- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.881
Kim toplamiyo kiaçtım hatırlamıyorumvalla bende yedim şimdi meyvelerini topluyorum
Amaan boşver yeşil çay varaçtım hatırlamıyorumvalla bende yedim şimdi meyvelerini topluyorum
Kız aşırı güzeller odadan çıkıp mutfağa gitmeye korkuyom
Kim toplamiyo ki
O zaman biraz kilosu fazla olanlar leslie yapsin en guzeli oyürüyüşe vaktim yok dedi ondan dedim
yoksa ben muntere de az daha zayıfla dedim di o da spor yapmak istiyyy
Sende bu takimin uyesisin ni yer isgal etmesiSagol kankilito dusundugun icinben listede degilim yer isgal etmiyim bsver. Onemli olan yapmak zaten
bencede sen en iyisi kalori say hem istedklerini yersin hemde bu kadar almazsn.
Uzulme cogu odem kalici olmadan yolla panpikk
Ben 57 kiloyken jillian yapmaya baslamistim son 5 kiloda falan başlanabilir bence tabi hedefe boyada bagli benim boyuma gore 57 de normaldi kilo fazlam cok yoktu belki kilo fazlasi oldugu zaman bacaklara kollara yuklenme olabilirKızlar ben de hala kilo veriyorum ya ve daha da vermem gerek. eğer ağır sporlar yapılcaksa girmeyeyim mi ?mesela ben hep jillian yapıyorum o olur mu kilo verirken
Hmm. deanne berry var biliyorsan o olur mu sence? o da olmazsa leslie o halde
yazmaya baslarsam aksam olabiliihatirlamiyorummm
Ahhh sadece yerken guzel sonrasi husrannaçtım hatırlamıyorumvalla bende yedim şimdi meyvelerini topluyorum
Ayy bende ne guzel 52.8 olmusum devam etseydim diyete 52.0 bari olaydimo arada yıl bası olmayaydı geçen hafta 1.3 bu hafta 1 kilo daha verirdim oldu mu sana 56 ohh miiis
Yihhuuu okeydir beybiii
ve K kova01 ve @ParteMoralll katılmak isterse istedikleri takıma girebiilr onlar kesin değil diye eklemedimYihhuuu okeydir beybiii
Olur canim gelsinlerde sorariz onlara dave K kova01 ve @ParteMoralll katılmak isterse istedikleri takıma girebiilr onlar kesin değil diye eklemedim
Şuan ekmek yaptim kendim tambugday unlu yulafli zerdeçallibakalim nasil olacak pisiyo firinda yeni koydum ilk defa ekmek yapiyorum guzel olursa tarif veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?