- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.081
Tam 1 saat yürüdüm yanıyorum kız ne donmasi Gul sen Gul son gülen iyi guler babyHeee hee kizi dondur disardaayyy fazla gulemimm sancim vaaa
Ozledik bebegimm tabiiKızlar ben geldiiim ay kaç gündür çok uğrayamadım öslediniz miiyemeğimi yediiim go tu sporr
Ooo Masallah iyi yurumussun beybiiTam 1 saat yürüdüm yanıyorum kız ne donmasi Gul sen Gul son gülen iyi guler baby
Kuzuu maşallahh ne diyyeyim ki azmine hayranmMenum ( bugunku almam gereken kalori 1259)
Sabah 1 koca bardak sirkeli su 5 fistik sekersiz nescafe spora enerjiii
Sabah: 2 dilim tambugday ekmegi, 1 yumurta haslanmis karnabahar ve brokaliyle omlet, minik bi parca peynir, yarim dilim kaşar, 4 zeytin, 1 tatli kasigi kahvaltilik sos, 1 tatli kasigi tulum, 1 tatli kasigi tereyağı, 1 tatli kasigi tahinpekmez, 1 cay kasigi bal
488 kalori
Öğle: 200 gr yogurt, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 küçük kivi
251 kalori
Ara: 4 yulafli bisküvi, 5 6 fistik, şekersiz nescafe
188 kalori
Akşam: yarim kase yesil mercimekli corba, 1 tabak pirasa, 1 kaşik yoğurt, az turşu
253 kalori
Ara: sekersiz nescafe 3 fistik
Spor
Kahvaltidan önce
40 dk twist shape yaptim 2227 adim attim 318 kalori yaktim
Ogleden sonra
7 dk twist shape
25 sumo squat( 5 kilo ağırlıkla)
25 bacaklar kapali squat
50 squat
25+ 25 iki çeşit yan karin hareketi
30 mekik
Soguma---- 10 dk sürdü bunlar
Toplam 57 dk
1 bucuk litre su 1 litre de yatana kadar icerim
Yazdıklarım hepsini okuyun bak anlarimm
Yeminli tam çok güzel menu diyip geçiyorAyy destan yazdim resmenokumayana küserim
Okudun mu hepsini dogru süyleKuzuu maşallahh ne diyyeyim ki azmine hayranm
Farkındayım ben ugrasmadigininKızlar ben geldiiim ay kaç gündür çok uğrayamadım öslediniz miiyemeğimi yediiim go tu sporr
Kuzu listeye ekle sporunu bak unutmadan yenelim şunlariTam 1 saat yürüdüm yanıyorum kız ne donmasi Gul sen Gul son gülen iyi guler baby
Oku bakkkYeminli tam çok güzel menu diyip geçiyor
Dum dur okuyayim
Tebrik ediyorum bu kadar çok şey yiyip nası zayiflicsn bakımMenum ( bugunku almam gereken kalori 1259)
Sabah 1 koca bardak sirkeli su 5 fistik sekersiz nescafe spora enerjiii
Sabah: 2 dilim tambugday ekmegi, 1 yumurta haslanmis karnabahar ve brokaliyle omlet, minik bi parca peynir, yarim dilim kaşar, 4 zeytin, 1 tatli kasigi kahvaltilik sos, 1 tatli kasigi tulum, 1 tatli kasigi tereyağı, 1 tatli kasigi tahinpekmez, 1 cay kasigi bal
488 kalori
Öğle: 200 gr yogurt, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 küçük kivi
251 kalori
Ara: 4 yulafli bisküvi, 5 6 fistik, şekersiz nescafe
188 kalori
Akşam: yarim kase yesil mercimekli corba, 1 tabak pirasa, 1 kaşik yoğurt, az turşu
253 kalori
Ara: sekersiz nescafe 3 fistik
Spor
Kahvaltidan önce
40 dk twist shape yaptim 2227 adim attim 318 kalori yaktim
Ogleden sonra
7 dk twist shape
25 sumo squat( 5 kilo ağırlıkla)
25 bacaklar kapali squat
50 squat
25+ 25 iki çeşit yan karin hareketi
30 mekik
Soguma---- 10 dk sürdü bunlar
Toplam 57 dk
1 bucuk litre su 1 litre de yatana kadar icerim
Yazdıklarım hepsini okuyun bak anlarimm
Iyiyimm cnmm azcik bogazm gecmemisti smdi iyi gecti.kuzu sen daha iyileşmedin mi
Ama bak okuyunca cok gibi duruyo ama oyle degil aslinda çeşit cok miktar az beybi 1259 kalori almam gerekiyodu tam tamina 1259 kalori aldimTebrik ediyorum bu kadar çok şey yiyip nası zayiflicsn bakım
Benim bademciklerim yok o yüzden boğaz sorunumda yokIyiyimm cnmm azcik bogazm gecmemisti smdi iyi gecti.
Bugun enerjim yoktu pek ondan iyi degilim dedimm
Hani kız liste nerde göremiyorumKuzu listeye ekle sporunu bak unutmadan yenelim şunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?