- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.181
Benimki uzakta balim telden konuşuyoruz sadeceOnemli bisey yok benim kayananin kiskanliklarindan bahsettik iki sayfakaptinn nin kvdesinin de adi gecmedi degil kulak çınlattik acik
Afiyet olsun canim cok guzelIlk menumu yaziyorum
Sabah
Sekersiz cay
Yarim yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
Sebze
Araortakal
Sekerli turk kahvesi
Aksam
Kofte patates 3 kasik
Biraz tursu
Ara:2 kuru kayisi 2 ceviz
Su 2 .1 litre
Spor yok
Yine mi kendini ovuyosun
giskancmi ne
Bende kayinpederin mevlutunde komsulari bile gelinnzayiflamis diyolarcocuktanmi yoo diyetteyin dedm
Yazin yapmadim ya kaynanam diyoki sen iyice zayifladinnn niye ki aman bosver kg iyi degl deditabi ki kiskancligindan degl anca fark etti hatun ama sacimi falan suslenip pusleniom bana cok guzel olmssn der sacinimi boyattin falan
Ayy ni gizilllBenimki uzakta balim telden konuşuyoruz sadece
En iyi kaynana uzaktaki kaynanaBenimki uzakta balim telden konuşuyoruz sadece
Supersin canımBende spor yaptım da geldim 40 dk
Her fırsatta överim bilirsinYine mi kendini ovuyosun
giskancmi ne
Bende kayinpederin mevlutunde komsulari bile gelinnzayiflamis diyolarcocuktanmi yoo diyetteyin dedm
Yazin yapmadim ya kaynanam diyoki sen iyice zayifladinnn niye ki aman bosver kg iyi degl deditabi ki kiskancligindan degl anca fark etti hatun ama sacimi falan suslenip pusleniom bana cok guzel olmssn der sacinimi boyattin falan
Katılıyorum kesinlikleEn iyi kaynana uzaktaki kaynanaahahah
Bnm ki geçen ananemin ceyizime ördügü yelege laf ettiAyy ni gizilllkiz benimki de etliye sütlüye karışmaz aslinda (eşim saolsun onun sayesinde yoksa herseye karışır) ama arkamdan konuştuğunu ogrenince ben bi haz etmemeye basladm kendilerinden hakitti
Fazlasi zarar deyip 15 dk yaptin sandimFazlası zarar galiba beybi bende anlamadım
Ben nisanliyken severdim kvdemiBnm ki geçen ananemin ceyizime ördügü yelege laf ettinormalde bende severim ama böyle yaptıkça
Benimkinden bişey duymadım ben ama gorumcelerimle filan cekistiriyordur illaki hergün telefonda konuşurlar yarım saat 1 saatAyy ni gizilllkiz benimki de etliye sütlüye karışmaz aslinda (eşim saolsun onun sayesinde yoksa herseye karışır) ama arkamdan konuştuğunu ogrenince ben bi haz etmemeye basladm kendilerinden hakitti
Yok 15 dk da mekik falan çektimFazlasi zarar deyip 15 dk yaptin sandim
Yok canim reglinin ilk gunu oldugu icin yapmadi selcanSPOR LİSTESİ(04/10ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 57 dk
Selcanmehmetcan:
edan18 :35 dk
MOR TAKİM
hedef52:15+40 dk
htc71 :75 dk
munter :35
Kızlar eksik var mı @selcanmehmetcan kuzum sen spor yapmış miydin
Ugrasiyoz ya nisanlimda farkında ondan takma falan diyo gülüp egleniyoruz şimdilikBen nisanliyken severdim kvdemievlen gercek yüzü oyle cikar
Ayy harikasin kizz valla cok guzel oldu bu spor yarismasiBende spor yaptım da geldim 40 dk
Biz yazık gelinler yaaa Bşk uslu uslu oturuyoz arkamizdan neler yapiyolar ayıpBenimkinden bişey duymadım ben ama gorumcelerimle filan cekistiriyordur illaki hergün telefonda konuşurlar yarım saat 1 saatarada beni de kaynatiyorlardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?