Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

derdime çareee ekmek beni baştan çıkartıyor evimi ocağımı dağıtcak
Spor yapmama ragmen cok hizli kilo aldim 3 günde vee aglicam nerdeyse menu yazmaya devam edicem bende 54.9 ciktim bugun 52 kiloyu begenmezken 55 oldum nerdeyse kalori sayimina başlıyorum bugün şuan da spor yapiyorum gidecekkk hipsiiii

Spor yapmama ragmen cok hizli kilo aldim 3 günde vee aglicam nerdeyse menu yazmaya devam edicem bende 54.9 ciktim bugun 52 kiloyu begenmezken 55 oldum nerdeyse kalori sayimina başlıyorum bugün şuan da spor yapiyorum gidecekkk hipsiiii

oy kuzu sen niye o kadar aldın
ama moral bozmak yok çünkü bende cok aldım hadi cumaya kadar bi düzelsek hayırlısıyla

oy kuzu sen niye o kadar aldın
ama moral bozmak yok çünkü bende cok aldım hadi cumaya kadar bi düzelsek hayırlısıyla
Ayy ben boyleyim iste kizz 2 senedir kilomu koruma savaşı veriyorum ama gelde bana sooor bu 3 gunde de cok yedim bunaldim hep az yimekten all sana cok yemek neyse yaa olur o kadar dimi hemen veririmm kii 40 dk twist shape yaptim gune harika basladim

bu azimle verirsin tabiki demke ki bünyen kilo almaya elverişli

bu azimle verirsin tabiki demke ki bünyen kilo almaya elverişli
Aynen canim ben kilo almaya cok musaitim yani dedigim gibi kilolarimin cogunu vereli 2 sene oldu ama ben 2 senedir hep diyet moddayim yoksa ben coktan geri 75 hatta 80 olurdumm ama napim zayiflik guzel ve o kadar emek verdim almamak icin elimden geleni yapicam

zayıflık tabikide güzel dikkat edelim o zaman ben maksimum 61 e cıktım ama o bile cok zorluyo yaşam kalitesini

6 kişimiyiz @ParteMoralll sende katil kuzum spora ne yapalim ikiye mi bolunelim haftalik hangi takim kac dk spor yapmis ona bakalim ve kazanan takimi aciklayalimnasil boyle
Sagol kankilito dusundugun icin ben listede degilim yer isgal etmiyim bsver. Onemli olan yapmak zaten
bencede sen en iyisi kalori say hem istedklerini yersin hemde bu kadar almazsn.
Uzulme cogu odem kalici olmadan yolla panpikk

Sagol kankilito dusundugun icin ben listede degilim yer isgal etmiyim bsver. Onemli olan yapmak zaten
bencede sen en iyisi kalori say hem istedklerini yersin hemde bu kadar almazsn.
Uzulme cogu odem kalici olmadan yolla panpikk

listeyle ne alakası var kuzum bu sadece spor için hem listeye de gireceksin zaten dimi

Kızlar ben de hala kilo veriyorum ya ve daha da vermem gerek. eğer ağır sporlar yapılcaksa girmeyeyim mi ?mesela ben hep jillian yapıyorum o olur mu kilo verirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…