- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.101
Yanlis yere yazmis olma ihtimalin var miAntrkot yedim cnmm. Aksam hafif ye bencede kahvaltiyi saglam yapmissin
Ama bak okuyunca cok gibi duruyo ama oyle degil aslinda çeşit cok miktar az beybi 1259 kalori almam gerekiyodu tam tamina 1259 kalori aldimhepsini gr gr ölçüp yaziyorum kalorileriii dogru yani masumum hakime haneyy
Farkittim onuuAyyyyy mesajaaaaa cvp yazdim sandimmmmmmmmm buraya yazdim hahaahhaahahahahahay allahummm yaaa
SekerPancarii
Benim bademciklerim yok o yüzden boğaz sorunumda yok
Dikkat kuzu havalar kötü kuru soğuk var
Ay liste biraz gerilerde yaa spor yapan one çeksin onuHani kız liste nerde göremiyorum
Kalori sayarak verdim ben ilk kilolarimi biraz fazla çıkınca arada geri dönüyorum kalori saymayaben yapamıyorum onu ya ekmek yemedigim sürece kendimi karda hissediyorum
HahahahahaahahahahahaYanlis yere yazmis olma ihtimalin var mikime diyon gizz bunu
Banyo yapıp çıkma bende de vardı migren cikinca mecbur vazgeçtimohhh ne guzeeeeelllll ben bazen kaşiniyorum. Yazin banyo yapmadan ckmiyorm kisinda yapiyorum bazen 1 2 gun sonra ben nanay bundan onxe en son bronstim tekrarladi hastanede serum yedm 3 hafta hastaydim halaa ayni hatayi yapiyorum.
DeliiiiiiiiHahahahahaahahahahahakiz koptm yaaaa
Ayyy migren mi sende oda zor yaa annemde de var. Cok dikkat etmek lazim.Banyo yapıp çıkma bende de vardı migren cikinca mecbur vazgeçtim
Kiz ne yedin demisin ya sen oraya yazicsktm kizimm basima biseyler yapinca kafa gitti.Deliiiiiiiiya varya sabah cok yemiyorum aslinda ben kahvaltimin resmini cekicem size miktarlari cok az
MasallahSPOR LİSTESİ(04/10ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 57 dk
Selcanmehmetcan:
edan18 :
MOR TAKİM
hedef52:15 dk
htc71 :
munter :
Bnm 15 dk mi kimse işlemez tm mi 15 dk spor yaptım ben
Hani baya bi spor yapacaktin kizSPOR LİSTESİ(04/10ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 57 dk
Selcanmehmetcan:
edan18 :
MOR TAKİM
hedef52:15 dk
htc71 :
munter :
Bnm 15 dk mi kimse işlemez tm mi 15 dk spor yaptım ben
Valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?