Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yürüyüşe vaktim yok dedi ondan dedim

yoksa ben muntere de az daha zayıfla dedim di o da spor yapmak istiyyy
O zaman biraz kilosu fazla olanlar leslie yapsin en guzeli o hadi oluşturdun mu gruplarii baslayalim artikk benim takimda olan sansli bir saat spor yapiyorum ben kurayla mi belirlesek

Sagol kankilito dusundugun icin ben listede degilim yer isgal etmiyim bsver. Onemli olan yapmak zaten
bencede sen en iyisi kalori say hem istedklerini yersin hemde bu kadar almazsn.
Uzulme cogu odem kalici olmadan yolla panpikk
Sende bu takimin uyesisin ni yer isgal etmesi hem yakinda listede de olcaksinhadiii hadiii spor candirrrrrrr

Kızlar ben de hala kilo veriyorum ya ve daha da vermem gerek. eğer ağır sporlar yapılcaksa girmeyeyim mi ?mesela ben hep jillian yapıyorum o olur mu kilo verirken
Ben 57 kiloyken jillian yapmaya baslamistim son 5 kiloda falan başlanabilir bence tabi hedefe boyada bagli benim boyuma gore 57 de normaldi kilo fazlam cok yoktu belki kilo fazlasi oldugu zaman bacaklara kollara yuklenme olabilir leslie zumba falan da olabilir aslinda yada jillian yapmak istiyosan hep hafif versiyonunu yapan kiz gibide yapabilirsin

Hmm. deanne berry var biliyorsan o olur mu sence? o da olmazsa leslie o halde
Bu mu canim bi hizlica baktim da baya kalori yaktirici duruyor cok hareketliii yapilabilir bence senin zaten 7 8 kilo fazlan var bu da baya kalori yaktirici duruyor belki baştaki şinavlar zorlar biraz gerisi hep tempoo

Şuan ekmek yaptim kendim tambugday unlu yulafli zerdeçalli bakalim nasil olacakpisiyo firinda yeni koydum ilk defa ekmek yapiyorum guzel olursa tarif veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…