- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.121
Ne yapti kiz kizin kafanaKiz ne yedin demisin ya sen oraya yazicsktm kizimm basima biseyler yapinca kafa gitti.
Biliyorum az az aliyosun cok gibi duruyo ossun guzel. Sana en iyisi kalori
Bende de var migren hic sese gelemiyorum kafam kaldirmiyiiAyyy migren mi sende oda zor yaa annemde de var. Cok dikkat etmek lazim.
Ay evet hiç çekilmiyorAyyy migren mi sende oda zor yaa annemde de var. Cok dikkat etmek lazim.
O dün du bugün daha yapcam dur sen gitcem birazdanHani baya bi spor yapacaktin kiz15 dk niiiiiii
okudum vallahi kızOkudun mu hepsini dogru süyleagahahah saol bebegimmmm sizin sayenizde burda olmak beni motive ediyor
Sınava az kaldı ya kuzum baya yogun calısııyomFarkındayım ben ugrasmadiginin
Kız allah seniBende de var migren hic sese gelemiyorum kafam kaldirmiyiihep kaynanamlarda başim tutar niyeyse
Pufff benim de sınavlarım varda calisasim yokokudum vallahi kız
Sınava az kaldı ya kuzum baya yogun calısııyom
Kuzu senın ısın var ben ıssızım daha ogrencıyıımPufff benim de sınavlarım varda calisasim yok
O dün du bugün daha yapcam dur sen gitcem birazdan
okudum vallahi kız
Sınava az kaldı ya kuzum baya yogun calısııyom
Hahahah opup duruyoNe yapti kiz kizin kafanadepeni mi yardi yosam
İvit ben accik accik yiyom
Hahahahaha neden acabaaaaaaBende de var migren hic sese gelemiyorum kafam kaldirmiyiihep kaynanamlarda başim tutar niyeyse
Ay evet hiç çekilmiyor
Çok ugrastim beybisi çok
Ayy yerim onuuuHahahah opup duruyocok tatli oliyy yaaaaaa sapir supurr beeek dadluu
Hahahahaha neden acabaaaaaa
Ay evet o zor işte çalışınca bigün geliyo aman okumasamda olur diyeKuzu senın ısın var ben ıssızım daha ogrencıyıım
Aynenn işte evde çalışıyosan kazanman gerekiyor kuzusuuu halim harappAy evet o zor işte çalışınca bigün geliyo aman okumasamda olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?