- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.721
Dunku menum:
Sabah: peynir zeytin yarım tost ekmegınde tost 1 bardak çay
Ara: Yeşil çay bir avuc antep fıstığı
Akşam: Şiş kebap bir şiş 6 tane kuşbaşı yani, yanında ayran 2 bardak
Ara: Yeşil çay
Gece: 1 dilimin yarısı pastatek kaçamak bu sanırım
2 lt su
Bugunku menum
Sabah yarım patatesli bazlama,peynir zeytin domates salatalık 1 bardak cay
Ara falan yok kızlar tum gun temızlk yaptım
Akşam: Sebzeli kavurma 2 3 kaşık, 1 dilim tb ekmeği
Şimdi yeşil çay, tarhana badem
Jilliana devam
Sag ol cnmmmmGayet guzel kuzum
Napıyn kuzum bugun buralarda kımse yokkguzel cnm pastada az yemissin gunude hafif gecirmissin
Sag ol cnmmmm
Günaydın dun komsumda tartildim 109,7 çıktım bugün tamirden tartım geliyor devam etmek istiyorum hepinizin yeni yılını kutlarimeczane falan yok mu yakınlarda canım
canimm uyumusum aksamNapıyn kuzum bugun buralarda kımse yokk
amiinnnnDünden beri misafir vardı kızlar. Anca geldim.hepinize mutlu yıllar. Sabah kötü uyandık yine bir hain saldırı. Allah yardım etsin bizlere
Günaydın dun komsumda tartildim 109,7 çıktım bugün tamirden tartım geliyor devam etmek istiyorum hepinizin yeni yılını kutlarim
gunaydin cnmmmm bende artidayim kacamagimda yok nasil oldu anlamadim dun sabah iyiydim bu sabah berbatkızlar günaydııınnnn ben dün evde değildim o yüzden hiç ugrayamadım gece gec geldim sabahta geç kaldım zaten tartı resmi yok ama birazdan gidip iş yerinde tartılcam kesin artıdayım akşam ablamda cok yedim cünkü
gunaydin cnmmmm bende artidayim kacamagimda yok nasil oldu anlamadim dun sabah iyiydim bu sabah berbat
Günaydın dun komsumda tartildim 109,7 çıktım bugün tamirden tartım geliyor devam etmek istiyorum hepinizin yeni yılını kutlarim
Ben felaket artidayimmmcuma 56,9
bugun 57,5
ayyy şaka gibi
İyi sayilir kuzum moral bozmadan bugun yeni haftayla guzel bi baslangic yapicam spor zamaniigünaydın canııımmnasılsın
Ben felaket artidayimmm54.6 ciktimm cuma gunu 52.8dim nasill olur yaa demekki diyeti boşlasam ayda 10 kilo alicam neyse bugun diyete devam omür boyu diyetteyim
İyi sayilir kuzum moral bozmadan bugun yeni haftayla guzel bi baslangic yapicam spor zamanii
ben size diyorum ben kilo veremiyorummmmmmay sen kilo almışssın kuzum niye öyle oldu
neden biz kilo veremiyozzzzzzzzcuma 56,9
bugun 57,5
ayyy şaka gibi
mutlu yıllarDünden beri misafir vardı kızlar. Anca geldim.hepinize mutlu yıllar. Sabah kötü uyandık yine bir hain saldırı. Allah yardım etsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?