Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mantidan sonra tatlıya çok takilmadim şahsen ben
1 kasik mantim cok mu geldi gozune deli gibi manti seven ben 1 lasik yidimm

Hmm guzel gibi gibuii corbada ekmek yerine geciyo o yuzden ekmek yicen zaman bence corbayi yarim kase ic tatlim oglenin sabahin guzel yine de aksam gün olmuş rismen ama az az yemissin afiyet olsun kilo olmasin bebegim
sag ol bebisimmmmm corbayi coook seviyorum 1 kaseden asagisi kurtarmiyii idikkkat edecegimm tatlimmm et de ekmeksiz yenmiyi yaaa

Kuzun sen akşam güne falan mı gittin salatalar pogcalar
Bende sabah için az besleniyosun kilona göre yeşillik domates falanda koy kahvaltiya
ablam dokturmus diyetteyim yapma dedimdi ama dinlememis benii

yinede ben rekor kirdim kizlar o masadan o kadar az yiyecek yiyerek kalkmanin verdigi mutluluk pahabicilemez

kahvaltiya domates cok seviyorum ama kisin yiyemiyorumm baska me yiyebilirimm ya

o ne giii
bende de ic bacak problemi var yaa

Aşkolsun beni adamdan saymadın mı
bebisim olur mu oyle sey yeni yorum yapilmamis dimik istedim

Şuan kızım büyük bi şaşkınlıkla shreki izliyo ayyy tiksindi shrekden
tiskinilmiyecek gibi degilki

Ay kızlar kusura bakmayın ben de pek yazamiyom tlfundan pek zzor oluyor ama hep sizleyim

Mefkurem canim bakar msn @Moonlii nin yuzdesi yanina düstüğümüz not dogru muu 6 ay gecti izinde olali ve 4.5 kilo fazlaligi var listeye dogru sekilde alabildik mi
Tatlım kusura bakma etiketi daha yeni gördüm

Listeyi paylaşınca zaten bakmıştım
Doğru olduğunu görünce buraya bakmaya gerek duymamıştım

Kız sen niye listeden ayrıldın

Annem de şimdi pide yapıyo bende keeviz yapiyorm kendime inşallah yemem pideden inşallahhh
Ay bacaklarim incelse hiç ugrasmicam zsyiflamaya zayifladikça göbek gitti bacaklar kocaman kaldi

Inanamiyorum kizlar komse ugramamis buraya

Menummm

Sabah
4 dlm peynir
6 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 dlm ekmek tb.
1 ad. Biber

Oglen
2 ks acili kahvaltilik sos
Yarim dilim ekmek
4 catal patates kizartmasi
2 catal cecil peyniri
2 kuru incir

Aksam
4 ks. Manti
1 sigara boregi
1 dlm cikolatali pasta

2 saat yuruyus
0 su bugun hic su icemedim

Npt ark gitmistim ancak bu kadar az yiyebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…