Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay senin telefonda mı gitti
Yok gitmedi de benim yeni ev de çekmiyor bazı yerde mevcut ağ kayıtlı değil diyip duruyor ve nerede girelim ben telde yaziyom canım.
Bu 3-4 gündür VC problemi yaşıyorum ve bugün yarın regl olacagim ödem oluştu heral.birde yaklaşık bir aydır sigara kullandım üç gündür bıraktım artık kullanmiyacagim belki onun etkisinde olabilir ama kilo almamaya calisacam bugün kahvaltıda ekmek yemedim bugün bırakmak için büyük adım oldu inş başaracağım bu hafta böyle artidayim olabilecek. Birde spor olarak ben yürüyüş yaparım haftanın 3-4 günü evde de vaktim olursa yaparım birseyler

su iç bol bol kuzum ben sinameki içiyorum ama sana önermiyorum tabisiii yürüyüşte yi geliyo wc sorununa hadi bakalım belki kilonu korursun artı cıkmazsın belli mi olur

Ben zaten yapıyorum.kendi sistemim var.

Tabikii ben ben bennn

Kızlar maalesefff şimdi eve geldim dışardaydım benim beyle ve üsgünüm ki pasta yedimm yemezsem zorla yediriyor hem de d.gunum dıye kıramadım işin kötü tarafı akşama millet gelecek ve yine pasta ama bu kez yarısını falan yerim göstermelik başka yemem kızlarrr sonraki günlerde çok dikkat ederim sözzz

Bugun dogum gunun canim kendi pastandan yicektin tabi ama aksamkinde dikkat ett

bugün senin doğum günün kızamayız ki sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…