- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.821
Birlikte basaracagiz yaza fit girecegizzz insVallami kız msj görmedim gözüme tığ kaçmıştır o arada ben çok meşguldüm garı ingilenirim senle tmm dir sen bendesin :))
Senin sağlığına nasıl geliyorsa öyle beslen tabiki ben bundan 1.5yil önce sağlıklı yaşam diyetisyene gitmistim o diyette günde 11dilim cavdar veya tb ekmek vardı birde günde 5-6sb yoğurt vardi yediğimde yani uyguladığımda 5kg vermistim uzun süre yapamamıştım bazı sebeplerden böyle yiyerek metabolizmayı hızlandırıyor uygulamadiginda yemediğini makina tartı tek tek söylüyordu yoğurdu,ekmeğini ,peyniri, suyu icmedigine kadar ,sonraki aylar ekmeğini vs kisiyordu azaltiyordu, aslında böylesi daha sağlıklı ama banada aç kalmak kolayima geliyor :))
gunaydin cnmGünaydın kızlar
tuzlu fıstıklar olmayaymış nerdeyse oluyomus
Birlikte basaracagiz yaza fit girecegizzz ins
gunaydin cnm
Tansiyonummu dusseymis
Dayanamadimm kuzu cok as yedimm affola
Gunaydin kizlarrrr
Artıları eksiye çevirmem lazım.2 hafta sonra oğluşumun 1. Yaşgünü.o zamana kadar bozmayı düşünmüyorum.ilk oğlumun doğumgünü resimlerinde şişkoydum 77 kg civarı.bunda incecik olmak. İstiyorumkuzu cok istikrarlısın bu hafta hadi hayırlısı
Artıları eksiye çevirmem lazım.2 hafta sonra oğluşumun 1. Yaşgünü.o zamana kadar bozmayı düşünmüyorum.ilk oğlumun doğumgünü resimlerinde şişkoydum 77 kg civarı.bunda incecik olmak. İstiyorum
günaydın canııımm oldu mu telefonunGünaydın kızlarrr
Oldu canım elimdegünaydın canııımm oldu mu telefonun
günaydın beybisiiiiGünaydınn tatlışlarrr
Oldu canım elimde
Evet evet giriyorumgünaydın beybisiiii
ay hadi gözümüz aydınsende spor listesine giriyosun dimiii
6 kişimiyiz @ParteMoralll sende katil kuzum sporao zaman listedekileredan18 htc71 munter kaptinn @selcanmehmetcan sende katılırsın bize diye düşünüyorum başka kim kaldıı bilmiyorum unuttuklarım el kaldırsın SekerPancarii kuzum biz bu kadarız
yok malesef isten 6 da çıkıyorum eve git çocuk okuldan geliyo yemek ye 8 akşam karanlık köpekler var dışarıda çıkamıyorum her yer kilitameliyat en son care canım benim.
bu kadar karamsar olma bak bende bu hafta kilo alıyorumgeçen hafta vermiştim ama senin gbi kendimi bırakmıyorm cok şükür sağlıgımız yerinde kilolarda kalıcı değil gidici..
günlük 1 saat yürüyüş apmaya vaktin var mı ?
gayet hoştur başkanım6 kişimiyiz @ParteMoralll sende katil kuzum sporane yapalim ikiye mi bolunelim haftalik hangi takim kac dk spor yapmis ona bakalim ve kazanan takimi aciklayalim nasil boyle
olabileer yarış şeklinde daha istekli oluruz hem6 kişimiyiz @ParteMoralll sende katil kuzum sporane yapalim ikiye mi bolunelim haftalik hangi takim kac dk spor yapmis ona bakalim ve kazanan takimi aciklayalim nasil boyle
yok malesef isten 6 da çıkıyorum eve git çocuk okuldan geliyo yemek ye 8 akşam karanlık köpekler var dışarıda çıkamıyorum her yer kilit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?