Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay kız Kıyamam ben sana amaaa
Valla var öyle değişik huylari kiskaniyolar mi napiyolar bilmem benim ki de zayifladikxa kilo aldın diyo

SPOR LİSTESİ(04/10ocak)
PEMBE TAKİM

SekerPancarı71 : 57 dk
Selcanmehmetcan:
edan18 :35 dk

MOR TAKİM

hedef52:
htc71 :75 dk
munter :

Tam aha aksamda ekmek cikcak galiba diyodum yokmuş şükür gayet iyi kuzu spor zaten süper like like likeee

Ay kız Kıyamam ben sana amaaa
Valla var öyle değişik huylari kiskaniyolar mi napiyolar bilmem benim ki de zayifladikxa kilo aldın diyo
Ayy her kayananin icinde var bence sakinligim ve umursamazligim ve gamsizligim insanlari çıldırtmaya yetiyiii Allah tan beni bir ay gormediler ben 5 kilo verdim ayy sen süzüldün mü bilem dimediler bahh içime oturmus ahahaggahajaj

Sabah: 2 yumurtayla peynirli omlet,zeytin,yarım dilim ekmek ( 11.45 te yedim)
Ara: yeşil çay badem
Akşam: 4 5 kaşık peynırlı makarna, 3 4 kaşık kuru fasulye 1 bardak ayran
su 1 litre ancak içtim yatmadan 2 lt olursa iyi
birazdan yeşil çay içerim kıslarr böyle yani

Kendisi kilolu dimi kesin öyledir
Anneeem nası dertliymisin valla ben sakin kalmam Şakayla karışık sokuyom lafi

Kendisi kilolu dimi kesin öyledir
Anneeem nası dertliymisin valla ben sakin kalmam Şakayla karışık sokuyom lafi
Evet 2 sene once beraber basladik tesadufennn diyete ben 20 küsür kilo verdim kvdem ve gorumcem(1 yas buyuk benden) bi kac kilo verdiler sonra biraktiklar şuan gorumcem yine diyette galiba ayy keske zayiflasalar ben hep motive ederdim onceden onlari simdi demiyom hic bisi bana tabi zayif kalirsin bisey yemiyon ki diyolar yemedigim seyler ekmek tatli pilav ee yersem alirim kiloo zaten işin sırrı orda amann neyse anlat anlat bitmez benimkii

Afiyet olsun tatlim gayet güzel

Makarnadan iki kaşık alsaydin sadece keske kuzum kuru fasulyeden cok yeseydinafiyet olsun balimpeynirli makarnaya bayilirim

Kendileri bsaramadiklari için kiskaniuolar demek ki bnm kde hep diyette ama mantıLR falan goturuyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…