Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ilk menumu yaziyorum
Sabah
Sekersiz cay
Yarim yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
Sebze
Araortakal
Sekerli turk kahvesi
Aksam
Kofte patates 3 kasik
Biraz tursu
Ara:2 kuru kayisi 2 ceviz
Su 2 .1 litre
Spor yok
Afiyet olsun canim cok guzel Spor yapsana sendee leslie falan

Bnm ki kilo konusunda ilk başta belli etti kendini düğüne kadar zayiflarsin falan dedi şimdi de takik

Benimki uzakta balim telden konuşuyoruz sadece
Ayy ni gizilll kiz benimki de etliye sütlüye karışmaz aslinda (eşim saolsun onun sayesinde yoksa herseye karışır) ama arkamdan konuştuğunu ogrenince ben bi haz etmemeye basladm kendilerinden hakitti

SPOR LİSTESİ(04/10ocak)
PEMBE TAKİM

SekerPancarı71 : 57 dk
Selcanmehmetcan:
edan18 :35 dk

MOR TAKİM

hedef52:15+40 dk
htc71 :15+60 dk
munter :35

Her fırsatta överim bilirsin aman nazar degmesin kiz iyi olurlarsa kendilerine fesat olurlarsa yine kendilerineben coktan bosverdim umursamaz moda aldim kendimi

Ayy ni gizilll kiz benimki de etliye sütlüye karışmaz aslinda (eşim saolsun onun sayesinde yoksa herseye karışır) ama arkamdan konuştuğunu ogrenince ben bi haz etmemeye basladm kendilerinden hakitti
Bnm ki geçen ananemin ceyizime ördügü yelege laf etti normalde bende severim ama böyle yaptıkça

Benimkinden bişey duymadım ben ama gorumcelerimle filan cekistiriyordur illaki hergün telefonda konuşurlar yarım saat 1 saat arada beni de kaynatiyorlardir

Yok canim reglinin ilk gunu oldugu icin yapmadi selcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…