- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.861
Onu bilmiyorum. Ama leslie olur bence onda cok zor hareketler yok.Hmm. deanne berry var biliyorsan o olur mu sence? o da olmazsa leslie o halde
peki o zaman sağol cnmOnu bilmiyorum. Ama leslie olur bence onda cok zor hareketler yok.
Recaaaapeki o zaman sağol cnm
burdayimm ki zatennbekliyoruz bak
Tmam kuzum anlaşıldıolur cnım spor değil zaten dk olarak yarışcaz
Bende leslie yapmayı düşünüyorum canım dışarı çıkıp yuruyemem çocukla hava soğukpeki o zaman sağol cnm
evet canm aynen geç oluyorBende leslie yapmayı düşünüyorum canım dışarı çıkıp yuruyemem çocukla hava soğuk
Recaaaa
burdayimm ki zatenn
-6 derece bursaBende leslie yapmayı düşünüyorum canım dışarı çıkıp yuruyemem çocukla hava soğuk
Menümü ne zamandır yazamadim:)
Sabah kahvaltım;
Aç karina 5 adet badem
5 dilim kadar
5 zeytin
Bir portakal suyu
Bir yumurta (omlet yaptım )
50 gr ekmek (iki.dilim)
Bugün geç kalktım bir tane ara yaptım bitane mandalina yedim.
Öyle görünüyor kuzu aslında jillian yapıyodum ya onda da artık zorlanmıyodum ama kilo verme dönemim devam ettiği için o olmaz gibi gelmişti bana ParteMorall da olmaz deyince hiralde olmaz didimkuzu sen şimdi lesli mi yapcan
aslında haklı kilonun belli bi kısmını verdikten sonra spora başlamak en mantıklısı sen en basından beri yapıyosun en azından yavas sporlar olursa ilerde kilo vermen durdugunda hızlı sporlara geçip kilo verebilirsinÖyle görünüyor kuzu aslında jillian yapıyodum ya onda da artık zorlanmıyodum ama kilo verme dönemim devam ettiği için o olmaz gibi gelmişti bana ParteMorall da olmaz deyince hiralde olmaz didim
Tabisine zengin bi kahvaltı maşallah
Dolapta pastalar varrrrrrrrrraslında haklı kilonun belli bi kısmını verdikten sonra spora başlamak en mantıklısı sen en basından beri yapıyosun en azından yavas sporlar olursa ilerde kilo vermen durdugunda hızlı sporlara geçip kilo verebilirsin
yazmaya baslarsam aksam olabiliikız sen neler yedin hafta sonu bak hiç lafını yapmıyosun da
Tabisi
yazmaya baslarsam aksam olabiliihatirlamiyorummm
Kız aşırı güzeller odadan çıkıp mutfağa gitmeye korkuyomben ne diyom bu ne diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?