- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.761
Yok gitmedi de benim yeni ev de çekmiyor bazı yerde mevcut ağ kayıtlı değil diyip duruyor ve nerede girelim ben telde yaziyom canım.ay senin telefonda mı gitti
Yok gitmedi de benim yeni ev de çekmiyor bazı yerde mevcut ağ kayıtlı değil diyip duruyor ve nerede girelim ben telde yaziyom canım.
Bu 3-4 gündür VC problemi yaşıyorum ve bugün yarın regl olacagim ödem oluştu heral.birde yaklaşık bir aydır sigara kullandım üç gündür bıraktım artık kullanmiyacagim belki onun etkisinde olabilir ama kilo almamaya calisacam bugün kahvaltıda ekmek yemedim bugün bırakmak için büyük adım oldu inş başaracağım bu hafta böyle artidayim olabilecek. Birde spor olarak ben yürüyüş yaparım haftanın 3-4 günü evde de vaktim olursa yaparım birseyler
kolay gelsin canıımBen temizlik yapacagim sonra görüşürüzöpüldünüz..
Ben zaten yapıyorum.kendi sistemim var.şimdi kuzular spor yapanlar ve yapmak isteyenler(ben)
sporu iki grup olarak yapalım diye düşünmekteyim kardeş takımımız o şekilde yapıyormuş. bi yarış halinde olursak daha cok istekli oluruz. iki grup kuralım ilk önce katılmak isteyenler bi el kaldırsın
fikirlerinizi de söyleyin ayrıca
SekerPancarii
K kova01
kaptinn
BitmeyenUmidim
@Moonlii
htc71
@qserpo
@Kubser
@munter
@annekizaski
@manoly
@arslnseda
edan18
@Pain Killer
Ben zaten yapıyorum.kendi sistemim var.
ay senin telefonda mı gitti
benimki yapilmis canim bugun alicam
Ben de varım kızlar beraber yapabliriss
Bende bendeoh süper3 kişi daha kabul etse
Tabikii ben ben bennnşimdi kuzular spor yapanlar ve yapmak isteyenler(ben)
sporu iki grup olarak yapalım diye düşünmekteyim kardeş takımımız o şekilde yapıyormuş. bi yarış halinde olursak daha cok istekli oluruz. iki grup kuralım ilk önce katılmak isteyenler bi el kaldırsın
fikirlerinizi de söyleyin ayrıca
SekerPancarii
K kova01
kaptinn
BitmeyenUmidim
@Moonlii
htc71
@qserpo
@Kubser
@munter
@annekizaski
@manoly
@arslnseda
edan18
@Pain Killer
Hakittim
Bugun dogum gunun canim kendi pastandan yicektin tabi ama aksamkinde dikkat ettKızlar maalesefff şimdi eve geldim dışardaydım benim beyleve üsgünüm ki pasta yedimm yemezsem zorla yediriyor hem de d.gunum dıye kıramadım işin kötü tarafı akşama millet gelecek ve yine pasta ama bu kez yarısını falan yerim göstermelik başka yemem kızlarrr sonraki günlerde çok dikkat ederim sözzz
Kızlar maalesefff şimdi eve geldim dışardaydım benim beyleve üsgünüm ki pasta yedimm yemezsem zorla yediriyor hem de d.gunum dıye kıramadım işin kötü tarafı akşama millet gelecek ve yine pasta ama bu kez yarısını falan yerim göstermelik başka yemem kızlarrr sonraki günlerde çok dikkat ederim sözzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?