- 17 Aralık 2016
- 238
- 301
- 18
- 47
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.841
denicemevde spor yap canım bak biz kendi aramızda spor yapcaz 2 grup olarak ona katılırsın bi süre kendini alıştırdıktan sonra.
egzersiz videoları var azar azar onlara başlayabilirsin
gayet hoştur başkanım
Ayninnnolabileer yarış şeklinde daha istekli oluruz hem
Ekmek olmasa aksam süperrrmenüm
sabah: tavada yumurta zeytin peynir 1 d.ekmk
öğle:corba yeşil mercimek 1 tane kuru patlıcan dolması cok küçüktü
akşam: 5 kaşık kereviz yemeği k.fasulye 2 dilim ekmek
Ekmek olmasa aksam süperrr
Spor yapmama ragmen cok hizli kilo aldim 3 günde vee aglicam nerdeysederdime çareee ekmek beni baştan çıkartıyor evimi ocağımı dağıtcak
Spor yapmama ragmen cok hizli kilo aldim 3 günde vee aglicam nerdeysemenu yazmaya devam edicem bende 54.9 ciktim bugun 52 kiloyu begenmezken 55 oldum nerdeyse kalori sayimina başlıyorum bugün şuan da spor yapiyorum gidecekkk hipsiiii
Ayy ben boyleyim iste kizz 2 senedir kilomu koruma savaşı veriyorum ama gelde bana soooroy kuzu sen niye o kadar aldın
ama moral bozmak yok çünkü bende cok aldım hadi cumaya kadar bi düzelsek hayırlısıyla
denicem
Ayy ben boyleyim iste kizz 2 senedir kilomu koruma savaşı veriyorum ama gelde bana sooorbu 3 gunde de cok yedim bunaldim hep az yimekten all sana cok yemek neyse yaa olur o kadar dimi hemen veririmm kii 40 dk twist shape yaptim gune harika basladim
Ama kilo fazlasi olanlara sadece yürüyüş öneriyollar kizdenicem yok kız denicem yok yapmalısın bak şimdiSekerPancarii sana spor önersin o benden daha tecrübeli spor konusunda çünkü
Aynen canim ben kilo almaya cok musaitim yani dedigim gibi kilolarimin cogunu vereli 2 sene oldu ama ben 2 senedir hep diyet moddayim yoksa ben coktan geri 75 hatta 80 olurdummbu azimle verirsin tabikidemke ki bünyen kilo almaya elverişli
Ama kilo fazlasi olanlara sadece yürüyüş öneriyollar kiz
Aynen canim ben kilo almaya cok musaitim yani dedigim gibi kilolarimin cogunu vereli 2 sene oldu ama ben 2 senedir hep diyet moddayim yoksa ben coktan geri 75 hatta 80 olurdummama napim zayiflik guzel ve o kadar emek verdim almamak icin elimden geleni yapicam
Sagol kankilito dusundugun icin6 kişimiyiz @ParteMoralll sende katil kuzum sporane yapalim ikiye mi bolunelim haftalik hangi takim kac dk spor yapmis ona bakalim ve kazanan takimi aciklayalim nasil boyle
bencede sen en iyisi kalori say hem istedklerini yersin hemde bu kadar almazsn.Spor yapmama ragmen cok hizli kilo aldim 3 günde vee aglicam nerdeysemenu yazmaya devam edicem bende 54.9 ciktim bugun 52 kiloyu begenmezken 55 oldum nerdeyse kalori sayimina başlıyorum bugün şuan da spor yapiyorum gidecekkk hipsiiii
Sagol kankilito dusundugun icinben listede degilim yer isgal etmiyim bsver. Onemli olan yapmak zaten
bencede sen en iyisi kalori say hem istedklerini yersin hemde bu kadar almazsn.
Uzulme cogu odem kalici olmadan yolla panpikk
Bence jillian icin erken. Senin yuruyus yapman lazim. Ip atliyabilirsin. O tarz seyler jillian olmaz bence.Kızlar ben de hala kilo veriyorum ya ve daha da vermem gerek. eğer ağır sporlar yapılcaksa girmeyeyim mi ?mesela ben hep jillian yapıyorum o olur mu kilo verirken
Kızlar ben de hala kilo veriyorum ya ve daha da vermem gerek. eğer ağır sporlar yapılcaksa girmeyeyim mi ?mesela ben hep jillian yapıyorum o olur mu kilo verirken
Hmm. deanne berry var biliyorsan o olur mu sence? o da olmazsa leslie o haldeBence jillian icin erken. Senin yuruyus yapman lazim. Ip atliyabilirsin. O tarz seyler jillian olmaz bence.
Insallah cnmmcimlisteyle ne alakası var kuzum bu sadece spor için hem listeye de gireceksin zaten dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?