillik domates falanda koy kahvaltiya
Ayy bi güncük kacamak sonra geri toparlıcam hemen biraz kafa dagitiyimiç bacak problemin varsa pilates çemberi yada thing master oneririm canim benimde bacaklarim kalin her kiloda ama thing master ic bacagimi bayaa sıkılaştırdi bicime soktu
bebisim olur mu oyle sey yeni yorum yapilmamis dimik istedimAşkolsun beni adamdan saymadın mı
tiskinilmiyecek gibi degilkiŞuan kızım büyük bi şaşkınlıkla shreki izliyoayyy tiksindi shrekden
Ay kızlar kusura bakmayın ben de pek yazamiyom tlfundan pek zzor oluyor ama hep sizleyim
Tatlım kusura bakma etiketi daha yeni gördüm
Annem de şimdi pide yapıyo bende keeviz yapiyorm kendime inşallah yemem pideden inşallahhh1 kasik mantim cok mu geldi gozune deli gibi manti seven ben 1 lasik yidimm
sag ol bebisimmmmm corbayi coook seviyorum 1 kaseden asagisi kurtarmiyiiidikkkat edecegimm tatlimmm et de ekmeksiz yenmiyi yaaa
ablam dokturmus diyetteyim yapma dedimdi ama dinlememis benii
yinede ben rekor kirdim kizlar o masadan o kadar az yiyecek yiyerek kalkmanin verdigi mutluluk pahabicilemez
kahvaltiya domates cok seviyorum ama kisin yiyemiyorumm baska me yiyebilirimm ya
o ne giii
bende de ic bacak problemi var yaa
bebisim olur mu oyle sey yeni yorum yapilmamis dimik istedim
tiskinilmiyecek gibi degilki
Annem de şimdi pide yapıyo bende keeviz yapiyorm kendime inşallah yemem pideden inşallahhh
Ay bacaklarim incelse hiç ugrasmicam zsyiflamaya zayifladikça göbek gitti bacaklar kocaman kaldi
Vuuu resime bakkkkEki Görüntüle 1932889 mutluuu yilllarrrrr fistiklarr❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?