- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.741
ben size diyorum ben kilo veremiyorummmmmm
kızlar spooorGünaydın kızlarr ben de cuma gunu 63.7 düm bugun 64.3 olmuşumm
Kuzu spor dogru dıyonoyyy
kızlar spooor
Aynen canim bu hafta sıkı tutup 52 ye inmem benimmbu hafta vermemiz şart oldu gari
Yaptim ben sporumu 35 dk twist shape yaptim kahvaltimi da yaptim bu hafta eşim ogleden sonra 2 bucukda gidiyo işe o gidince tekrar 15 dk twist shape yapip squatlarimi karin hareketlerimi falan yapicamsporunu yap gel sonra bi spor listesi hazırlayalım kuzumbu kızlar cok tembel spor yapmıyolar hiç bana benzememişler
Gunaydin tatlişGünaydın kızlarr ben de cuma gunu 63.7 düm bugun 64.3 olmuşumm
Ayyy dogum gunun kutlu olsun bitanemmKuzu spor dogru dıyon
bugün benim doğum günümmmmmmmm
Doğumgünün kutlu olsunKuzu spor dogru dıyon
Kuzu spor dogru dıyon
hemen baslıyorum calışmalaraYaptim ben sporumu 35 dk twist shape yaptim kahvaltimi da yaptim bu hafta eşim ogleden sonra 2 bucukda gidiyo işe o gidince tekrar 15 dk twist shape yapip squatlarimi karin hareketlerimi falan yapicamhazirlayalim canim
günaydın canıımm. bende +500 grKızlar ben de cuma:64.6
Bugün:65.1
500 gr artıdayım.cuma lahmacun faciası ,cumartesi yılbaşı ,bugün regl oldum.yine az almışım diyorum.benim minik ishal oldu çok uykusuzum sabaha kadar eşimle nöbetleşe kalktık.
Ayyy dogum gunun kutlu olsun bitanemmailenle sevdiklerinle nice mutlu saglikli hayirli uzun senelere
Doğumgünün kutlu olsun
ah dimiiiiidoğum günün kutlu olsun canııımmmm iyiki doğmuşsun
günaydın canıımm. bende +500 gr
ishal salgını var sanırım bu ara herkesten duyuyorum
Ayy ben olsam bendede tersi kabizlikve bir kilo artidayim puffff bugün yarın regl olacagim ödem oluştu ve ayriyeten ekmeği bıraktım bugünden itibaren yoksa beni dövün sözümü tutmazsamm puffff yaa
Ay kızlar hedeficim şuan başkasının telden girdim buraya benim tel dün den beri kafayı yedi beni arayanlar ulaşamamış lar bende sizi okuyamadım bı baktiracam problem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?