Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben size diyorum ben kilo veremiyorummmmmm

buraya daha cok ugra bebeğim bak bende kilo veremeyen biriyim ama sürekli burda oldugumda psikolojik olarak kendimi mecbur hissedip dikkat ediyorum.
sen cok ugrasmıyosun konusmuyosun bizimle
bak biraz bizimle takıl gör nası zayıflıyosun

sporunu yap gel sonra bi spor listesi hazırlayalım kuzum bu kızlar cok tembel spor yapmıyolar hiç bana benzememişler
Yaptim ben sporumu 35 dk twist shape yaptim kahvaltimi da yaptim bu hafta eşim ogleden sonra 2 bucukda gidiyo işe o gidince tekrar 15 dk twist shape yapip squatlarimi karin hareketlerimi falan yapicam hazirlayalim canim

Kızlar ben de cuma:64.6
Bugün:65.1
500 gr artıdayım.cuma lahmacun faciası ,cumartesi yılbaşı ,bugün regl oldum.yine az almışım diyorum.benim minik ishal oldu çok uykusuzum sabaha kadar eşimle nöbetleşe kalktık.

günaydın canıımm. bende +500 gr
ishal salgını var sanırım bu ara herkesten duyuyorum

günaydın canıımm. bende +500 gr
ishal salgını var sanırım bu ara herkesten duyuyorum

Ayy ben olsam bendede tersi kabizlik ve bir kilo artidayim puffff bugün yarın regl olacagim ödem oluştu ve ayriyeten ekmeği bıraktım bugünden itibaren yoksa beni dövün sözümü tutmazsamm puffff yaa

Ay kızlar hedeficim şuan başkasının telden girdim buraya benim tel dün den beri kafayı yedi beni arayanlar ulaşamamış lar bende sizi okuyamadım bı baktiracam problem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…